Staňte se jedním z nás a rozšiřte řady našeho admin týmu.

[Duplicita]Admin

Příspěvekod Filis93CZ » 24 srp 2019, 02:23

-Nick na serveru: Filis93
-SID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198060254098/
-Věk: 14
-Bany, které jsem dostal: KOS, ale admin který mi dával ban se mě ani nezeptal na moji verzi.
-Proč právě já:Jsem spravedlivý, klidný, nic nehrotím, dokážu psát vcelku rychle, gramatiku a pravopis celkem ovládám. Jsem ochotný.
Z-kušenosti s GTA: Vše to začlo na starém počítači co skoro nic neutáhnul, nějakým způsobem jsem sehnal GTA 2. To jsem hrál skoro 2 roky v kuse. Pak mi rodiče pořídili Xbox 360 a tam jsem začal hrát GTA 4. Na tom jsem se taky neskutečně nahrál. Pak jsem si koupil GTA 5. Na 360 jsem měl na GTA 5 tak +-200 hodin možná více. Pak mi bratr dal Xbox One a první hra kterou jsem si pořídil bylo právě GTA 5. Tam jsem taky nahrál neskutečně moc hodin. Pak jsem si všiml jednoho Českého streamera jak hraje FiveM. Řekl jsem si že by to mohlo být zajímávé to zkusit. Takže jsem si koupil GTA 5 na PC a už asi 3 měsíce hraju FiveM.
-Popis mé RP postavy:
Honza Malej - Narodil jsem se v Brazílii roku 1991, hned na Nový Rok. Už od mala jsem neměl moc vlasů a všichni se mi posmívali. Na ulicích jsme pořád hrávali fotbal a vždycky vyhrávál náš tým právě díky mně. Můj cíl byl vždycky se dostat do nějakého slavného týmu v LaLize. Ale když mi bylo 18 tak se celá moje rodina nešťastnou náhodou zabila během autonehody.
Já jsem se kvůli tomu psychicky zhroutil a neměl jsem nikoho. Všichni se mi smáli že jsem plešatý, neměl jsem rodinu. Nikoho.
Pár měsícu jsem truchlil a nevědel co se svým životem dělat. Přemýšlel jsem o sebevraždě. Ale pak jsem se konečně vzchopil a musel jsem se sebou něco žačít dělat. Uvědomil jsem si že když budu pořád litovat toho, co se stalo tak se nikam nedostanu a bude to se mnou horší a horší. Vzal jsem všechny rodinné peníze a koupil jsem si letenku do Los Santos. Hned první den mě Pan Diesel zaměstnal na vinici. Takže jsem měl ještě nějaké peníze navíc a sehnal jsem si skromný byt u PD. Potom jsem se seznámil s kolegou Johnem Lopatkou. Myslel jsem že je v pohodě, byla s ním sranda. Ale potom mě zatáhl do bankovní loupeže. Nechtělo se mi do toho ale potřeboval jsem peníze takže jsem musel. Bohužel jsem byl postřelen a šel jsem do vězení. Když jsem se dostal ven tak jsem byl opět bez všeho. Pan Diesel se dozvědel že jsem vykrádal banku, tudíž jsem byl i bez práce. Opět to se mnou šlo z kopce. Byl jsem bez peněz, hladověl jsem. Ale pan Diesel mi dal ještě šanci, říkal že když se už do ničeho nezamotám tak mě vezme zpátky. To jsem dodržel a vzal mě zpátky. Takže jsem zase měl peníze, byl jsem opět spokojený. Potom jsem objevil jednu přenádhernou slečnu. Jmenovala se Michaela Myersová. Hned na první pohled jsem vědel že ona bude ta pravá. Začal jsem se s ní více seznamovat a nakonec jsme čekali miminko. Bohužel jsem nebyl jediný kdo chtěl právě Míšu. Začal mě unášet nejmenovaný Číňan. Vyhrožoval mi smrtí. Když mě naposledy unesl, napsal jsem Míše že mě opět unesl. Míša to už nezvládala tudíž skočila z jeřábu. Takže teď už opravdu nemám nikoho.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
Filis93CZ
Amatér
Amatér

[Duplicita]Admin

od Rumcajz » 24 srp 2019, 02:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin