• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] eNcoo Stížnost
Název tématu [Server / Nick admina]: eNcoo Jailbreak 8
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198889728856/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin "kempí" ve spectu po dobu 3 map a nechává svého kamaráda řešit situace na serveru.Jeho vyjádření do PM bylo https://ctrlv.cz/oJIL Myslím si že pokud admin něco osobního řeší tak by se měl přehodit ale ne tam být schován jak na lovu bodíku na AAKA případně potom odejít ze serveru. [Počítám s tím že přijde výmluva že tam nebyl ovšem když se mnou jeho kamarád diskutoval na serveru a já něco napsal do T chatu ihned to věděl tudíž mu to musel někdo říct
a chat z HLSTATS to fakt nebyl.Navíc jsem dostal FK kterej admin eNcoo očividně řešit nechtěl a tak jsem se jen dočkal odpovědi od jeho kamaráda FK to nebyl, protože když simon řekne naskačte si do deathcratu tak tam prej skočit mám
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Důkaz není GOTV nefunguje však on sám bude vědět.
Vzhledem k tomu že zde nejsou dema protože nefungují počítám s tím že tato stížnost bude zamítnuta ovšem jen bych chtěl dostat omluvu za ten neřešenej FK
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198889728856/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin "kempí" ve spectu po dobu 3 map a nechává svého kamaráda řešit situace na serveru.Jeho vyjádření do PM bylo https://ctrlv.cz/oJIL Myslím si že pokud admin něco osobního řeší tak by se měl přehodit ale ne tam být schován jak na lovu bodíku na AAKA případně potom odejít ze serveru. [Počítám s tím že přijde výmluva že tam nebyl ovšem když se mnou jeho kamarád diskutoval na serveru a já něco napsal do T chatu ihned to věděl tudíž mu to musel někdo říct

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Důkaz není GOTV nefunguje však on sám bude vědět.
Vzhledem k tomu že zde nejsou dema protože nefungují počítám s tím že tato stížnost bude zamítnuta ovšem jen bych chtěl dostat omluvu za ten neřešenej FK

----------------------
Life is beautiful lie...
Death is a painful truth...
----------------------
Life is beautiful lie...
----------------------
-
Guppo - Zkušený
[Vyřešeno] eNcoo Stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eNcoo Stížnost
Guppo píše:Název tématu [Server / Nick admina]: eNcoo Jailbreak 8
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin "kempí" ve spectu po dobu 3 map a nechává svého kamaráda řešit situace na serveru.Jeho vyjádření do PM bylo https://ctrlv.cz/oJIL Myslím si že pokud admin něco osobního řeší tak by se měl přehodit ale ne tam být schován jak na lovu bodíku na AAKA případně potom odejít ze serveru. [Počítám s tím že přijde výmluva že tam nebyl ovšem když se mnou jeho kamarád diskutoval na serveru a já něco napsal do T chatu ihned to věděl tudíž mu to musel někdo řícta chat z HLSTATS to fakt nebyl.Navíc jsem dostal FK kterej admin eNcoo očividně řešit nechtěl a tak jsem se jen dočkal odpovědi od jeho kamaráda FK to nebyl, protože když simon řekne naskačte si do deathcratu tak tam prej skočit mám
![]()
![]()
Admin "kempí" ve spectu po dobu 3 map - To přeháníš ne? Na cloudu jsem byl aktivní a sledoval tvé následné chování po upozornění. (Ano tím myslím ten slay) Pak přišla mapa dojo kde jsem již nebyl přítomen. (Takže 2 ne 3 mapy a z toho pouze 1 mapa nepřítomnosti)
To že jsem jednou řekl na TS kamarádovi co jsi napsal do T chatu ještě neznamená že bych něco porušil, jen jsem si nevšiml že to bylo do T chatu. Nejednalo se o žádnou informaci co by měla nějak měnit chování hráče který zprávu neviděl.
Lovím body? Pošli mi prosím odkaz na alespoň jeden ban co jsem včera dal, děkuju.
Nechávám ho řešit situace za mě? Na to si přišel kde? To že upozorňuje hráče co dělají něco špatně či proti pravidlům je přeci jeho věc.
Já jsem ti do PM napsal že kdyby to ten daný hráč udělal znovu dostane rovnou trest, protože upozorněn byl. Nevím kde jsi vzal že musí dostat upozornění od admina, když i admini se maskují za normální hráče.
Příště až budeš na tolik drzý dávat na fórum screen ze SOUKROMÉ konverzace, tak alespoň celý kontext

K tomu FK, byl jsem ve AFK na místě, kde admin AFK být může, a proto jsem ho neřešil.
Na závěr tedy dodávám že si nejsem vědom žádného pochybení a proto se ti ani neomluvím.
PS: Kdyby ses nechoval arogantně, tak je naše konverzace o mnoho příjemnější. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

-
eNcoo - CS:GO Admin
Tím myslíš jak si dal omylem slay když tvůj kamarád v hlase dítěte přikázal ať beru simona ?Na cloudu jsem byl aktivní a sledoval tvé následné chování po upozornění.
To že jsem jednou řekl na TS kamarádovi co jsi napsal do T chatu ještě neznamená že bych něco porušil, jen jsem si nevšiml že to bylo do T chatu. Nejednalo se o žádnou informaci co by měla nějak měnit chování hráče který zprávu neviděl.
To sice možná ano jenže to bylo zrovna tu mapu kde ty si byl záhadně AFK

Lovím body? Pošli mi prosím odkaz na alespoň jeden ban co jsem včera dal, děkuju.
Tak že jinak nedáš tu máš jeden mute ban

Nechávám ho řešit situace za mě? Na to si přišel kde? To že upozorňuje hráče co dělají něco špatně či proti pravidlům je přeci jeho věc.
Já jsem ti do PM napsal že kdyby to ten daný hráč udělal znovu dostane rovnou trest, protože upozorněn byl. Nevím kde jsi vzal že musí dostat upozornění od admina, když i admini se maskují za normální hráče.
Když už si byl tedy na těch Claudech proč si neupozornil i svého kamaráda jak se chová taky tam od něj padla 2x nadávka

Příště až budeš na tolik drzý dávat na fórum screen ze SOUKROMÉ konverzace, tak alespoň celý kontext
V tom případě přihodím ještě něco

Nebylo by lepší radši opustit server ?K tomu FK, byl jsem ve AFK na místě, kde admin AFK být může, a proto jsem ho neřešil.
PS: Kdyby ses nechoval arogantně, tak je naše konverzace o mnoho příjemnější. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Sám si chtěl ať to řeším přes forum

Dále se zde už vyjadřovat nebudu je to zbytečné bez důkazu se to stejně řádně nevyřeší

----------------------
Life is beautiful lie...
----------------------
Life is beautiful lie...
----------------------
-
Guppo - Zkušený
Zdravím keďže guppo je neschopny a sťažnosť vyzerá rozumne dodavam dôkazy.
https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... l5.dem.bz2 - celé demo z movu kde celý čas robi dementa zo seba (Fk a podobne necasujem nechcelo sa mi to pozerat cele)
https://youtu.be/qEa6jloLcSg - zostrih z dema vyššie toho čo sa z časti rieši v sťažnosti.
Je tam jasne vidieť že encoo ghostil... ako bonus
Myslim že je jedno koľko krat mal kto simona ked tu poukazujes na chovanie guppa tak mlcal narozdiel od tvojho kamosa ktory sa spraval miestami dost vulgarne a robil zo seba kokota celu hru (hlasom) tam ale upozornenie neprislo.
možno by som našiel viac tohoto avšak ako som písal nechce sa mi pozerať slow 40min dema.
Ak by bolo potrebne vycasovat nieco ine tak kludne piste PM (aspon nazov mapy)
https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... l5.dem.bz2 - celé demo z movu kde celý čas robi dementa zo seba (Fk a podobne necasujem nechcelo sa mi to pozerat cele)
https://youtu.be/qEa6jloLcSg - zostrih z dema vyššie toho čo sa z časti rieši v sťažnosti.
Je tam jasne vidieť že encoo ghostil... ako bonus
Myslim že je jedno koľko krat mal kto simona ked tu poukazujes na chovanie guppa tak mlcal narozdiel od tvojho kamosa ktory sa spraval miestami dost vulgarne a robil zo seba kokota celu hru (hlasom) tam ale upozornenie neprislo.
možno by som našiel viac tohoto avšak ako som písal nechce sa mi pozerať slow 40min dema.
Ak by bolo potrebne vycasovat nieco ine tak kludne piste PM (aspon nazov mapy)
-
OrIoN7531 - Drbna
Jak jsem již psal Guppovi do PM (je to na screenu který doložil) mému kamarádovi co mluvil jako kid jsem na TS řekl ať přestane a přestal. Nevidím důvod ho jinak trestat když svého chování po upozornění zanechal.
Jinak k tomu AFK. Nebyl jsem asi na 5 minut protože mě kamarád volal do hry kvůli nějaké jeho otázce.
A jestli by nebylo lepší se odpojit? Ono je to ve směs jedno, jako takhle, určitě bych si tím ušetřil tvoje rýpání, ale jinak jsem v podstatě na serveru nebyl, to že ty znáš jistý bug a věděl si že jsem na serveru byl i když AFK už je věc jiná.
Jinak k tomu AFK. Nebyl jsem asi na 5 minut protože mě kamarád volal do hry kvůli nějaké jeho otázce.
A jestli by nebylo lepší se odpojit? Ono je to ve směs jedno, jako takhle, určitě bych si tím ušetřil tvoje rýpání, ale jinak jsem v podstatě na serveru nebyl, to že ty znáš jistý bug a věděl si že jsem na serveru byl i když AFK už je věc jiná.

-
I přesto bych řekl že spect slouží k natočení cheatera nebo sledování někoho kdo porušuje pravidla.
Ale pokud je to tedy v pořádku jak si zde napsal a můžeš tam AFKovat tak se ti pak tedy omlouvám

To je ale škoda !
Ale pokud je to tedy v pořádku jak si zde napsal a můžeš tam AFKovat tak se ti pak tedy omlouvám

PS: Za 10 minutové mute body nejsou.
To je ale škoda !

----------------------
Life is beautiful lie...
----------------------
Life is beautiful lie...
----------------------
-
Guppo - Zkušený
Zdravím Všechny, jelikož mě baví číst tyhle Vaše hádky, tak mi příjde divný, že zrovna v momentu, když má admin něco řešit, tak je afk. Admin eNcoo byl v obchodě, viděl jsem ho na vlastní oči

PS: Prosil bych needitovat, dal jsem si s tím sakra práci, děkuji

- Ne0
- Kolemjdoucí
Guppo píše:I přesto bych řekl že spect slouží k natočení cheatera nebo sledování někoho kdo porušuje pravidla.
Jasně, primárně ano, občas ho také používáme abychom nemuseli leavovat server, když máme v plánu hned jak přijdeme opět hrát. Asi to nemusíš vědět, ale pro klid duše..

Guppo píše:Ale pokud je to tedy v pořádku jak si zde napsal a můžeš tam AFKovat tak se ti pak tedy omlouvám![]()
OK, to beru. Slíbíme si že na sebe budem už milí jo?

eNcoo píše:PS: Za 10 minutové mute body nejsou.
Guppo píše:To je ale škoda !
To je no

Ne0!
Kdybys mi nevzal posledního pribináčka, tak bych ti negrabnul mamku na regál!

-
Určitě máš hráče upozornit ty, jako admin a né tvůj kamarád. Takže když nereaguje na hráče, který tam úmyslně mluví jak lampa, tak mu dáš move? To snad nemyslíš vážně?!
Invis na serveru není od toho, abyste tam afkovali. Když jdete od PC, tak se ze serveru máte odpojit - už jsem to tu psal.
Ohledně FK nevím, to demo od oriona už nejde stáhnout.
Admin mě kontaktuje na TS.
Vyřešeno.
Invis na serveru není od toho, abyste tam afkovali. Když jdete od PC, tak se ze serveru máte odpojit - už jsem to tu psal.
Ohledně FK nevím, to demo od oriona už nejde stáhnout.
Admin mě kontaktuje na TS.
Vyřešeno.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1