• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] TTT#2/Prox(znovu a lépe)
Odkaz na stem profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561197998185553
Vše bylo vysvětleno ve stížnosti TTT#2/Prox zde chci dodat usvědčující důkazy
Demo: https://uloz.to/file/gvl1DHghay0T/auto- ... -1-dem-bz2
Časy: 4:50-4:40 Zdělení dej mi to AK nebo máš kill
4:35-4:20 Zabití incoentem který mi zdělil že mě zabije
3:35-3:20 Proxovo vyjádření k tomuto incidentu (On se potrestal sám ztratil karmu)
4:10-3:40 Zabití Proxe a odebraní karmy
Kolo po zabití důkaz o odebraní karmy
Od admina jmenem Prox jsem tudíž dostal nadměrné potrestání nebo dobře nevyřešil mé zabití.
Vše bylo vysvětleno ve stížnosti TTT#2/Prox zde chci dodat usvědčující důkazy
Demo: https://uloz.to/file/gvl1DHghay0T/auto- ... -1-dem-bz2
Časy: 4:50-4:40 Zdělení dej mi to AK nebo máš kill
4:35-4:20 Zabití incoentem který mi zdělil že mě zabije
3:35-3:20 Proxovo vyjádření k tomuto incidentu (On se potrestal sám ztratil karmu)
4:10-3:40 Zabití Proxe a odebraní karmy
Kolo po zabití důkaz o odebraní karmy
Od admina jmenem Prox jsem tudíž dostal nadměrné potrestání nebo dobře nevyřešil mé zabití.
- Argon
- Amatér
[Zamietnuté] TTT#2/Prox(znovu a lépe)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT#2/Prox(znovu a lépe)
Tie časy mi absolútne nesedia s tým čo sa na deme deje buď to vyčasuj poriadne alebo to zamietam.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Mám tam dodat kola nebo ? (S demem dělám poprvé)
- Argon
- Amatér
6:50-7:30 Interakce mezi mnou a osobou která mě zabila
8:15 vyjádření k zabití od admina (potrestal se sám ztratil karmu)
18:00-18:40 Zabití admina a odbraní karmy
Další kolo potvrzení o odebráním karmy ve scoreboardu.
8:15 vyjádření k zabití od admina (potrestal se sám ztratil karmu)
18:00-18:40 Zabití admina a odbraní karmy
Další kolo potvrzení o odebráním karmy ve scoreboardu.
- Argon
- Amatér
Na tom deme nevidím nikde že by Prox dal niekomu random alebo že by priamo prizeral randomovaniu a nič nerobil. Jediné čo vidím je že si dostal random a tvoj vrah dostal mínus karmu a slay.
Admin nie je na serveri od toho aby riešil každý random, ale aby dohliadal na poriadok. Áno mohli by sme pridať plugin ktorý freezne každý začiatok kola a začne sa hrať až keď admin dorieši všetky prehrešky z minulého kola ale to by viedlo k poklesu návštevnosti a koniec koncov 90% by končilo verdiktom slovo proti slovu pretože admin nemôže sledovať 20 ľudí naraz. Potom je tu ešte alternatíva 1.6 rozpútať na ttt chaos a bordel každý si bude robiť čo chce čo by určite ľudom ako ty vyhovovalo ale tí normálni kvôli ktorím to robíme by odišli.
My na to s Yodom ale ideme inač a server sa snažíme nastaviť tak aby aj bez admina bol schopný primerane trestať hráčov. Pokiaľ nevystrelíš a hráč ťa zabije automaticky ho to slayne, čo je aj tento prípad. Pokiaľ ťa hráč hitne môžeš ho zabiť bez straty karmy. Pokiaľ dá hráč random a ty ho zabiješ v domnení že je to traitor nezoberie ti to karmu. A veľa iného.
Samozrejme že ale nie sme schopní takto vyriešiť všetky situácie ako napríklad tú že keď má hráč na konci mapy prebytočnú karmu dá si nejaký ten random lebo ďalšiu mapu je aj tak reset ako si to urobil ty na Proxovi a za to si bol primerane potrestaný.
Dúfam že som ti to vysvetlil čo najstručnejšie a prečítajú si to aj tvoji kamaráti.
Zamietam.
Admin nie je na serveri od toho aby riešil každý random, ale aby dohliadal na poriadok. Áno mohli by sme pridať plugin ktorý freezne každý začiatok kola a začne sa hrať až keď admin dorieši všetky prehrešky z minulého kola ale to by viedlo k poklesu návštevnosti a koniec koncov 90% by končilo verdiktom slovo proti slovu pretože admin nemôže sledovať 20 ľudí naraz. Potom je tu ešte alternatíva 1.6 rozpútať na ttt chaos a bordel každý si bude robiť čo chce čo by určite ľudom ako ty vyhovovalo ale tí normálni kvôli ktorím to robíme by odišli.
My na to s Yodom ale ideme inač a server sa snažíme nastaviť tak aby aj bez admina bol schopný primerane trestať hráčov. Pokiaľ nevystrelíš a hráč ťa zabije automaticky ho to slayne, čo je aj tento prípad. Pokiaľ ťa hráč hitne môžeš ho zabiť bez straty karmy. Pokiaľ dá hráč random a ty ho zabiješ v domnení že je to traitor nezoberie ti to karmu. A veľa iného.
Samozrejme že ale nie sme schopní takto vyriešiť všetky situácie ako napríklad tú že keď má hráč na konci mapy prebytočnú karmu dá si nejaký ten random lebo ďalšiu mapu je aj tak reset ako si to urobil ty na Proxovi a za to si bol primerane potrestaný.
Dúfam že som ti to vysvetlil čo najstručnejšie a prečítajú si to aj tvoji kamaráti.
Zamietam.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [Zamietnuté] TTT#2/Prox(znovu a lépe)
Nechápu proč tu do něj všichni jedete. Možná udělal někdy pár blbosti, ale vždy když se připojí na server tak si chce zahrát, ne aby jste si ho vychutnali.. přijde na server a vy do něj začnete hustit něco, co se stalo týden zpět, ani se mu nedivím že vám ty kicky a bany dává, neustále ho provokujete a pak ho dáváte do stížnosti. Zkuste se nejdříve vy začít chovat lépe a pak začít řešit chyby admina.
Nějak ho nekreju, ale už je to k nevydrženi na serveru poslouchat něco jak se hráči hádají s adminama.
Nějak ho nekreju, ale už je to k nevydrženi na serveru poslouchat něco jak se hráči hádají s adminama.
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
• Stránka 1 z 1