Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Maheris/6ix9ine Jailbreak 1

Příspěvekod MaherIS » 31 srp 2019, 13:24

Nick v hre : 6ix9ine

Nick na fóre : Maheris

Profil na fóre : maheris-u31058.html

Vek : Něco přes 20

Steam nick : Mansver

Steam ID : STEAM_0:0:146716797

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=85847

Nejaké bany alebo prohřešky ( GS, iný portál ): Pár banů na GS mám, nějaký permy tam budou, ale to je už dááávno. První byla tak před 8 lety a poslední tak před 14 dny za Flatcheat :oops: .. To bych neřešil, to se spraví. Na účtě mám teda jako VAC, ale to jsem to omylem zapl při turnaji kde mně to stejně hned kicklo takže to bych taky neřešil. Buďme shovívaví.

Něco o sebe : Ahojj, jsem YX. JB hraju už tak jako 9 let. Nějakej rok 2011. Za tu dobu jsem tu hru nějak pochopil. To že jsem si někdy zacheatoval, to se dá ještě přežít. Nějakej baník tam je.. Snažím se být slušný, i když mi to poslední dobu moc nejde, ale věřím, že na sobě zapracuji. (Takže být Vámi nekoukám na hlstats :roll: ).

Proč by jsem chtěl na GS adminovať? : No tak musí tam být pořádek, to zařídím. Stejně jsem tady byl už admin pár měsíců než jsem dostal VAC na steamu. Pravidla znám jako svoje boty. Mám kvalitní K:D a myslím, že když budu admin tak budu mít ještě lepší protože když na mě někdo naběhne tak ho prostě vezmu do grabu a nazdar. Takže cítím potenciál na rank 1 v hlastats. A kdo říká že na killy se na JB nehraje tak kecá a je jen špatnej ! :evil:

Ahoj ahoj a doufám že ani ten pohovor nebudu muset dělat a že mi to Spinny nebo Maxipes (nebo kdo je HLSA, vůbec nevím už) nahodí hned. Díky čau :mrgreen:
MaherIS
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté]Maheris/6ix9ine Jailbreak 1

od Rumcajz » 31 srp 2019, 13:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maheris/6ix9ine Jailbreak 1

Příspěvekod MaherIS » 31 srp 2019, 13:36