Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] MK / Nedanie VD

Příspěvekod Murloc » 21 srp 2019, 22:09

Nick hráče: MK
SID hráče: STEAM_0:0:206269829
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/tOaP
Odkaz na hráčův HlStats: HLSTATS
Přibližný datum a čas: 22:40 21.08.
Server: JB#3
Popis situace: MK mal Simona, mali sme ísť na výstrel, chcel nám dať skok na farbičky dal prvú reakciu s výhodou na napísanie do chatu slovo pes, napísal som to prvý, upozornil som ho na to aj ja aj KiziaR a ani napriek tomu som výhodu nemal ja, nakoniec ma zabil lebo som neupočúvol príkaz Simona. V chate som ho nato stále upozorňoval. Myslím si že by stačilo sa ospravedlniť ale hodil to za hlavu nič neskontroloval a stál si za svojim.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/640007043
38:05 - Ale nejako tam nevidím správy odomňa tak snáď ich tam vy uvidíte.
to mate z telky
Murloc
Pokročilý
Pokročilý

[V] MK / Nedanie VD

od Rumcajz » 21 srp 2019, 22:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MK / Nedanie VD

Příspěvekod MKx » 22 srp 2019, 11:03

je to tak pochybil som a pozrel som si hlstats a zistil som že murloc ma pravdu a VD naozaj mal dostať..

týmto sa ospravedlňujem Murlocovi a aj všetkym ostatnym za nadržovanie. sľubujem že sa to nebude opakovať

len niečo na moju obranu v hre som si naozaj nevšimol že to napisal skôr... v hre som videl iba Kiziara že to napisal a Murlocovu spravu som ani nevidel... keby to vidim že to Murloc napisal skôr neni problem mu dať vyhodu a poslať tam kiziara
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

Re: MK / Nedanie VD

Příspěvekod ericek111 » 22 srp 2019, 11:23

Platí to, čo vidí Simon. Ak MK videl Kiziarovu správu skôr než Murlocovu, mal dostať výhodu Kiziar. Ak však Simon Murlocovu správu prehliadol, mal dbať na upozornenia hráčov a znovu si skontrolovať, kto bol prvý.

Tak či onak, pravdu sa už nedozvieme, MK sa vám tu ospravedlnil.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na JailBreak Servery