[Zamítnuto] .zer0sevenine / Jailbreak (Žádost o Akademika)

Příspěvekod zerosevenine079 » 11 zář 2019, 21:41

Nick ve hře: .zer0sevenine (čte se zýro-sevenajn)
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/krabiqueedst
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:457110310
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=98375, stále zobrazuje starý nick, bohužel
Proč chci akademika: Jelikož ještě nemám dostatečný věk na to stát se adminem, rozhodl jsem se nejdříve projít akademíí. Velmi rád na vašem serveru hraji jailbreak, a chtěl bych se zapojit do programu "pomáhání proti škůdcům" AKA chtěl bych pomoct serveru v ochraně před všemi lidmi, kteří se snaží hru ostatním lidem znepříjemnit. Akademie zatím stačí.
Něco o mně: Jmenuji se Vítězslav, je mi 13 let, narodil jsem se v Plzni, kde stejně tak i bydlím/žiju se svojí rodinou. Co se týče financí, nejsme nic speciálního, prostě normální rodinka s jedním malým nerdem, chci říci, mnou. Counter-strike už hraji nějakou dobu, stejně tak jako na Vašich serverech. Mám dva účty, aktuálně hraju na tomto, na kterém se i hlásím na akademika. Baví mne veškeré sporty kromě fotbalu, mým snem je vytvořit umělou inteligenci schopnou počítání matematických příkladů všeho typu.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Vašich serverech jsem nikdy nebyl zabanován, pouze párkrát upozorněn na chyby, které někdy dělám. Teď již umím pravidla kompletně a - jak se říká - chybami se učím.

S radostí, zerosevenine. :) Kdyby byly určité problémy s HLStats, je to tím, že mám nový nick a ještě se mi neaktualizoval. Původní nick: "SCP-079 (Old AI BOT)";
ZERO. SEVEN. NINE.
079
zerosevenine079
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] .zer0sevenine / Jailbreak (Žádost o Akademika)

od Rumcajz » 11 zář 2019, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: .zer0sevenine / Jailbreak (Žádost o Akademika)

Příspěvekod zerosevenine079 » 11 zář 2019, 21:53

Prosím uzavřít nebo smazat tuto žádost, napsal jsem jí "omylem", nebo spíš jsem si uvědomil, že nesplňuji podmínku "nahlaš alespoň 5 hříšníků";

//lock poprosil bych
ZERO. SEVEN. NINE.
079
zerosevenine079
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: .zer0sevenine / Jailbreak (Žádost o Akademika)

Příspěvekod Janicka1114 » 12 zář 2019, 15:31

Pravda nesplňuješ podmínky.
Pokud chceš být akademikem, tak zapracuj na těch nadávkách. Šla jsem se na tebe podívat na serveru. Viděla jsem sice jen pár kol, ale nadával si a nechoval si se jako někdo, kdo by chtěl být akademikem.
Zkus na tom zapracovat. ;)
Přesněji zkus více pomáhat hráčům a chovat se tak, aby si šel příkladem pro ostatní.
Zamítnuto.
Janicka1114
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Přihlášky