Zde můžete najít rady a návody k CSku.

lagy v csku

Příspěvekod goldenKM » 11 zář 2019, 18:01

Nazdar, od posldenáho windows updatu my začalo lagovat csko, takým štýlom ze mi ako keby vypadne internet na 30s - 1 minutu, ale len v 1.6stke. Pocas lagu niesom odpojedný, bezi mi v pozadi twitch a vsetko ostatne ide normálne. Tieto lagy mavam aj v lolku, gocku atd... . Neviem čo stým. :D
Obrázek
Uživatelský avatar
goldenKM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 18
Registrován: 02 led 2018, 21:03

lagy v csku

od Rumcajz » 11 zář 2019, 18:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Reklamni Bot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: lagy v csku

Příspěvekod Rasbyi » 11 zář 2019, 18:34

A co to bylo za aktualizaci? Počítám s tím že to byla oficiální aktualizace, Pokud by jsi měl náhodou winXP tak ten už vývojáři nepodporují už dobrých 6-7 let,
Teď k věci: Zkus hru/y přeinstalovat společně s Windows,
2.Pokud se ti nechce přeinstalovávat Windows tak zkus zvýšit RAM, vylepšit grafiku,
3. Vypni procesy v pozadí. On samotný Windows zabere nějakou ramku, ale on sám si s tím poradí.
Rasbyi
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 21
Registrován: 08 srp 2019, 06:43

Re: lagy v csku

Příspěvekod goldenKM » 11 zář 2019, 20:28

no mam windows 10, neviem co to bolo bol som na dovolenke a sa mi to aktualizovalo samo :D mam 1050, i7, ramky dost :D
Obrázek
Uživatelský avatar
goldenKM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 18
Registrován: 02 led 2018, 21:03

Re: lagy v csku

Příspěvekod Classsic » 11 zář 2019, 20:45 VIP

zkus tyto příkazy hodit do konzole:

rate 25000

cl_cmdrate 100

cl_updaterate 100

Internet máš zapojený kabelem nebo jedeš přes wifi?
Ex cs 1.6 admin
Ex CHH
Uživatelský avatar
Classsic
CS 1.6 Support
CS 1.6 Support
 
Příspěvky: 649
Registrován: 16 bře 2016, 18:18
Bydliště: Praha

Re: lagy v csku

Příspěvekod goldenKM » 11 zář 2019, 21:05

mam kabel :D
Obrázek
Uživatelský avatar
goldenKM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 18
Registrován: 02 led 2018, 21:03

Re: lagy v csku

Příspěvekod useless » 12 zář 2019, 08:48 VIP

Ji odinstaluj a ez business. Dela se to v nastaveni > aktualizace a zabezpeceni > zobrazit historii aktualizaci. Podle data ji snad lehce poznas.
Obrázek
Uživatelský avatar
useless
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 2795
Registrován: 29 čer 2013, 17:31


Zpět na Rady a návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků