• Stránka 1 z 1
továrna/ JB1
24. Srpen 22:00 cca
Hrál jsem JB 1 a jako správný hráč jsem se snažil sekat dobrotu a co nejvíc se zapojit do hry. Napojil jsem se do CT a hned jsem byl práva ruka Simona, hned jsem pomáhal, všechno hlásil a dělal co se dalo. Jednou jsem trošku špatně slyšel Simona a dal jsem FK. A ano byl to FK za, který jsem se v chatu pěkně omluvil i se smajlíkem. Druhé kolo po FK jsem si to rozmyslel, že mu VD nedám, protože se odpojil ze hry a já vím, že za tohle se VD nedává, protože to stojí v pravidlech, že hráč pokud se odpojí nemá právo na VD.
Už tu hraju 4-5 let a proto jsem v téhle hře už velkej mazák a profík a chtěl jsem si ozkoušet zkušenosti nového admina Inzuliná. Pan admin Inzulin si mě grabl a povídá "proč mu nenahlásíš VD, když si mu dal Fk" a já povídám "Ano FK dostal, ale VD nedostane" a potéhle konverzaci mi dal ban a tomu hráči co dostal FK dal VD, i když se odpojil. Nechápu proč si to admin nějak neověřil a nepřišlo mu to divný, když slyšel co říkám a při tom jsem takový mazák a zkouším si tu každého.
PS: a už se podívejte na ten Email, aby jste mi mohli nahodit ty VIPka ..
Jinak předem děkuji za vaši velikou ochotu, šlechetnost a rychlé odpovědi.
Hrál jsem JB 1 a jako správný hráč jsem se snažil sekat dobrotu a co nejvíc se zapojit do hry. Napojil jsem se do CT a hned jsem byl práva ruka Simona, hned jsem pomáhal, všechno hlásil a dělal co se dalo. Jednou jsem trošku špatně slyšel Simona a dal jsem FK. A ano byl to FK za, který jsem se v chatu pěkně omluvil i se smajlíkem. Druhé kolo po FK jsem si to rozmyslel, že mu VD nedám, protože se odpojil ze hry a já vím, že za tohle se VD nedává, protože to stojí v pravidlech, že hráč pokud se odpojí nemá právo na VD.
Už tu hraju 4-5 let a proto jsem v téhle hře už velkej mazák a profík a chtěl jsem si ozkoušet zkušenosti nového admina Inzuliná. Pan admin Inzulin si mě grabl a povídá "proč mu nenahlásíš VD, když si mu dal Fk" a já povídám "Ano FK dostal, ale VD nedostane" a potéhle konverzaci mi dal ban a tomu hráči co dostal FK dal VD, i když se odpojil. Nechápu proč si to admin nějak neověřil a nepřišlo mu to divný, když slyšel co říkám a při tom jsem takový mazák a zkouším si tu každého.
PS: a už se podívejte na ten Email, aby jste mi mohli nahodit ty VIPka ..

Jinak předem děkuji za vaši velikou ochotu, šlechetnost a rychlé odpovědi.
Venom
-
Veenom - Amatér
továrna/ JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: továrna/ JB1
Dovolím se zde vyjádřit. Tovarna tě grabl a ptal se tě, proč jsi ho zabil, ty jsi říkal, že jsi mu dal fk. Ptal se tě asi 5x, proč jsi ho zabil, ty jsi stále říkal, že jsi mu dal fk, místo toho, aby jsi se normálně vyjádřil, že se hráč odpojil a že nemá nárok na vd, tak jsi dělal z admina blbce.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Když se mě ptal proč jsem toho hráče zabil, tak jsem mu řekl, že dostal FK. Nevím co jíného říct.
To jsem měl říct, že FK nedostal ? xd
A já že z někoho dělám blbce o_O, blbce, každý ze sebe dělá sám.
To jsem měl říct, že FK nedostal ? xd
A já že z někoho dělám blbce o_O, blbce, každý ze sebe dělá sám.
Venom
-
Veenom - Amatér
A admin by měl dodat situaci na surfu, ať je vidět jak jsem mu dal FK a omluvil jsem se v chatu. A potom se můžete podívat jak se hráč odpojil a znova připojil a potom jsem se dohadoval s adminem, že mu VD nedám. A pak když jsem mu to napsal do chatu, tak stejnak tomu hráčovi nahlásil VD :d
Venom
-
Veenom - Amatér

1. Zeptal jsem se te, proc mu teda to VD nenahlasis kdyz vis ze si mu dal FK, odpovedi se mi nedostalo.
2. Kdyz se te zeptam na to proc si ho teda zabil, a ty mi odpovis "mi to ujelo", tak sorry jako.
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
To jsem děd vševěd, abych ti na všechno odpovídal ? Tak si tu odpověď mohl najít sám, zapojit šedou kůru mozkovou a třeba by ti to do cvaklo a vůbec by jsme to nemuseli řešit.
PS: pokud to dopadne dobře pro mě, tak tě pozvu na vačeři nebo na kebab, ale až po Dandýnce.
PS: pokud to dopadne dobře pro mě, tak tě pozvu na vačeři nebo na kebab, ale až po Dandýnce.

Venom
-
Veenom - Amatér
Dojemny pribeh.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Lol, co ti drbe ? Hráč se odpojí a znova připojí a admin mu nahlásí VD a všechno je okey...
Tak pokud se to už může, nebo nevím jak jinak to pochopit, tak taky budu dávat VD hráčům, kteří se odpojí a znova připojí.
Tak pokud se to už může, nebo nevím jak jinak to pochopit, tak taky budu dávat VD hráčům, kteří se odpojí a znova připojí.
Venom
-
Veenom - Amatér
• Stránka 1 z 1