I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto]Vyborny adminko

Příspěvekod Natal » 01 zář 2019, 15:23

Nahkrin ci jak sa volas ty sa spametaj prosim ta v prvom rade než das niekomu ban na chat moj zlaty lebo ak si si nevsimol tak on mi nadaval ako prvy a to si ja nenecham :) pozri si kto si začal kto vypisoval ze som fetacka a nadaval mi skoro kazdy deň, a ked si otvorim hubu nanho ja, tak dostanem ban? Sa zobud! Napisal mi dnes ze som fetacka, odpisala som mu tvoja manka.. Ja sa nebudem srať z takymi ľuďmi co mi nadavaju a potrebuju si asi nieco dokazovať tym. Si pozri spätne ako mi on nadaval cely čas a až potom davaj bany mudrucky nevies ani co sa deje a robis hned unáhlené rozhodnutia.. Ten co mi nadaval, preco nedostal tym padom aj on ban? :) ale asi si treba zvyknúť ze tu od adminov neni nic spravodlivé.. Za toto dostat 12hodin ban na chat, zato ze si nenecham srat od decka na hlavu nadavkami tak to je vrchol.. Si sa ukázal ako správny admin musim povedať. Takze ti ďakujem a nabuduce aspon premyslaj prosim ta alebo si pozri spätne že co sa vobec deje aby si bol v obraze.. Nie ak teraz.. Pekny den :*
Natal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Vyborny adminko

od Rumcajz » 01 zář 2019, 15:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyborny adminko

Příspěvekod Nahkriin » 01 zář 2019, 15:28 VIP

To, že ti někdo nadává tě neopravňuje mu nadávat do rodiny. Pokud ti někdo nadává, máš ho buď nahlásit do sekce porušení pravidel, nebo kontaktovat admina. Hráč co ti nadával byl upozorněný, ty si mu začala urážet mamku, proto máš ban. Přemýšlel jsem jestli ti dám hned ban, ale není to tvůj první ban za nadávky do rodiny, tak se prosím rozmysli a příště už nikomu rodinu neurážej a bude to v pohodě ;)
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: Vyborny adminko

Příspěvekod Seweee » 01 zář 2019, 15:36

Ze serveru Tě znám, věčně tam chodíš dělat bordel...úmyslně blokuješ, spamuješ voice kravinama, nehraješ podle pravidel a nadáváš. Nikde nevidím důkaz o prohřešku admina a s banem souhlasím.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy