• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Game Booster
Chlapi a devčata , pomožte mi ako spustiť tuto apku a tak aby fungovala
http://www.freenew.net/windows/game-boo ... 544431.htm
http://www.freenew.net/windows/game-boo ... 544431.htm
-
nepoviem - Kolemjdoucí
Game Booster
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Game Booster
Podla man su toto totalne hovadiny. Taketo boostery a programy na zrychlenie PC ho len spomalia, kedže ej to dalšia aplikacia čo zatažuje system a je vlastne nemožne aby takyto program fungoval, kedže nejaky program ti nemože zvyšit z ničoho nič vykon tvojho PC, ked ide proste na grafika na novych hram na 100% tak program ti vykon nezvyši na 110%. 
nema ten vykon ako vyrobit, jedine si nataktovat procesor alebo grafiku.

nema ten vykon ako vyrobit, jedine si nataktovat procesor alebo grafiku.

-
letec29 - Spamerův sluha
Ako napríklad CS mi na Gatheroch beží 100 % ale mám záujem zvýšiť FPS na World of Tanks , na tej hre mam max 10 fps a nejaký programik na zvýšenie FPS určite je . Vedel by si mi poradiť, nejaký najlepší ?
-
nepoviem - Kolemjdoucí
Opakujem sa, sice nie som expert do PC, ale dost toho viem z praxe, podla mna žaidne taketo programy neexistuju, skor je to o tom ake detaily hry si nastaviš a aky maš PC, ak maš starši PC tak tam tažko rozbehneš WoT, to je pre ten PC uplne trapenie a zachvilu ho odpečieš, splnuješ vobec systemove požiadavky hry?

-
letec29 - Spamerův sluha
Mne sa nič neprehrieva , ja ho mám v pohode bez hučania ,splnam podmienky hier ktore mam ale proste nechce sa mi to rozbehnut aspon na tie 20 fps na najhorsej kvalite
-
nepoviem - Kolemjdoucí
Teraz to nebude možné tak prosím nelockovať ja som na mobile a dovolenke a Letec ja sa ti ešte ozvem bud tu, alebo cez PM
-
nepoviem - Kolemjdoucí
aplikacie typu GameBooster funguju asi tak, ako stierac na ponorke...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Nikdy som nemal sancu skusit podobne programy na poriadnych vykonnych PC zostavach, iba na slabom PC a este slabsom laptope. Na tom PC to nic nezmenilo a laptop mi to este viac pri urcitej hre spomalilo.
Neverim na tieto boostre nakolko vsetko potrebne (vykon grafickej karty - taktovanie a detaily v hre) si moze clovek sam nastavit a su to tie najpodstatnejsie veci co sa hrania hier tyka. Jedine co robia boostre naviac je ze vypinaju wo windowse 7 funkciu AERO co moze trosicku pomoct.
WOT som hraval na najnizsich detailoch s GT 310 (strasne slaba grafika) na 30-40 fps bez boosterov. To bolo ale pred viac ako pol rokom, odvtedy sa vela mohlo zmenit. Ale aby sme ti poradili tak naozaj potrebujeme vediet aky mas Procesor (presny nazov aj s cislami) a Graficku kartu.
Neverim na tieto boostre nakolko vsetko potrebne (vykon grafickej karty - taktovanie a detaily v hre) si moze clovek sam nastavit a su to tie najpodstatnejsie veci co sa hrania hier tyka. Jedine co robia boostre naviac je ze vypinaju wo windowse 7 funkciu AERO co moze trosicku pomoct.
WOT som hraval na najnizsich detailoch s GT 310 (strasne slaba grafika) na 30-40 fps bez boosterov. To bolo ale pred viac ako pol rokom, odvtedy sa vela mohlo zmenit. Ale aby sme ti poradili tak naozaj potrebujeme vediet aky mas Procesor (presny nazov aj s cislami) a Graficku kartu.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Ahoj,
opravdu nechápu, co máte proti boosterům, osobně používám už dlouho ASC (Advanced System Care), program, který má v sobě i "Turbo boost".
Mohu si navolit 2 režimy (Pracovní + Herní), na každém definuji:
I. Vypnutí systémových služeb (aktualizace Winu, Bluetooth, tiskárny, skenery, motivy atp.)
II. Ostatní služby (AMD, Apple MD, Adobe Up, atp.)
III. Aplikace na pozadí (Java Up, Copy agent atp.)
Prostě si mohu (1x!) nastavit, co přesně vypnout při budoucím jednoduchém kliknutí na "Turbo boost". Nevím, jak ti experti tady, ale mně běží na PC víc věcí, které při hře nepotřebuji, ale když nehraji, což je teď často, tak se hodí.
.
Samozřejmě by se hodilo si prostudovat, co jaká služba znamená, aby sis nevypnul třeba klávesové zkratky, že?
Pokud bys měl zájem, tak ACS >> Stáhnout, je to zdarma a krom Turbo boostu je určený primárně pro vyčištění PC (takový hezká obdoba Ccleaneru).
opravdu nechápu, co máte proti boosterům, osobně používám už dlouho ASC (Advanced System Care), program, který má v sobě i "Turbo boost".
Mohu si navolit 2 režimy (Pracovní + Herní), na každém definuji:
I. Vypnutí systémových služeb (aktualizace Winu, Bluetooth, tiskárny, skenery, motivy atp.)
II. Ostatní služby (AMD, Apple MD, Adobe Up, atp.)
III. Aplikace na pozadí (Java Up, Copy agent atp.)
Prostě si mohu (1x!) nastavit, co přesně vypnout při budoucím jednoduchém kliknutí na "Turbo boost". Nevím, jak ti experti tady, ale mně běží na PC víc věcí, které při hře nepotřebuji, ale když nehraji, což je teď často, tak se hodí.

Samozřejmě by se hodilo si prostudovat, co jaká služba znamená, aby sis nevypnul třeba klávesové zkratky, že?

Pokud bys měl zájem, tak ACS >> Stáhnout, je to zdarma a krom Turbo boostu je určený primárně pro vyčištění PC (takový hezká obdoba Ccleaneru).
Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
Tak boost pochybujem, že neičo take je, no potom ten program je "spravca uloh a aplikacii" a navoliš si čo kedy chceš vypnut ale boost? Čo ti tam zlepší v PC výkon? A ako? výkon zlepšíš len tak že máš lepší tak. Nijako inak a tým, že maš spustených menej apliakcii.

-
letec29 - Spamerův sluha
Booster funguje na principu dočasného vypnutí určitých služeb, které si může uživatel většinou sám definovat. Mluvíme zde o principu aplikace kauzálního charakteru, kdy zmenšení kvantity proměnných přinese zvýšení kvality výkonu.
Pokud má někdo spuštěné nesmysly jako Rocketdock, ICQ, Mailbox, různé toolbary a další, poté vypnutí těchto věcí opravdu přinese značné odlehčení systému a s ním i kýžený "boost" efekt.
Pokud má někdo spuštěné nesmysly jako Rocketdock, ICQ, Mailbox, různé toolbary a další, poté vypnutí těchto věcí opravdu přinese značné odlehčení systému a s ním i kýžený "boost" efekt.
Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
No toto si dokažem vypnut aj sam, ale ako tak pozeral tak mam V PC od Ashampa niečo podobne. 
Zajtra otestujem či mi pojde rychlejšie PC...

Zajtra otestujem či mi pojde rychlejšie PC...

-
letec29 - Spamerův sluha
nepoviem píše:Ako napríklad CS mi na Gatheroch beží 100 % ale mám záujem zvýšiť FPS na World of Tanks , na tej hre mam max 10 fps a nejaký programik na zvýšenie FPS určite je . Vedel by si mi poradiť, nejaký najlepší ?
Dam ti radu gamebooster je nejvetsi kravina co existuje mrvi to pc a haze to tam blbosti co se tyce wot je velice narocna hra a ani moje pc neda vice jak 50 fps na medium

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2