• Stránka 1 z 1
[V]tovarna na inzulin(monstr)/JB1
1. Zdravim, rad bych vyresil mensi spor ohledne atrakce a pak VD za freekill hraci ManM. Vcera jsem Simonoval na mape jb_rush. Hraci meli za ukol se postavit na brankovou caru vedle tycky fotbalove branky. Nasledne jsem jim dal prikaz: "Prvni ctyri hraci na brevne teto branky prezivaji" (do brevna jsem radeji nekolikrat vystrelil, presto nekteri hraci nepochopili
). Hrac ManM po chvili utekl ze hriste smerem ke trampoline ci aimu. Zabil jsem ho z toho duvodu, ze opustil misto/prostor urceny Simonem k vykonavani atrakce. Ke splneni atrakce neni potreba se rozeskakat na trampoline ci skocit ze zebriku. Staci pouze pomoci surfu, ktery je na zadni strane site, se dostat na brevno, coz nekolik hracu pomerne bez problemu zvladlo. Argument typu, ze ostatni hraci blokovali hrace ManM v plneni atrakce, mi prijde hloupy, jelikoz hrac fessfajnefoTOciKOKy stal nejdal od tycky, presto atrakci splnil jako prvni. Nasledne me admin behem dalsi atrakce grabnul a snazil se mi vnutit nejaky nazor, ze mohl opustit hriste a ze hraci mam nahlasit VD, s cimz jsem nesouhlasil, ale dle pokynu admina jsem na nasledujici kola hraci ManM zabezpecil VD za udajny freekill.
2. Mam pouze demo z HLTV z dane situace, vlastni demo ci jinsi dukazy bohuzel nemam. Vycasovani: 21:15 a dale
http://leteckaposta.cz/195894189

2. Mam pouze demo z HLTV z dane situace, vlastni demo ci jinsi dukazy bohuzel nemam. Vycasovani: 21:15 a dale
http://leteckaposta.cz/195894189
"It isn't too hard to see, we're in heaven"
-
Kid13 - Amatér
[V]tovarna na inzulin(monstr)/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tovarna na inzulin(monstr)/JB1
Tak odzacatku, meli jsme prikaz jit za tebou a pak si rekl "jdete na caru" (vystrelil si na tu caru co byla nejblizsi, nebyl teda nejakej zavazek zustat na fotbalovem hristi, kdyz pri plneni atrakce stejne musis caru opustit). Pak si teda rekl, ze prvni ctyri na tom brevne prezivaji. Hrac se rozbehl, chtel tam dosurfovat ale videl ze ho blokuji hraci, tak to chtel jit zkusit na trampolinu hned vedle. Ty jsi ho za to zabil. Co ja vim, tak hraci v takovem pripade kdyz jim zadas nejakou atrakci maji prostor hledat zpusoby jak ji splnit jen bez toho ze nesmi na CT zony ikdyz to treba nejde, dulezite je ze nejakej pocet prvnich co to zvladnou prezivaji a to ze to nejak jde. Konkretni misto kde maji hraci plnit atrakci si neurcil, proto nevidim duvod proc by si mel pravo toho hrace v takove situaci zabijet... treba ale nejakej bude, a v takovem pripade se ti predem omlouvam. Jinak si mu podle me kill davat nemel.
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
TovarNI píše: Hrac se rozbehl, chtel tam dosurfovat ale videl ze ho blokuji hraci, tak to chtel jit zkusit na trampolinu hned vedle.
Na tuto vetujsem ti odpovedel jiz v predchozim prispevku.
Kid13 píše:Ke splneni atrakce neni potreba se rozeskakat na trampoline ci skocit ze zebriku. Staci pouze pomoci surfu, ktery je na zadni strane site, se dostat na brevno, coz nekolik hracu pomerne bez problemu zvladlo. Argument typu, ze ostatni hraci blokovali hrace ManM v plneni atrakce, mi prijde hloupy, jelikoz hrac fessfajnefoTOciKOKy stal nejdal od tycky, presto atrakci splnil jako prvni.
TovarNI píše:Co ja vim, tak hraci v takovem pripade kdyz jim zadas nejakou atrakci maji prostor hledat zpusoby jak ji splnit jen bez toho ze nesmi na CT zony ikdyz to treba nejde, dulezite je ze nejakej pocet prvnich co to zvladnou prezivaji a to ze to nejak jde.
A tahle atrakce snad nesla splnit tak, jak ji splnili ostatni hraci? Pokud by se na te siti nedalo surfovat, nezapl bych gravitaci ci nevymyslel nejake jine reseni, tak ano, s timhle tvrzenim souhlasim, jenze ta atrakce sla splnit bez toho, ze by nekdo musel hledat nejakou alternativu v podobe uteku ze hriste.
"It isn't too hard to see, we're in heaven"
-
Kid13 - Amatér
Samozrejme ze dala, ale jde o to jakym zpusobem si tu atrakci zadal. Kdyby si rekl napr. "na moje slovicko start budete surfovat po te brane nahoru a prvni ctyri co se dostanou na to brevno prezivaji", anebo "pujdete na tuto caru na fotbalovem hristi .... prvni ctyri co se dostanou nahoru na tadyto brevno tak prezivaji", tak plati to co pises, v prvnim pripade to je jasne, presne zadavas to co vezni maji delat, v druhem pripade si urcil misto kde maji vezni byt a atrakci plnit, a jelikoz to jde jak ty rikas tim surfem na brane tak v tom neni problem. Ty si ale rekl to co si rekl. Hraci vubec nemeli povinnost tu atrakci plnit, kdyby chteli tak mohli stat na care a cekat. To kdyz hrac "utekl ze hriste" tak je na tvem posouzeni jestli sel ten hrac pryc nekam do zbrojnice pro zbran, anebo jestli sel smerem na trampolinu protoze chtel plnit atrakci timto zpusobem. Ty si ho zabil a hrac jeste ani nemel sanci nekam utikat na to abys to vubec mohl posoudit ve prospech toho ze utika. Jinak te odkazuju na to co jsem napsal vyse.
Ode me vse, napsal jsem tu uz vsechno co k tomu odeme potrebujes vedet a co vim, vyckej uz prosim na vyjadreni HLSA at se vyheneme spamu.
Ode me vse, napsal jsem tu uz vsechno co k tomu odeme potrebujes vedet a co vim, vyckej uz prosim na vyjadreni HLSA at se vyheneme spamu.
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
-
TovarNI - Zkušený
Pomocou trampolíny sa na bránku dostať snáď ani nedá, preto by som aj ja posúdil útek hráča ako útek.
Ale na simonovom mieste by som sa najprv uistil, že čo ide hráč vlastne spraviť a prípadne upravil príkaz tak, aby bol zrozumiteľný pre každého, aj menej chápavého, väzňa.
Admin vyriešil situáciu správne a zo svojho posúdenia nahlásil hráčovi VD. Tým pádom zamietnuté.
Ale na simonovom mieste by som sa najprv uistil, že čo ide hráč vlastne spraviť a prípadne upravil príkaz tak, aby bol zrozumiteľný pre každého, aj menej chápavého, väzňa.
Admin vyriešil situáciu správne a zo svojho posúdenia nahlásil hráčovi VD. Tým pádom zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1