• Stránka 1 z 1
[V] Žiadosť o unban.
Název topicu: Bezdôvodne / asi všetky servery
Vaše SID: STEAM_1:1:486854342
Odkaz banu z banlistu: Neexistuje...
Popište co se stalo: No stalo sa to už dávnejšie len sa mi to nechcelo riešiť. Chodil som sa na vaše servery rozohrať pred competom (napr. na areny, sniperwars) a jedneho dňa ma už nepripojilo. Písalo mi, že vraj som zabanovany a dvôvod si mam pozrieť v sekcii banov na gamesites.cz ale zaznam o mojom bane tam nie je. Vopred ďakujem za vyriešenie tohoto problému.
Vaše SID: STEAM_1:1:486854342
Odkaz banu z banlistu: Neexistuje...
Popište co se stalo: No stalo sa to už dávnejšie len sa mi to nechcelo riešiť. Chodil som sa na vaše servery rozohrať pred competom (napr. na areny, sniperwars) a jedneho dňa ma už nepripojilo. Písalo mi, že vraj som zabanovany a dvôvod si mam pozrieť v sekcii banov na gamesites.cz ale zaznam o mojom bane tam nie je. Vopred ďakujem za vyriešenie tohoto problému.

- EnsmeaNgl
- Kolemjdoucí
[V] Žiadosť o unban.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o unban.
Áno to je on. Ospravedlňujem sa ak som ho zle hladal, ale nenašiel som ho keď som zadaval svoju steamID alebo meno. V každom prípade je neoprávnený. Nechápem akým spôsobom anti-cheat rozlišuje či má niekto cheaty, ale ja som ich v živote namal. Samozrejme, že to môže povedať každý.
- EnsmeaNgl
- Kolemjdoucí
Aha teraz som si všimol tam je dvôvod: obchadzanie banu. Tak to už vôbec nechapem, pretože som nikdy pred tým nebol zabanovaný. Ani na mojom druhom účte. Aspoň o tom neviem...
- EnsmeaNgl
- Kolemjdoucí
Máš unban, můžeš jít hrát.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
scipo - Zkušený
• Stránka 1 z 1