• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak/Kid
Ahoj, rád bych doplnil stávající Admin team na Jailbreaku.
Nick v hre : kid
Nick na fóre : Kid13
Profil na fóre : kid13-u63473.html
Vek : 21
Steam nick : fanda554
Steam ID : STEAM_0:1:99126536
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=312099
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Na non steam účtu jsem dostal tuším že ban za FK na 4 hodiny, tehdy jsem se pravidla a vlastně celý chod serveru učil, admin mi dal kázání a od té doby jsem žádný ban na STEAMu určitě nedostal a na non steamu zřejmě taky ne.
Niečo o sebe : Ahoj, všichni mi dle mého jména a hlavně povahy říkají Fando
Bydlím kus od Zlína, studuji zde na vysoké škole a aktuálně se chystám na další akademický rok
Ve volném čase jsem mám převážně 2 koníčky - počítač/CSko/Jailbreak anebo sport. Aktivně se věnuji běhání, občas si zajdu s kamarády na fotbal, který jsem dříve hodně hrál, dnes už ho spíše jen sleduji, čtu si komentáře, rozbory hry, různých týmů a podobně
Dříve jsem hromadu času trávil u GTA a fotbalu, dnes je to právě Jailbreak a běhání/fotbal.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád bych se přidal k adminům a pomáhal jim jejich hodně těžké práci. Ačkoliv poslední týdny se z mého osobního pohledu zdá, že je na serverech relativně klid, během prázdnin se tu mnohdy na některých serverech kvůli speedhackerům skoro nedalo hrát a i když je admin povyhazoval aspoň od CT, u T si stejně běhali po celé mapě. Za těch několik měsíců jsem tady potkal pár moc dobrých lidí, převážně z řad adminů, kvůli kterým se člověk i těší na server.
Sám o sobě vím, že bych si potřeboval pár pravidel ujasnit a že nejsem tak zdatný jako jiní žadatelé, přesto bych chtěl tu hromadu volného času, která mě zřejmě čeká, využít na Jailbreaku i jinak než jen čistě hraním. Díky za přečtení.
Nick v hre : kid
Nick na fóre : Kid13
Profil na fóre : kid13-u63473.html
Vek : 21
Steam nick : fanda554
Steam ID : STEAM_0:1:99126536
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=312099
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Na non steam účtu jsem dostal tuším že ban za FK na 4 hodiny, tehdy jsem se pravidla a vlastně celý chod serveru učil, admin mi dal kázání a od té doby jsem žádný ban na STEAMu určitě nedostal a na non steamu zřejmě taky ne.
Niečo o sebe : Ahoj, všichni mi dle mého jména a hlavně povahy říkají Fando

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád bych se přidal k adminům a pomáhal jim jejich hodně těžké práci. Ačkoliv poslední týdny se z mého osobního pohledu zdá, že je na serverech relativně klid, během prázdnin se tu mnohdy na některých serverech kvůli speedhackerům skoro nedalo hrát a i když je admin povyhazoval aspoň od CT, u T si stejně běhali po celé mapě. Za těch několik měsíců jsem tady potkal pár moc dobrých lidí, převážně z řad adminů, kvůli kterým se člověk i těší na server.
Sám o sobě vím, že bych si potřeboval pár pravidel ujasnit a že nejsem tak zdatný jako jiní žadatelé, přesto bych chtěl tu hromadu volného času, která mě zřejmě čeká, využít na Jailbreaku i jinak než jen čistě hraním. Díky za přečtení.
"It isn't too hard to see, we're in heaven"
-
Kid13 - Amatér
[Zamietnuté]Jailbreak/Kid
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Kid
Nebudu se vyjadrovat, kam nemam.
parno fclan+;;; borec
ajho byl na dovolene v seychelles na dvatydny, ysem caesfg
ajho byl na dovolene v seychelles na dvatydny, ysem caesfg
-
punchfightfuck - Kolemjdoucí
Re: Jailbreak/Kid
Som na vážkach. Jedna moja časť ťa chce zamietnuť a tá druhá ti dať šancu. Obe majú svoje dôvody.
Takže to spravíme nasledovne.
Keďže mám pár otázok k nejakým veciam, nájdi si ma v najbližšej dobe na TS a napíš mi. Som tam skoro furt, takže by to nemal byť problém.
Zatiaľ poprosím Adminov, aby mi do PM poslali referencie na tohto žiadateľa.
Pokiaľ budú referencie kladné a tvoje odpovede na moje otázky postačujúce, skočíme na server a uvidíme, čo v tebe je.
V riešení...
Takže to spravíme nasledovne.
Keďže mám pár otázok k nejakým veciam, nájdi si ma v najbližšej dobe na TS a napíš mi. Som tam skoro furt, takže by to nemal byť problém.
Zatiaľ poprosím Adminov, aby mi do PM poslali referencie na tohto žiadateľa.
Pokiaľ budú referencie kladné a tvoje odpovede na moje otázky postačujúce, skočíme na server a uvidíme, čo v tebe je.
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Jailbreak/Kid
Nebudem sa vyjadrovať tam, kde sa ma to netýka.
- NertysS
- Kolemjdoucí
Re: [V riešení...]Jailbreak/Kid
Na základe referencií a toho, čo som ti vysvetľoval na TS tomu dáme ešte minimálne mesiac.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1