• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] CTF1/nevhodný nick/speex
čus admin speex mi dal ban za nick "kokot" s kterým hraji a jsem s ním v topke. nemá právo bez mého svolení mi měnit nick. jeste jednou mi dá ban za toto tak si nezahraje jestli dojdu na nonsteamu.
-
eX3mPlary - Drbna
[Vyřešeno] CTF1/nevhodný nick/speex
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF1/nevhodný nick/speex
eX3mPlary píše:čus admin speex mi dal ban za nick "kokot" s kterým hraji a jsem s ním v topke.
Upozornil som ťa do PM ešte keď si mal nick "pica", aby si si ho zmenil. Nereagoval si, tak som ti ho zmenil na "Gamesites".Ty si si ho zmenil na "kokot", takže neviem ako môžeš hrať pod týmto menom v topke, keď si sa volal predtým inak....taktiež som ťa upozornil do PM a nič --- zmena nicku. Zmenil si si ho naspať tak som ťa kickol. Pripojil si sa ako "Gamesites" a zmenil si si ho na zmieňované meno, za ktoré si dostal BAN do hry. Mimochodom stále použivane.
eX3mPlary píše:nemá právo bez mého svolení miměnit nick.

eX3mPlary píše:jeste jednou mi dá ban za toto tak si nezahraje jestli dojdu na u.

HLSTATS píše:2019-09-21 12:45:42 ty si taký vydrbaný admin. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy

-
spEExX - Kazatelův učeň
Zdravím,
hraješ ve slušné společnosti, takže tu nedovolíme, aby někdo používal nick "pica", "kokot" apod.
Pokud ti něco admin nařídí, měl bys tak konat, pokud nesouhlasíš, tak ne že se mu budeš mstít, ale máš si stěžovat rovnou.
Admin má povoleno měnit nick, které je v rozporu s pravidly.
Stížnost zamítám.
hraješ ve slušné společnosti, takže tu nedovolíme, aby někdo používal nick "pica", "kokot" apod.
Pokud ti něco admin nařídí, měl bys tak konat, pokud nesouhlasíš, tak ne že se mu budeš mstít, ale máš si stěžovat rovnou.
Admin má povoleno měnit nick, které je v rozporu s pravidly.
Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Izmael píše:hraješ ve slušné společnosti.
S tím nesouhlásím.. Ale ok budu hrát s jiným nickem, který je víc cool. Děkuji za rychlé vyřešení.
-
eX3mPlary - Drbna
Re: [Vyřešeno] CTF1/nevhodný nick/speex
Nebudu psát kam nemám
- Kód: Vybrat vše
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=96575][img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=96575&background=random[/img][/url]
<-Xtr3m3-> S!GNA! - akademik
-
SIGNA - Zkušený
• Stránka 1 z 1