• Stránka 1 z 1
[V] f1 / aimbot / krtecek nopíík
Meno : krtecek ?!:_Nopiiik_:!?
Valve / Meno : Screen ( Ospravedlňujem sa za screen z hlstats, ale bohužiaľ na servery som od neho zastihol len jednu situáciu ktorá sa mi nezdala, tak som si pozrel hltv a tam som ich našiel viac, v screene je meno a zároveň aj screen "valve")
Záznam z HLTV s vyčasovaním - (Tak isto som musel použiť záznam z HLTV ako som už spomínal ^^ tak som postrehol iba jednu situáciu na servery.) Hltv
8:50 - 9:02 "šklbnutia"
11:20 - 11:45 "znova"
15:10 - 15:20 "znova to isté"
18:25 - 19:10 "divné situácia"
21:10 - 21:21 "tiež šklbnutie"
22:15 - 22:30 "crosshair mu neustále skáče na hlavu či už ct/t pekne to vidno pri situácii na Ačko, kde šiel pozrieť katy a pred tým mu to šklblo na ctčko s m4, a potom na "furiena")
Valve / Meno : Screen ( Ospravedlňujem sa za screen z hlstats, ale bohužiaľ na servery som od neho zastihol len jednu situáciu ktorá sa mi nezdala, tak som si pozrel hltv a tam som ich našiel viac, v screene je meno a zároveň aj screen "valve")
Záznam z HLTV s vyčasovaním - (Tak isto som musel použiť záznam z HLTV ako som už spomínal ^^ tak som postrehol iba jednu situáciu na servery.) Hltv
8:50 - 9:02 "šklbnutia"
11:20 - 11:45 "znova"
15:10 - 15:20 "znova to isté"
18:25 - 19:10 "divné situácia"
21:10 - 21:21 "tiež šklbnutie"
22:15 - 22:30 "crosshair mu neustále skáče na hlavu či už ct/t pekne to vidno pri situácii na Ačko, kde šiel pozrieť katy a pred tým mu to šklblo na ctčko s m4, a potom na "furiena")
„Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabránia uvidieť hviezdy.“
-
Propecek - Pokročilý
[V] f1 / aimbot / krtecek nopíík
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: f1 / aimbot / krtecek nopíík
Banned.
Keď už necháš na mňa to dohľadávanie či je to on z hlstats, tak mi aspoň pošli link na to, screen hlstats tu ani nedávaj, je to uplne zbytočné. Nabudúce si daj ale záležať na tom screenu SID z konzole,nemusím ti to takto už zobrať.
Díky.
Keď už necháš na mňa to dohľadávanie či je to on z hlstats, tak mi aspoň pošli link na to, screen hlstats tu ani nedávaj, je to uplne zbytočné. Nabudúce si daj ale záležať na tom screenu SID z konzole,nemusím ti to takto už zobrať.
Díky.

-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Re: f1 / aimbot / krtecek nopíík
Arnostek píše:Banned.
Díky.
Ano, ospravedlňujem sa za tie menšie komplikácie

„Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabránia uvidieť hviezdy.“
-
Propecek - Pokročilý
• Stránka 1 z 1