• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žádost o post Admina.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Dust2 Only 1
Nick ve hře- Skater
Nick na fóre- Skaterka
Profil na fóre- Skaterka-u41534.html
Věk- 16
Steam nick- Skater
Steam ID- STEAM_0:0:471011107
Hlstats- [url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=617089
Nejaké bany nebo prohrešky ( GS, iný portál )- Abych se přiznal ano mám bany ale ty bany jsou náke staré hodně a náke jsem dostal i těd ale už jsem se poučil a jsem slušný člověk
Něčo o sobě- Ahoj jmenuju se Roman ve volném čase se věnuju fotbalu hokeji a skateboardingu a rád koukam na filmy posloucham písnišky. Rád chodím ven s přátelama se pobavit zasmát.
Proč by jsem chtěl být na GS adminem? chtěl bych být admin na GS kvuli tomu že když jsem na serveru tak se tam nadáva jsou tam i dohody někdy i cheateři, a nebaví mě furt natáčet dema a dávat na forům a za 2 adminem jsem už byl takže i ty skušenosti mam
Nick ve hře- Skater
Nick na fóre- Skaterka
Profil na fóre- Skaterka-u41534.html
Věk- 16
Steam nick- Skater
Steam ID- STEAM_0:0:471011107
Hlstats- [url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=617089
Nejaké bany nebo prohrešky ( GS, iný portál )- Abych se přiznal ano mám bany ale ty bany jsou náke staré hodně a náke jsem dostal i těd ale už jsem se poučil a jsem slušný člověk

Něčo o sobě- Ahoj jmenuju se Roman ve volném čase se věnuju fotbalu hokeji a skateboardingu a rád koukam na filmy posloucham písnišky. Rád chodím ven s přátelama se pobavit zasmát.
Proč by jsem chtěl být na GS adminem? chtěl bych být admin na GS kvuli tomu že když jsem na serveru tak se tam nadáva jsou tam i dohody někdy i cheateři, a nebaví mě furt natáčet dema a dávat na forům a za 2 adminem jsem už byl takže i ty skušenosti mam

- Skaterka
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto]žádost o post Admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o post Admina.
Čau skejťo, nesplnil jsi to, co jsem Ti v předešlé žádosti napsal
Přihlaš se do té Akademie a po úspěšném zdolání můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.

Přihlaš se do té Akademie a po úspěšném zdolání můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1