Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Admin: Only De_dust 2 - server 3

Příspěvekod ComandoPatrik » 06 črc 2016, 13:01

Ahoj všem,rád by jsem požádal o práva na serveru only De_Dust2 - server 3

Nick ve hře : Comando

Nick na foru : ComandoPatrik

Profil na foru : comandopatrik-u50265.html

Věk : 25 let

Steam Nick : Comando

Steam ID : STEAM_0:0:31152814 - http://steamcommunity.com/profiles/76561198022571356

HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... er=1933257

Bany : Žádné nemám,o žádném ani nevím a nikdy jsem žádný neměl. Dříve jsem dělal admina u xxxx(pokud je reklama zakázána prosím smazat a přepsat na jiném serveru ) . Je pravda že Steam jsem kdysi koupil od kamaráda,který na něm udajně dostal ban na CSGO,ale nevím co je na tom pravdy. Dlouho jsem tento steam nepoužíval,až dnes jsem jej ráno oprášil po dlouhé době. Do ted jsem na serveru only De_dust 2 - #3 hrál pouze jako NON-Steam.

Něco o sobě : Jmenuji se Patrik, je mi 25 let, bydlím na Jižní Moravě, konkrétně Veselí nad Moravou . Mezi záliby patří můj syn Sebastianek :) (1 rok ) , poker - aktivně , rally závody. Jak jsem již psal,dříve jsem dělal admina na konkurenčním serveru, Steam jsem kdysi koupil od kamaráda, a nyní jsem jej po několika letech oprášil na CS 1.6 . Kdysi jsem přestal Steam používat když jsem jako admin skončil :roll: . Jednalo se tenkrát o rozpuštění všech adminů, a náběr nových kompletně na server. Nyní se k CS vracím, a vyplňuji si tak volný čas. Na serveru na kterém žádám o práva jsem do ted hrál s non-steamem CS , až dnes ráno jsem jej oprášil na Steam . Nick jsem měl pořád stejný Comando,takže mě určitě někteří již znají. Zakoupil jsem si VIP i EVIP a dnes si ho převedl na steam. Vím, že nemám nahráno na steamovém id potřebné hodiny,a tak klidně můžu počkat jak je odehraji a po-té řešit udělení práv. Na NS jsem již dávno měl odehráno,jenže nemám ID a neorigo.hru jsem smazal ( nevím zda to můžete nějak dohledat v případě potřeby ) . Jinak pracuji jako montážník v nejmenované firmě,která se zabývá výrobou palet a boxů pro automobilky. Volný čas trávím s rodinou, nyní již zpět i u CS . Času mám dost,na serveru jsem celkem často,hlavně tedy v odpoledních a večerních hodinách. To je tak ve zkratce ( i když v delší zkratce ) o mě asi vše :) .

Proč by jsem měl na GS Adminovat : Důvod proč bych se měl stát adminem je ten, že často chodím na server, a je velká poptávka zda je na místě admin,často se objevuji hackeři a nikdo s tím nic nedělá. Tím pádem jsem si odvodil že zřejmě je málo adminů pro tento server, popř. jsou časově vytíženi,což nemůžu brát nikomu za zlé,ale jak říkám chodím tam celkem často a tak bych se chtěl postarat o pořádek a slušnost na serveru only De_Dust2 #3 . Zkušenosti s adminováním jak jsem již psal mám z dřívějška, trošku bych si jen oprášil příkazy a hned by to bylo to pravé ořechové :) .

Děkuji za přečtení a zhodnocení situace, i když očekávám že problémem bude málo času stráveném na Steamovém ID na serveru, protože žádám hned po jeho ,,oprášení '' :-) .

Přeji příjemný den a budu se těšit na případnou spolupráci :) .

Comando
ComandoPatrik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Admin: Only De_dust 2 - server 3

od Rumcajz » 06 črc 2016, 13:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin: Only De_dust 2 - server 3

Příspěvekod Izmael » 06 črc 2016, 17:12 VIP

Zdravím, nahraj ve hře alespoň 20 hodin, nahlašuj aktivně hříšníky z public serverů do PP zde na fóru a za měsíc to zkus znovu. ;)

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Admin: Only De_dust 2 - server 3

Příspěvekod ComandoPatrik » 16 srp 2016, 17:49

Zdravíčko, rád bych se zeptal, zda musím žádost opětovně sepsat, nebo stačí nyní po měsíci sem pod zamítnutou žádost dát novou žádost o práva ( i když nevím co nového bych do ní napsal :)) ) . Díky za info. :roll:
ComandoPatrik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ComandoPatrik » 29 srp 2019, 08:52

Ahojte po 3 letech . Musím psát žádost znovu nebo je možné obnovit tuhle ? Díky za info .
ComandoPatrik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 29 srp 2019, 11:53 VIP

Ahoj, splň podmínky a napiš novou žádost :)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů