Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] WAI? ^_^ -> JailBreak práva

Příspěvekod GuessWho » 11 zář 2019, 15:57 VIP

Nick na serveru: WAI? ^_^ (čti wej) ---> twitch.tv/wai_rl

SID: STEAM_1:1:511520760

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 19

Mé HlStats: ZDE

Bany, které jsem dostal: Žádný ban jsem nedostal.

Něco o mně: Přeji příjemný den a příjemné čtení. Abych řekl něco o sobě, tak jmenuji se Patrik. Je mi 19 let, jak jsem již psal. Mám vystudovanou školu s oborem "KUCHAŘ-ČÍŠNÍK", který je zaměřen na výuční list. Pokud se mi vše podaří a udělám zkoušky, tak nastoupím na nástavbu s 2 roční maturitou na denní. V rodině mám 1 nevlastní ségru a 4 sestřenice. Pocházím z Plzeňského kraje, kde nadále i žiji, jak od mala, tak do teď. Dříve jsem zde hrával a už párkrát i si dával žádost na admina. Po 1 testu jsem neprošel a zkoušel jsem to nadále, ale potom jsem s CS:GO úplně skončil cca na 1 rok, abych si dal pauzu. Hraji profesionálně hru Rocket League a hraji ji od season 1. Dříve jsem hrával fotbal a tenis, ale musel jsem skončit ze zdravotních důvodu. Ve volném čase (z nudy, ze zábavy atd.) si zapnu stream, či hraji hry. Pár slov mě vystihují, což jsou například: "Klidný (flegmatik), přátelský, vtipný, ukecaný" a mnoho dalších. Mém cílem je se v budoucnu dostat někam, za čím si půjdu. Rád bych zde působil jako Admin, jelikož už pár let zde jsem, jako "zákazník" a nemohu si stěžovat. První dojem, co jsem sem přišel byly fantastické a zůstal jsem tu, až do teď. Na JB mám mnoho "přátel", se kterými si rozumím a z minulosti i adminy.

Proč právě já: Myslím si, že za dobu, co tu jsem jako hráč, jsem nasbíral dost zkušeností, tak si věřím i na admina. Neříkám, že nedělám chyby, ano dělám, jsme přeci jenom lidi a chybami se člověk učí. Za ty léta, co tu hraji, tak jsem tu toho okoukal hodně a vím, jak to tu přibližně chodí. Působil jsem tu, jako Turnajový Admin. Myslím si, že mám velmi pevné nervy, takže kdybych byl admin, tak si dovedu i říct, že bych nebyl typ admina, který by musel na hráče okamžitě vyjet s tím, proč někomu dal FK či tak, ale normálně bych se ho slušně zeptal, aby zbytečně neměl trému a aby dokázal, co nejlépe odpovědět. Dokáži tolerovat i mladší hráče, kteří se v tom moc nevyznají, takže rád pomůžu. Jsem tvz. "Support" s tím, že rád pomáhám lidem a umím se chovat slušně.
- Přiznám svoji chybu, kterou jsem udělal a nehádám se.
- Když si s něčím nevím rady, tak se zeptám.
- Jsem klidný a přátelský
- Snažím se být velmi atraktivní a aktivní simon, či ve vysvětlování killu.
- Občas dělám kola, které učí hráče se zlepšovat v pravidlech. (hra na simona či jiné chytáky)
- Nedělám FF kola, ale hraji seriózně JB mod.

Zkušenosti s CS:GO: Dříve jsem měl "sen" si udělat vlastní projekt s JB, ale jelikož se v tom absolutně nevyznám, ať jsem zkoušel, co jsem zkoušel, tak jsem se na to vykašlal. Základní příkazy, které potřebuji znát pro sebe, znám. Ale v commandech se moc nevyznám, ale jak říká, základ, který bych potřeboval pro sebe či točení dema atd, bych dokázal.

Podmínky pro přijetí:
1. Věk 16 let - 19 let
2. Nemít žádný ban - Zatím jsem žádný ban nedostal.
3. Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - Splňuji, mám přes 100 hodin.
4. Funkční a kvalitní mikrofon - Ano mám, kupoval jsem si i novou techniku.
5. Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Nikde nemám práva, jako admin či jiná pozice.
6. Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Splněno. (čekám na schválení banu)

Případné poznámky:
Velmi důležité, co bych rád řekl.
- Podávám žádost "dříve", jelikož jsem přesvědčený, že poslední PP mi budou uznány. (Kdyby ne, dodám co v nejbližší době.)
- V mém HLStats jsou zprávy, které asi by jste nemuseli pochopit, ale rád je vysvětlím.
- Koště: Není myšleno jako nadávka, ale jako oslovení, které jsou například "had, párek atd..."
Když jsem projížděl své HLStats a mé zprávy, tak jsem si všiml, že jsem asi 5x psát: "open" neberu to jako spam, protože jsme byli 2 CTčka dohromady, psal jsem to do Team chatu a 1 vězeň utíkal, ale simon simonoval, tak jsem mu nechtěl skákat do řeči, tak jsem mu psal, jelikož simon neotevíral a neodpovídal, tak jsem to napsal vícekrát po nějakém menším intervalu.
V chatu jsem nikdy nenadával vulgárně a ani jsem se nikdy nesnažil na někoho útočit slovně či psanou formou.
········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

[Zamítnuto] WAI? ^_^ -> JailBreak práva

od Rumcajz » 11 zář 2019, 15:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: WAI? ^_^ -> JailBreak práva

Příspěvekod GuessWho » 12 zář 2019, 16:40 VIP

Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Re: WAI? ^_^ -> JailBreak práva

Příspěvekod Trsak » 13 zář 2019, 10:11 VIP

Adminy prosím o reference do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Reference] WAI? ^_^ -> JailBreak práva

Příspěvekod Trsak » 13 zář 2019, 23:23 VIP

Z důvodu několik nejasností (vyříkáno na TS) to prozatím zamítneme.

Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Zamítnuto] WAI? ^_^ -> JailBreak práva

Příspěvekod GuessWho » 15 zář 2019, 19:25 VIP

Abych se k tomu vyjádřil, tak na žádném projektu nemám žádné práva a žádný projekt mi nepatří. Veškerou konverzaci mezi mnou a majitelem projektu jsem poslal Gustíkovi. Nechodím pod žádnou jinou identitou.

Má historie jmen: "PAŤA, BlueSquirrel, Bečva, WAI a PíBí.

Majitela projektu zná i eNcoo a ví, co je zač a jaké dělá kraviny a další podobné věci. Veškeré důkazy o tom, že na projektu nemám s tím nic společného jsem předal Gustíkovi, kdyby jsi chtěl důkazy i ty ode mne, tak ti je přepošlu. Chtěl jsem s tebou o tom mluvit a nechtěl jsem to tu psát, jelikož mi vůbec neodpovídáš, tak to budu řešit zde.

Respektuji, že mi byla zamítnuta žádost, ale nechápu, proč mi to bylo zamítnuto z důvodu toho, že v tom nemám vůbec prsty.
Detaily atd tu rozebírat nebudu. Více ti o tom může říct i sám eNcoo, který pro něj v minulosti pracoval.

Rád bych věděl 2 věci.

1. věc -> je možnost, si vůbec někdy zažádat o admina, i když jsem byl obviněn bez pravdivého důvodu, či ne?

2. věc -> pokud mohu zažádat o práva, za jakou dobu. Měsíc či jinou dobu, jak jsem četl, někdo mohl i za 14 dní.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod eNcoo » 15 zář 2019, 19:41 VIP

Když už tu bylo zmíněno moje jméno, tak bych se také rád vyjádřil.
Teď se to totiž může zdát, že tu s WAIem něco kuju. To, že Liborsaf je majitelem projektu ... jsem se dozvěděl až dnes, stejně tak jsem se dozvěděl dnes o existenci samotného projektu. :D Liborsafa moc neznám BTW.. byl jsem kidík co chtěl programovat MC pluginy a on mi dal příležitost.
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod GuessWho » 15 zář 2019, 21:30 VIP

No, tak abych dodal, tak nic s tím projektem nemám ani neměl. Více toho budu řešit s tebou na tsku, Trsaku.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Zpět na Nábory Adminů