• Stránka 1 z 1
[V] PuNko69
Akoze dokazem pochopit ban za nicenie prirody
ale pod pojmom nicenie prirony si predstavim nejaku dieru hned vedla resky alebo take nieco ale nie za to ze som neskopal jedno posledne drevo zo stroma a preto ostal levitovt ? akoze za taku blbost dostat ban ? ako hej je to iba na 2 hodiny. okej este pochopim keby ten strom je pri nejakej reske okej to by som este pochopil ale v okruhu 2000 +/- blokov nie je ziaden dom ziadna stavba. ako chapem ze si robi len svoju pracu ale ked mieni banovat kvoli takym blbostiam tak nech to riesi hned a nie po 8 dnoch.. okej teraz ten ban nejako prezijem ale naozaj ma to mrzi lebo som naozaj aktivny hrac a takto ma to docela dost sklamalo ze som vlastne dostal ban za nic
Dakujem za vas cas a vypocutie
ale pod pojmom nicenie prirony si predstavim nejaku dieru hned vedla resky alebo take nieco ale nie za to ze som neskopal jedno posledne drevo zo stroma a preto ostal levitovt ? akoze za taku blbost dostat ban ? ako hej je to iba na 2 hodiny. okej este pochopim keby ten strom je pri nejakej reske okej to by som este pochopil ale v okruhu 2000 +/- blokov nie je ziaden dom ziadna stavba. ako chapem ze si robi len svoju pracu ale ked mieni banovat kvoli takym blbostiam tak nech to riesi hned a nie po 8 dnoch.. okej teraz ten ban nejako prezijem ale naozaj ma to mrzi lebo som naozaj aktivny hrac a takto ma to docela dost sklamalo ze som vlastne dostal ban za nic

Dakujem za vas cas a vypocutie
- Kodo
- Kolemjdoucí
[V] PuNko69
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PuNko69
Ahoj, ban si dostal lebo si asi 10 stromov nechal nedokacanych lebo to bolo moc vysoko a nechcelo sa ti davat pod seba bloky, ban bol len na 2 hodiny kedze ako pises nieje to az tak zavazne ale 10 stromov je uz dost tak si dostal ban nech vies ze uz to nemas robit, mam aj video ked tak ti ho tu poobede upnem ked bude treba
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: PuNko69
Ban bol oprávnený, čiže sťažnosť bezpredmetná..
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1