• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté.] Stížnos na pana Proxe.
Brý večir velice rád bych si postěžoval na pana admina Proxe. Jedná se o situaci která se stala 2 dny zpět. Co se stalo:
Byl jsem zalezenej v koutku v rohu a díval se na pana admina Proxe jen tak nic sem nemířil neříkal nestřílel. Pan Prox přišel a dal mi jedničku. Oba dva jsme byli inocenti. Když sem se zeptal jestli si odebere karmu odvětil tím že mu byla sebrána karma a víc to nebude řešit. Nicméně proč to píšu. Dneska se stala uplně stejná situace ba i dokonce více pochopitelná. Hráč Argon zabil innocenta ( i Argon byl innocent). Jakmile ho Argon zabil dostal -20 Karmy. Když sem se začal ptát Proxe proč to udělal řekl mi že to je správně. Takže admini randomy dávat mužou a nebudou potrestáni ale my nemužeme? Poté s ním normalně diskutuji a on mi dá mute? A přitom vše popírá?. Svědků je několik. Hned tu budou ohlasy.
Byl jsem zalezenej v koutku v rohu a díval se na pana admina Proxe jen tak nic sem nemířil neříkal nestřílel. Pan Prox přišel a dal mi jedničku. Oba dva jsme byli inocenti. Když sem se zeptal jestli si odebere karmu odvětil tím že mu byla sebrána karma a víc to nebude řešit. Nicméně proč to píšu. Dneska se stala uplně stejná situace ba i dokonce více pochopitelná. Hráč Argon zabil innocenta ( i Argon byl innocent). Jakmile ho Argon zabil dostal -20 Karmy. Když sem se začal ptát Proxe proč to udělal řekl mi že to je správně. Takže admini randomy dávat mužou a nebudou potrestáni ale my nemužeme? Poté s ním normalně diskutuji a on mi dá mute? A přitom vše popírá?. Svědků je několik. Hned tu budou ohlasy.
-
Spartickka - Pokročilý
[Zamietnuté.] Stížnos na pana Proxe.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnos na pana Proxe.
Normálně si to neřešil prostě jsi tam vykřikoval furt a on ti na to odpověděl a ty furt dokola tak proto si dostal kick a mute.
-
Expertos - Kolemjdoucí
Expertos píše:Normálně si to neřešil prostě jsi tam vykřikoval furt a on ti na to odpověděl a ty furt dokola tak proto si dostal kick a mute.
jakoze expertos docela true, resite hovna
cauahoj
-
trebbo7 - Amatér
řešíme to že admin něco řekne a pak si nehorázně nasere do huby. A Proxi jestli v 27 letech neumíš normalně diskutovat a tvuj argument je kick nebo mute tak je mi tě líto. Nikdo do tebe nejel a normalně jsme nespamovali ale normalně jsme diskutovali. sad lajf.
-
Spartickka - Pokročilý
Souhlasím stím co napsal spartička. Ale je to kravina to podle mě řešit.
-
mazlikcz1 - Amatér
Zdravím, taky chci napsat stížnost na Proxe. Nevím co takový hráč dělá v AT, Ale hráli jsme na serveru v klidu a potom přišel Prox a vše bylo vzhůru nohama když jsme třeba o Proxovi říkali nějakou pravdu tak jsme ihned dostali kick nebo mute za malé nadávky i když jsme byli v uplném klidu.
- Skylake
- Kolemjdoucí
Zde se vyjádřím taky rád. Ahoj spartičko kdykoliv přijdeš na server už do mě začínáš hustit blbosti spamovat voice chat, to že bráníš kámoša argona je pěkný, a já nejsem admin abych si léčil na vás komplexy to že jsou na serveru nějaké pravidla mají se dodržovat a vás to baví porušovat je vaše věc ale pak musíte pikat. Budu se opakovat ale to že někdo někomu dá random a omylem je velký rozdíl proto jsem Argonovi odebral karmu protože mě zabil schválně.
Lidé se bojí investovat, aby neprodělali. A tak šetří a prodělávají.
George Soros
George Soros
-
PrOx - Amatér
Nie vždy keď Ino zabije Ino je to random záleží na danej situácii a tú by som musel vidieť ale nakoľko si nedodal dôkaz tak nemôžem. Keď dá potom hráč úmyselne random adminovi ako to tak býva hlavne po mute tak je to iná situácia a admin mu môže odobrať karmu.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1