• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Furien 1/ST3AK
Ahoj, rád bych požádál o admin práva na furien servery.
Nick ve hře : ST3AK
Nick na forum : ST3AK1
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 14
Steam nick : ST3AK
Steam ID : STEAM_0:0:425860019
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=458548
Nejaký bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, za nadávky, moc se omluvám ale jsem si jistý že jsem se poučil.
Nečo o sobě : Jmenuji se Honza, chodim do osmé třídy, bydlím na vesnici kde hospodaříme. Ve volném čase jezdím na kole,
každé léto tady máme kiosek na který chodíme s kámošema na limču a pokecat, samozřejmě hodně sedím u počítače na kterým hraju většinou Counter Strike jelikož je to moje srdcová hra. Ale i jinou novější hru si zahraju, ale teď mě nic jinýho než Counter Strike nebaví.
Proč by jsem chtěl na GS být adminem? : Moc rád by jsem chtěl se starat o plynulosti serveru.
Ďekuju za váš věnovaný čas.
Nick ve hře : ST3AK
Nick na forum : ST3AK1
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 14
Steam nick : ST3AK
Steam ID : STEAM_0:0:425860019
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=458548
Nejaký bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, za nadávky, moc se omluvám ale jsem si jistý že jsem se poučil.
Nečo o sobě : Jmenuji se Honza, chodim do osmé třídy, bydlím na vesnici kde hospodaříme. Ve volném čase jezdím na kole,
každé léto tady máme kiosek na který chodíme s kámošema na limču a pokecat, samozřejmě hodně sedím u počítače na kterým hraju většinou Counter Strike jelikož je to moje srdcová hra. Ale i jinou novější hru si zahraju, ale teď mě nic jinýho než Counter Strike nebaví.
Proč by jsem chtěl na GS být adminem? : Moc rád by jsem chtěl se starat o plynulosti serveru.
Ďekuju za váš věnovaný čas.
-
ST3AK1 - Pokročilý
[Zamietnuté]Furien 1/ST3AK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 1/ST3AK
Prečo si robil Akadémiu a prečo ti v nej napísali, že sa správaš ako pako k hráčom? 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Prečo si robil Akadémiu a prečo ti v nej napísali, že sa správaš ako pako k hráčom?
Akademii jsem především dělal hlavně abych měl šanci stát se adminem, a snažit se zamezit hráčům kteří chtějí nějakým způsobem poškodit server např. cheatováním. Hned co jsem si přecetl větu že se chovám jako arogantní pako, jsem si to hned uvědomil, teď samozřejmě si dávám bacha co píšu. Takže se omlouvám jak jsem se choval.
-
ST3AK1 - Pokročilý
Písalo mi viacero adminov, že si ťa nevedia s tvojim správaním predstaviť ako admina. Myslíš, že dokážeš zmeniť ich názor?
-
Písalo mi viacero adminov, že si ťa nevedia s tvojim správaním predstaviť ako admina. Myslíš, že dokážeš zmeniť ich názor?
Už nějakou chvíly se své chování snažím lepšit, dávat si pozor co píšu a jak se vyjadřuju.
Proto si myslím že bych mohl adminům změnit názor na mě a na mé chování, minimálně se budu co nejvíce snažit.
Už nějakou chvíly se své chování snažím lepšit, dávat si pozor co píšu a jak se vyjadřuju.
Proto si myslím že bych mohl adminům změnit názor na mě a na mé chování, minimálně se budu co nejvíce snažit.
-
ST3AK1 - Pokročilý
Chcel som aby si ostatným ukázal, že na to máš a predviedol sa aspoň ako admin-akademik. Bohužiaľ, prišlo na teba ešte toľko reakcií, že to teraz nevidím ani na tú admin-akadémiu
Skús si udržať dobré správanie a o 2 týždne mi napíš 
Pridaj si ma na Steam, ak by si mal nejaké otázky
Zatiaľ zamietnuté

Pridaj si ma na Steam, ak by si mal nejaké otázky

Zatiaľ zamietnuté
-
• Stránka 1 z 1