• Stránka 1 z 1
[V]Hey You! neboli Odyseenko
1. Popis situace: V první řadě chci upozornit, že nestojím za tím nebo nepíšu tuto tému z důvodu toho, aby někdo byl nějak potrestán či nějak poškozen, nicméně jenom čistě by mě zajímalo od admina, za co jsem dostal přehoz z CT od admina Odyseenko, bylo mi řečeno, že jsem řídil tank, že něco za tank apod. přitom jsem ho neřídil, pouze jsem na něm byl, sám Simon jménem ? na něm byl a neSimonoval, hned na to, jak byl na tanku s ostatníma CT, jsem hráče aka Simona upozornil, že má ještě jednoho přeživšího, nejspíš si toho nevšiml a proto pak i přestal Simonovat. Za cca 3 - 4 minuty pak hned na to, když jsem druhé kolo Simonoval a dělal to co mám, dle pravidel a následně uprostřed rozvinuté atrakce, jsem dostal přehoz z důvodu tanku, bez jakéhokoliv upozornění, varování nebo nějakého náznaku kontaktu se mnou, že jsem neměl stát na tanku, i když jsem nic ve své podstatě neudělal a Simon dělal sám přitom bordel a kraviny. Následně když jsem byl u T jsem se admina dotázal, zda bych mohl vidět demo, protože sám nonstop psal, jak má demo a další tyhle věci, dál už se mnou admin očividně odmítal komunikovat, když jsem s ním jednal slušně. Taktéž nechápu, proč Simon jménem ?, který nedělal to co měl, neSimonoval a vlastně netvořil dále svojí hru, nebyl teda potrestán přehozem on. Tímto tedy žádám admina Odyseenko o demo, abych se na něho mohl podívat, když už se tak k němu na serveru hrdě hlásil.
2. Důkaz (přehoz v napsaný v konzoli): https://ctrlv.cz/Xtav / Byla mapa jail_russia, čas a datum 30.8.2019 - 13:40 - 50 cca.
Nicméně jak říkám, nechci aby někdo za toto byl trestaný či nějak poškozený jak už jsem již psal, jen jsem trošku zaskočený, že jsem dostal přehoz vlastně za nic. A také, že hráč ? nebyl tedy potrestaný, za neplnění svých povinností. Sám i hráč u T, kterého neznám psal, že jsem ho neřídil a nedělal nic špatného. Upřímně, ani admina Odyseenka neznám a nemám ani zapotřebí mu škodit, jenom prostě jsem zaskočený a rád bych viděl demo, jakého porušení pravidla jsem se dopustil a následně za to dostal přehoz.
Přeji hezký den.
2. Důkaz (přehoz v napsaný v konzoli): https://ctrlv.cz/Xtav / Byla mapa jail_russia, čas a datum 30.8.2019 - 13:40 - 50 cca.
Nicméně jak říkám, nechci aby někdo za toto byl trestaný či nějak poškozený jak už jsem již psal, jen jsem trošku zaskočený, že jsem dostal přehoz vlastně za nic. A také, že hráč ? nebyl tedy potrestaný, za neplnění svých povinností. Sám i hráč u T, kterého neznám psal, že jsem ho neřídil a nedělal nic špatného. Upřímně, ani admina Odyseenka neznám a nemám ani zapotřebí mu škodit, jenom prostě jsem zaskočený a rád bych viděl demo, jakého porušení pravidla jsem se dopustil a následně za to dostal přehoz.
Přeji hezký den.
GAMESITES
EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

-
ViceroYwp - Amatér
[V]Hey You! neboli Odyseenko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hey You! neboli Odyseenko
Nazdar. Nikde som nepísal že mám demo, ale že demo hovorí niečo iné, pozeral som HLTV. Podľa HLTV ste boli dvaja v tanku. Jedno CT dostalo prehoz a aj ty, lebo som tam videl len vás dvoch, keď sa tank hýbal. Nemal si tam čo liezť, bohužiaľ. Samozrejme som rád, že to riešiš slušnou formou. Ak sa na to chce niekto pozrieť podrobnejšie, pokojne môže. Ty si ma tiež kľudne pridaj na steame, ak to chceš so mnou riešiť.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
No psal jsi, že máš demo, s tím jsem si 100%, že demo říká něco jiné apod. věci, nicméně to je vedlejší, ale přehoz za tank? Zdá se mi zbytečný. Pokud se za toto trestá, dobře, beru v potaz, příště si na to dám pozor, ale abych to odůvodnil, proč jsem byl na tanku, CT tam přijelo s tankem, Simon neSimonoval a nedělal to co měl, naskočil jsem na ten tank, neřídil ho a nedělal absolutně nic, byl jsem na něm cca 5 - 10 sekund více opravdu ne, sám dokonce hráč ? alias Simon na něm byl, nedával příkazy nic a řval do mikrofonu a tohle, že je ještě poslední, když jsem ho JÁ SÁM na to upozornil. A taktéž, proč tedy nebyl potrestán ten hráč ?, protože největší bordel na serveru dělal on. Já bych si tě přidal na Steamu nebo TS atd., já bych to jinak neřešil touhle formou, ale když jsi na mě kašlal na serveru v chatu, tak jsem se obával, že si mě nepřidáš a nebudeš vůbec se mnou jednat. Nicméně, jak říkám, nic proti tobě nemám, očividně děláš dobrou práci a nejspíš máš i dobrou reputaci, takže si myslím, že to nemá cenu řešit dále, spíš jenom bych potřeboval vysvětlení, zda se trestá přehozem to, že jsi na tanku a to, že hráč ? nebyl přehozen za bordel, který na serveru dělal viz. voice chat, řvaní do něho a to lezení též na toho tanku. 

GAMESITES
EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

-
ViceroYwp - Amatér
Preto hovorím, kľudne si ma pridaj
Na TS som stále skrytý
Čo sa týka situácie, písal som ,že demo hovorí niečo iné. Prehodil som ťa, lebo som tam videl teba a to druhé T. Ten otáznik som zjavne prehliadol jeho správanie, moja chyba, keďže som sa snažil vystriehnuť každého, na koho sa mi sťažovali. A čo sa týka mojej práce a reputácie, aj ja som admin ako každý iný a tak isto ma môže stihnúť trest.
Otáznika som nepotrestal, lebo ak si si všimol, tak som sa potom odpojil, keďže som musel ísť preč. A áno, ten tank sa nesmie vynášať, preto som aj reagoval na vás, čo ste do neho liezli, keďže som nepočul, že by vám simon kázal odniesť ten tank nazad. Samozrejme, bol to len prehoz, nemienil som ti dávať ban ani nič, keďže ak si správne spomínam, tak si tu bol na GTA admin myslím. Teraz to už je len na vyšších, ako s tým naložia.
P.S. : Tip pre teba! Do budúcna pri sťažnosti by si mal dodať demo, ale keďže naše verzie sa v niečom zhodujú myslím si, že je to vysvetlené a vyriešené

P.S. : Tip pre teba! Do budúcna pri sťažnosti by si mal dodať demo, ale keďže naše verzie sa v niečom zhodujú myslím si, že je to vysvetlené a vyriešené

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Beru za vyřešené můžete lock. Příště teda na ten tank nelezu. Nicméně díky za vysvětlení a tvůj čas Odyseenko, nechť se daří a snad se potkáme nebo tak v dobrém a nebudeme muset řešit nějaké takovéhle hlouposti viz. teda moje chyba s tím tankem.
Ještě jednou díky, můžete lock.

GAMESITES
EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

-
ViceroYwp - Amatér
Absencia dôkazov a vaša konštruktívna debata, kde admin vysvetlil situáciu, ospravedlnil sa za nepozornosť a v podstate dosiahol svojou dobrou prácou to, že hráč pochopil čo má a čo nemá, vyriešili túto sťažnosť. Chválim vás oboch. 
Vyriešené.

Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1