I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté.] Stížnos na pana Proxe.

Příspěvekod Spartickka » 11 zář 2019, 19:57

Brý večir velice rád bych si postěžoval na pana admina Proxe. Jedná se o situaci která se stala 2 dny zpět. Co se stalo:
Byl jsem zalezenej v koutku v rohu a díval se na pana admina Proxe jen tak nic sem nemířil neříkal nestřílel. Pan Prox přišel a dal mi jedničku. Oba dva jsme byli inocenti. Když sem se zeptal jestli si odebere karmu odvětil tím že mu byla sebrána karma a víc to nebude řešit. Nicméně proč to píšu. Dneska se stala uplně stejná situace ba i dokonce více pochopitelná. Hráč Argon zabil innocenta ( i Argon byl innocent). Jakmile ho Argon zabil dostal -20 Karmy. Když sem se začal ptát Proxe proč to udělal řekl mi že to je správně. Takže admini randomy dávat mužou a nebudou potrestáni ale my nemužeme? Poté s ním normalně diskutuji a on mi dá mute? A přitom vše popírá?. Svědků je několik. Hned tu budou ohlasy.
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté.] Stížnos na pana Proxe.

od Rumcajz » 11 zář 2019, 19:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnos na pana Proxe.

Příspěvekod Expertos » 11 zář 2019, 20:06

Normálně si to neřešil prostě jsi tam vykřikoval furt a on ti na to odpověděl a ty furt dokola tak proto si dostal kick a mute.
Expertos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Villager » 11 zář 2019, 20:07

Súhlasím s ujom Michalom
Profesionálny šachista
Villager
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod trebbo7 » 11 zář 2019, 20:07

Expertos píše:Normálně si to neřešil prostě jsi tam vykřikoval furt a on ti na to odpověděl a ty furt dokola tak proto si dostal kick a mute.

jakoze expertos docela true, resite hovna
cauahoj
trebbo7
Amatér
Amatér

Příspěvekod Spartickka » 11 zář 2019, 20:11

řešíme to že admin něco řekne a pak si nehorázně nasere do huby. A Proxi jestli v 27 letech neumíš normalně diskutovat a tvuj argument je kick nebo mute tak je mi tě líto. Nikdo do tebe nejel a normalně jsme nespamovali ale normalně jsme diskutovali. sad lajf.
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod mazlikcz1 » 11 zář 2019, 20:19

Souhlasím stím co napsal spartička. Ale je to kravina to podle mě řešit.
mazlikcz1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Skylake » 11 zář 2019, 20:24

Zdravím, taky chci napsat stížnost na Proxe. Nevím co takový hráč dělá v AT, Ale hráli jsme na serveru v klidu a potom přišel Prox a vše bylo vzhůru nohama když jsme třeba o Proxovi říkali nějakou pravdu tak jsme ihned dostali kick nebo mute za malé nadávky i když jsme byli v uplném klidu.
Skylake
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PrOx » 11 zář 2019, 22:32 VIP

Zde se vyjádřím taky rád. Ahoj spartičko kdykoliv přijdeš na server už do mě začínáš hustit blbosti spamovat voice chat, to že bráníš kámoša argona je pěkný, a já nejsem admin abych si léčil na vás komplexy to že jsou na serveru nějaké pravidla mají se dodržovat a vás to baví porušovat je vaše věc ale pak musíte pikat. Budu se opakovat ale to že někdo někomu dá random a omylem je velký rozdíl proto jsem Argonovi odebral karmu protože mě zabil schválně.
Lidé se bojí investovat, aby neprodělali. A tak šetří a prodělávají.
George Soros
PrOx
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZelezoBeton » 12 zář 2019, 07:24 VIP

Nie vždy keď Ino zabije Ino je to random záleží na danej situácii a tú by som musel vidieť ale nakoľko si nedodal dôkaz tak nemôžem. Keď dá potom hráč úmyselne random adminovi ako to tak býva hlavne po mute tak je to iná situácia a admin mu môže odobrať karmu.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy