• Stránka 1 z 1
Menší super férová příhoda
Spíše než stížnost to berte jako upozornění. Pokud dostanete výhodu a máte si vybrat atrakci, vyberte si atrakci na mapě. Pokud si vyberete atrakci, co na mapě není(jako např. schody do nebe), CT se jménem zacínající na "E" a končící na "INSTEIN" vám bez milosti dá hlavu. A nemyslete si, že se vás někdo zastane. Všem, včetně přítomným adminům, to bude putna... 

-
vasikbulin - Kolemjdoucí
Menší super férová příhoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Menší super férová příhoda
Pokud se situace stala tak, jak popisuješ, rozhodně to adminům putna nebude. Dokonce kdybys dotyčného hráče nahlásil do PP s důkazem, určitě by dostal ban.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Napisal si nejaku sracku nieco ako bunn bee ci aku kokotinu dostal si kill.
-
OrIoN7531 - Drbna
OrIoN7531 píše:Napisal si nejaku sracku nieco ako bunn bee ci aku kokotinu dostal si kill.
Když myslíš... Já vím své. Jednalo se o Otázky o deagle jen s tím rozdílem, že hráči stáli na platformách. Ale nemá cenu tě předsvědčovat, pokud mi už od samotnému začátku nevěříš.
-
vasikbulin - Kolemjdoucí
Napisal si ze chces otazky o deagle?
ne napisal si nejaku sracku dvojslovnu a bolo to nieco na sposob ako som napisal

-
OrIoN7531 - Drbna
OrIoN7531 píše:Napisal si ze chces otazky o deagle?ne napisal si nejaku sracku dvojslovnu a bolo to nieco na sposob ako som napisal
Pod stejným názvem se ta hra hrála i předchozí kolo a nikdo nic neřekl . A najednou když si mám vybrat atrakci a řeknu stejný název jako simon posledně, tak je to náhle problém. Tak co s tím?

-
vasikbulin - Kolemjdoucí
Tam ale nikoho nezaujíma či ty doma voláš mačku micka alebo mačka je to mačka pre každého a teda je úplne jedno čo si ty pod názvom haa buu myslel ja som v tom žiadnu atrakciu nevidel a to je aj dôvod prečo admin nezasiahol odôvodnil som to tak že to není na mape aby som to nemusel rozoberať . Ak by som už chcel slovickarit ako ty o schodoch tak futbal je mód? Či atrakcia? Išlo o princíp.
+ To že niekto v jedno kolo pomenuje blok macko a ďalšie kolo dá Simon otázku na platformu ako sa volá tento blok neznamená že to je macko je to stále len platforma...
Predtým než budeš písať nejaké kokotiny porozmýšľaj ďakujem. A áno hlavu ti dám.
+ To že niekto v jedno kolo pomenuje blok macko a ďalšie kolo dá Simon otázku na platformu ako sa volá tento blok neznamená že to je macko je to stále len platforma...
Predtým než budeš písať nejaké kokotiny porozmýšľaj ďakujem. A áno hlavu ti dám.
-
OrIoN7531 - Drbna
OrIoN7531 píše:Tam ale nikoho nezaujíma či ty doma voláš mačku micka alebo mačka je to mačka pre každého a teda je úplne jedno čo si ty pod názvom haa buu myslel ja som v tom žiadnu atrakciu nevidel a to je aj dôvod prečo admin nezasiahol odôvodnil som to tak že to není na mape aby som to nemusel rozoberať . Ak by som už chcel slovickarit ako ty o schodoch tak futbal je mód? Či atrakcia? Išlo o princíp.
Jen jsem chtěl oběma stranám ulehčit práci. Já jsem věděl o co se jedná, simon věděl o co se jedná, tak na co to zbytečně komplikovat a nazývat správným jménem? Patrně ani simon nevěděl, že se tomu říká "Otázky o Deagle" a že platforem není zapotřebí. Když si simon vymyslel podobnou atrakci a pojmenoval ji podle sebe, proč ji tak nenazývat? Nebo jsem snad měl napsat, že chci to, co se hrálo posledně, abych se vyhnul názvu?
+ Jen tak pro informaci: Dal bys mi taky hlavu, kdybych si za atrakci vybral třeba Jánošíka? Žádnou atrakci by jsi v tom nejspíš taky neviděl, taky bys mi dal hlavu a pak bys třeba zjistil, že se takto skutečná atrakce nazývá. A pak by ses vymlouval, že jsem tomu neměl říkat "Jánošík", ale "přeskakováni přes lidi v čupě", aby se vědělo, o co jde. https://www.gamesites.cz/forum/hry-a-atrakce-t132831.html Je to osmá atrakce.
Nyní naopak poprosím tebe, aby jsi porozmýšlel. Děkuji

-
vasikbulin - Kolemjdoucí
Tak este raz nemusis mi vraviet co je janosik Jb hram dost dlho je rozdiel ked napises nieco normalne ako spominas janosika, otazky a podobne ale ne taku kravinu jak si napisal neviem presne ake konkretne ale slovo co nema vyznam 
Takze na servery je 10hracov dam prikazy na simona a podobne nakonec sa hra Jozef a maju zakazane skakat stat a boxovat.
Dalsie kolo si zoberiem simona a poviem pokracujeme v tom istom vsetci viete oco sa jedna hrali ste to minule kolo...
Len pre informaciu on nazval blok divnym sposobom nikoliv atrakciu. To nic nemeni natom ze si nesplnil prikaz a napisal nezmysel. Ak by to co si napisal davalo zmysel (slovo) kill by si nedostal.
Kill si dostal opravneny a o FK sa nejednalo.
Ako pise wurst mozes ma nahlasit do PP. Taktiez Pokud se situace stala tak, jak popisuješ
Ale nač to tu spamovať chod pekne do PP a nahlas ma
a ak mas problem napis mi pmku ja ti to pekne spisem, vycasujem a mozes si to tam hodit 

tak na co to zbytečně komplikovat a nazývat správným jménem?
Takze na servery je 10hracov dam prikazy na simona a podobne nakonec sa hra Jozef a maju zakazane skakat stat a boxovat.
Dalsie kolo si zoberiem simona a poviem pokracujeme v tom istom vsetci viete oco sa jedna hrali ste to minule kolo...
Len pre informaciu on nazval blok divnym sposobom nikoliv atrakciu. To nic nemeni natom ze si nesplnil prikaz a napisal nezmysel. Ak by to co si napisal davalo zmysel (slovo) kill by si nedostal.
Kill si dostal opravneny a o FK sa nejednalo.
Wurst1 píše:Pokud se situace stala tak, jak popisuješ, rozhodně to adminům putna nebude. Dokonce kdybys dotyčného hráče nahlásil do PP s důkazem, určitě by dostal ban.
Ako pise wurst mozes ma nahlasit do PP. Taktiez Pokud se situace stala tak, jak popisuješ
Pokud si vyberete atrakci, co na mapě není(jako např. schody do nebe), CT se jménem zacínající na "E" a končící na "INSTEIN" vám bez milosti dá hlavu.
Ale nač to tu spamovať chod pekne do PP a nahlas ma

-
OrIoN7531 - Drbna
• Stránka 1 z 1