• Stránka 1 z 1
Animace | Bugy a Návrhy
Někteří už jistě ví, o co se jedná, nicméně menší info o nově přidaných animací neuškodí. Najdete je v /menu pod č. 2. Pět jich je pro noVIP a pak několik desítek pouze pro VIP. Do cca týdne budou přidány i zvuky ke všem animacím - ty ovšem slyšíte pouze vy, okolí ne.
Vězni je mohou dělat dokud je Simon nezakáže. Klidně můžete dávat poslední reakci na udělat animaci. Dívat se přes třetí osobu přes stěny se samozřejmě nesmí a trestá se banem!
Případné bugy s animacemi hlaste do tohoto topicu. Zajistil kdo jiný, než náš Hulk - Yoda.
Animace budou samozřejmě přidány i na ostatní servery, nicméně to ještě den/dva potrvá.
Vězni je mohou dělat dokud je Simon nezakáže. Klidně můžete dávat poslední reakci na udělat animaci. Dívat se přes třetí osobu přes stěny se samozřejmě nesmí a trestá se banem!
Případné bugy s animacemi hlaste do tohoto topicu. Zajistil kdo jiný, než náš Hulk - Yoda.

Animace budou samozřejmě přidány i na ostatní servery, nicméně to ještě den/dva potrvá.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Animace | Bugy a Návrhy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Animace | Bugy a Návrhy
Zdravim len by som chcel aby sa zamedzila jedná vecička ohľadom animacií už o tom vie asi viac ľudí. Ak má napr nejaký hráč PP a je proste posledný a urobí na konci kola anímaciu a začne sa nové sa nové kolo tak ak spravite ľubovolnú animáciu tak vás ho Teleportne na to miesto kde ste urobili poslednú animáciu čo je to minulé kolo.
Ďakujem s pozdravom Ako?
Ďakujem s pozdravom Ako?

-
Akoo - CS:GO Admin
Nejedná sa síce o bug, ale ako feedback sa hodí. Ako simon som mal pocit, že keď sa moje CTčko hralo s animáciami, že ma menej stráži. Nalejme si čistého vína, niektoré CT sú marné i bez animácií. Myslím si, že je to úplne zbytočné pre CT team. Inak chválim tento update, len ten fortnite nemusel byť, ale chápem prečo je 

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Feedback o animacích je takovýto. Smažte to nebo zakažte simonům aby dávali animace jako příkazy. Akorát to kazí hru. Přidává to další level problému a "z prstu vycucaných kravin" za které ct killují. Neni to moc velká sranda když se přípojíte na server a každé kolo davá simon příkazy at delame ruzne animace a killuje za to že to nemenime dost rychle. Když ze 6ti kol dostanete 6x kill protože ste neudelali dost rychle animace zatimco vy píšete do chatu /menu akorat kazí hru.
Chápu že jste to třeba myslely dobře ale jediné co ste ve výsledku přidaly je že každý kdo nemá bindy a kdo nezná nazpaměť slot každé animace akorát bude dostávat každé kolo killy. Akorat to komplikuje zbytečně hru. RIP starý dobry jailbreak.
Chápu že jste to třeba myslely dobře ale jediné co ste ve výsledku přidaly je že každý kdo nemá bindy a kdo nezná nazpaměť slot každé animace akorát bude dostávat každé kolo killy. Akorat to komplikuje zbytečně hru. RIP starý dobry jailbreak.
- Greennovis
- Amatér
Greennovis píše:zakažte simonům aby dávali animace jako příkazy. Akorát to kazí hru.
Neni to moc velká sranda když se přípojíte na server a každé kolo davá simon příkazy at delame ruzne animace a killuje za to že to nemenime dost rychle. Když ze 6ti kol dostanete 6x kill protože ste neudelali dost rychle animace zatimco vy píšete do chatu /menu akorat kazí hru.
Akorat to komplikuje zbytečně hru. RIP starý dobry jailbreak.
Musím souhlasit.
Nedavno sem žačal hrat jb zas asi po pul roce a mám uplně stejný problem. Připojím se na server a borec co tvrdí že je admin každé kolo dává příkazy o tom at delame animace, ptám se v chatu 20x ( bez toho abych to spamoval) o to jak se dělají animace, nikdo nic neříká, odmítá dat mik ohledně hry. Po tom se dozvím že se to dělá prez menu.
Nepříjde mi správné aby byly příkazy které se musí plnit do dvou vteřin které se plní prez menu, ono se to pořád buguje, v asi 20% otevření menu to nefunguje a když něco zvolím tak to akorát zmizne a musím to otevírat znovu. Navíc pokud nemáte to menu nabidované můžete víceméně opustit server zrovna protože budete dostávat každé kolo killy nebo dokud se k simonovy nedostane někdo normální kdo nedává animace jako příkazy. Dle mého skromného názoru zakažte simonům aby dávali příkazy na animace nebo na to dejte delší časový interval. Jinak to akorát kazí hru.
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
Gustik píše: Klidně můžete dávat poslední reakci na udělat animaci.
By mne vazne zajimalo koho napadlo ze by to byl dobry napad neco takovehoto vubec do te hry pridavat. Ve vysledku to znamena "Kdo nema bindy a nezna všechno na zpamět ma kill" nebo "Komu se bugne menu ma kill" Jediné co to dělá je že to kazí hru.
Další věc. Zrovna asi 5minut z5 mám stát na čáře, mam čupět a dívat se do země, simon dá poslední reakci na animaci mask off. Postavím se abych mohl psat do chatu. Dostanu kill za to že sem se postavil. Ja fakt nechapu koho to napadlo neco takovehoto vubec do te hry přidat a zkazit tim jailbreak.
- Greennovis
- Amatér
Kdyz delam animaci na platforme ve vzduchu a simon mi tu platformu vymaze, jsem furt ve vzduchu, dokud nezrusim animaci
-
soFt77 - Amatér
soFt77 píše:Kdyz delam animaci na platforme ve vzduchu a simon mi tu platformu vymaze, jsem furt ve vzduchu, dokud nezrusim animaci
Vie sa o tom ale je to len detail

-
Deluxe391 - Profesionál
• Stránka 1 z 1