I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Grootisko | Zneužívání práv

Příspěvekod Xanax » 08 zář 2019, 16:20

Zneužívaní práv Combat surf | Šerif Groot
https://steamcommunity.com/profiles/76561198864885431/
Popis situace: Jednoduše - Groot "zneužívá práva". Zneužívá práva v tom smyslu, že dává větší tresty než by se normálně dávat mělo.

Např. člověk pouští muziku - měl by mu dát maximálně mute na 10min.(Podle mého názoru) ,ale on mu dá mute za neunosné nadávky na 48h.

Např. dá člověku mute na měsíc, jen tak, že se mu chce.

Např. konverzace mezi dvouma lidma je normální, ale Groot udělá to, že jednomu dá kick a druhému bezdůvodní mute.

Např.Řeší si osobní problémy pomocí práv, což je podle mého názoru blbost. Podle mě, by takovýhle člověk by neměl mít práva.

Např. konverzace mezi dvouma lidma je normální podle mého názoru ,ale Groot udělá to, že jednomu dá kick a druhému bezdůvodní mute. Chápu, že by měl admin budit "respekt" na serveru, ale že si ho vytváří tím, že má špatnou náladu tak rozdává mute jen tak to je blbost.

PS: Někdy i s důvodem.

Důkazy: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... =commslist
Xanax
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Grootisko | Zneužívání práv

od Rumcajz » 08 zář 2019, 16:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Grootisko | Zneužívání práv

Příspěvekod Artifyy » 08 zář 2019, 17:22

No,abych se k tomu vyjádřil i já.
Groota znám dosti dlouho a nikdy se takhle nechoval.Zhruba 2 týdny zpět mi posílal screeny,jak je celý gamesites banlist zaspamovanej mutama od Groota.V tu dobu už mi to bylo divné.Později jsem se připojil na server a všichni nadávali na Groota,co dělá.Já jsem si říkal,že Groot je dobrý admin a ví co dělá,ale bohužel neví.Celý server je proti němu,protože Groot si vybírá lidi,tím myslím:Toho nemám rád,tak má mute na 48 h,toho celkem znám,tak má mute na 10 min,tento je můj kamarád,tak má jen upozornění.Potom se diví,že celý server je proti němu,když dává takové nesmyslné muty.Já jsem například dostal mute za aroganci,ikdyž jsem s Grootem mluvil naprosto normálně a chtěl jsem mu jen vysvětlit,co dělá za blbosti.On to očividně nevydržel a neměl argumenty,takže jsem dostal mute.Žádná nadávka nepadla,pouze jsem se mu snažil vysvětlit,co dělá za blbosti.Mám k adminům respekt,obrovský respekt,ale to,že Admin dává cover svému kamarádovi,a obyčejnému hráčovi dá ten nejhorší trest,ikdyž dělá to samé,co kamarád Admina a ten kamarád dostane pouze upozornění,tak to už je moc.

TADY TIMTO JSEM HO NECHTĚL URAZIT,ALE DLE MÉHO ADMIN-TEAM BY VÁŽNĚ MĚL BÝT OD 16 BEZ VYJÍMEK,PROTOŽE SE TO POTOM ZBYTEČNĚ NIČÍ.

EVERYONE WHO DEMOTIVATES YOU,ONLY WANT WHAT YOU HAVE

Artifyy.
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Grootisko » 08 zář 2019, 18:42

Abych se teda vyjádřil i já jelikož se to jedná mě.

1. Mute za pouštění písniček je oprávněný. Pouštění písniček je v pravidlech zakázáno. Hráč Kostik nebo ostatní dostali už delší mute protože mají docela dost předchozích mutu za pouštění písniček.

2. Co se týká ohledně mutu na měsíc pro hráče deep se jedná o to. Že na serveru zmiňoval několikrát mě osobní info : bydliště, jmeno, věk IG. Poté mi furt přicházeli follows od hráčů z Combatu a sem tam nadávky. Na serveru si neřeším svoje osobní problémy ale s prominutím se na serveru combat surf někteří hráči chovají jak retardi s 10 IQ. Za tento výraz se omlouvám ale je to tak. Nevím jak to jinak nazvat a 100% nejsem jediný kdo si to myslí. A mute byl udělen a povolen od hráče Gustik.

3. Muty si nedávám jak chci. To že upozornim a pak mutuju ? Ano, ptal sem se Gustika a sám mi řekl že mu to nevadí protože hráči na surfu si nezaslouží být bez mutu když neustále nadávaji na ostatní adminy nebo na mě nebo na ostatní hráče.

4. Když se hráči hádají na serveru a já je upozorním ať si nenadavaji a jestli chtějí si nadávat tak ať si jdou jinam. Neuposlechly a ještě uráželi admina ? Nepochopím.

Za mě vše
Počkám na vyšší adminy o vyjádření díky.

PS: omlouvám se za gramatické chyby.
Když ti někdo život ničí, neser se sním, vem ho tyčí
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
Grootisko
CS:GO CheatHunter

Příspěvekod Artifyy » 08 zář 2019, 19:05

Ahoj Groote.Rád bych dostal vysvětlení,proč jsi chránil Xanaxe,když nadával a ostatní hráči dostali mute bez značného upozornění a Xanax dostal mute až po 50 upozorněních snad a to ještě z donucení hráčů ?

Divil jsi se,proč na serveru jsi nesnášený,očividně něco děláš špatně,nemyslíš si ?
To,že tam jsou hráči,kteří nadávají dlouho a dostanou mute na pár dní chápu,ale třeba taky ten mute za tu mojí skvělou aroganci nechápu a asi nikdy nepochopím.Prostě jsi si to nechtěl nechat vysvětlit.Obecně ty tvé muty,jak již jsem psal nejsou spravedlivé,opakuji to,protože jsi napsal,že si muty nedáváš,jak chceš ::::Toho nemám rád,tak má mute na 48 h,toho celkem znám,tak má mute na 10 min,tento je můj kamarád,tak má jen upozornění.

Deep,Monkey,Kostik chápu.Ale proč tedy nemá mute i Kohaku ?10000x tam pouštěl písničky a většinou se tomu vyhnul a co tak vím,tak ty koukáš každé demo.

A dneska na server jsem pozval hráče jménem carl,vím,že tento hráč je trošku mladší a nadává,ale napsal pouze 2 nadávky,groot ho upozornil a potom napsal další 2-3 nadávky a dostal mute na 2 dny.Co tak vím,tak tento hráč nemá za sebou žádné muty,tudíž by mohl dostat mute na 10 min a né na 2 dny,taky nechápu.

NADÁLE PO TVÉM VYJÁDŘENÍ MI TO NEDÁVÁ SMYSL,TAK MI PROSÍM ODPOVĚZ NA TYTO OTÁZKY,DĚKUJI.
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Grootisko » 08 zář 2019, 19:10

Jen chci dodat. Pošli důkazy pak se budeme bavit :) btw: ten tvůj kamarád dostal mute za nadávky na adminy. A kohaka sem neslysel pouštět písničky. Pokud ano dostal mute na 10 min za spam. Nemá zas tolik mutu např jak kostik :) (na všechny dema se nekoukám :D, jen když chce někdo něco vyčasovat)
Když ti někdo život ničí, neser se sním, vem ho tyčí
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
Grootisko

Příspěvekod Monkkeyy » 08 zář 2019, 19:29

Souhlasím. Dnes sem dostal mute na 10min. jen za to, že sem řekl že je groot připálenej řízek... Dal sem si pak do jména připálenej řízek groot a hned sem dostal ban na 10 minut :D. Jak sem přišel na server tak sem řekl že má groot asi krámy a to mi dal mute na 12hodin :) potom sem si dal jméno "mute za nic groot je kokot" a dostal sem ban na 2h :D Tady ten ban byl možná oprávněný, ale ty předtím byly zbytečný :)
Monkkeyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Artifyy » 08 zář 2019, 19:32

Důkazu je dost v demech,avšak na každém demu,kde jsi ty,jsou většinou neoprávněné muty.Můj kamarád to není,ale to už je jedno.Je krása,že nemáš argumenty,tak chceš důkazy :D.Demo ti asi nenajdu,protože to je více,jak týden,ještě se kouknu,ale dobře víš,že vše se stalo :).A nejvíce mě zajímá ten Xanax,ale pokud neuznáš,že se něco takového dělo,tak já si ty důkazy najdu.
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Artifyy » 08 zář 2019, 19:51

A momentálně mi došlo,že ten carl nenadával na adminy,ale na hráče,takže nevím,co tady zkoušíš

Nevím,kde tady vidíš nadávky na admina a v demu je jasně vidět,že ho hráč zabil a poté hned nadával na toho hráče:2019-09-08 16:59:12 tvuj otec je čůrák. Gamesites.cz ^Surf Combat | !knife !ws !gloves surf_old_sand_v2
2019-09-08 16:59:04 fuck. Gamesites.cz ^Surf Combat | !knife !ws !gloves surf_old_sand_v2

Napsal pouze 2 nadávky a dostal mute na 2 dny :D

Tvrdé nadávky,ale stále to není na 2 dny....
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Artifyy » 08 zář 2019, 20:11

auto-20190831-202656-surf_mai_remix_ctgo

Nevím,jak jinak vám to demo dát,ještě asi nejsem dostatečně chytrej na to.

6:00-26:27 nespravedlivé muty groota.
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod scipo » 08 zář 2019, 20:19

Pěkný pěkný chlapci, tohle není volná debata, to si řešte na spolužáci.cz

HLSA/HLA si to pak odemknou
scipo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 09 zář 2019, 01:12 VIP

Na serveru se máte chovat slušně, což vy očividně neděláte. Máte na kontě nespočet banů a jelikož si ani jednou nepožádali o unban, všechny jsou očividně oprávněné. Surf Combat je holt kapitola sama o sobě a asi se tam zase párkrát taky zastavím.

Xanax píše:2019-09-07 19:25:01 na**** server.
2019-09-07 20:00:33 na **** serve.
My tě tady nenutíme hrát, klidně běž nadávat a dělat čurbes jinam. Dal jsem ti takový výchovný ban, třeba to pomůže. ;)

Demo není vyčasované a jiné důkazy o pochybení admina zde nevidím.

Stížnost zamítnuta.

Za to vaše chování někteří z vás asi brzy obdrží delší mute bany.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy