• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]jb2/tokop
Hraje se mapa, která nevím jak se jmenuje. Přišel admin Tokop pod nickem velkej kluk. Zeptal jsem se ho zda je gej, na to mi admin arogatně řekl, že to nikoho nezajímá a neodpověděl mi na otázku. Další kolo je admin Tokop simon. Po 30 vteřinách jdeme na fotbalové hřiště. Stojím u simona (tokopa) a strážím ho. Tokop kope míč na břevno a balon se odrazí na mě. Simon na mě pi....za to, že jsem chytl balon, který se odrazil na mě. Další kolo je simon mato. Mato vede hráče k překážkové dráze. Mato dává hráči Kirito nevýhodu. Hráč Kirito útočí. Mato zabil Kirita deaglem. Začíná atrakce. Vyhrál hráč ROCI :-* a yevgeni byl dole. Šel jsem do dráhy zabít yevgeniho. Jsem dole. Hráč Yevgeni se odpojil. Nemohu jít nahoru a jediné co mohu udělat je profít koncem. Najednou nemám v ruce deagle. Nevím co se děje a snažím dostat k T. Hráč do mě střílí a nezabil mě. Zjistil jsem, že mám štít. Říkal jsem si, že je to bug. Dropl jsem štít. Viděl jsem v ruce nůž. Sekám do hráče abych zjistil, zda je možné ho zabít. Zabil jsem hráče. Admin Tokop mě grabuje. Vysvětluji situaci. NĚVĚDĚL jsem, co se pořádně stalo. Admin říkal, že jsem to věděl. Admin mě přehazuje. Mám chut zabít toho ... Tokopa v realu. Řeknu své poslední slova jako největší pán a jdu psát tuto stížnost.
HLTV dodám až skončí mapa. Pokud admin nebude lhát, ta nebude potřeba. Děkuji za přečtení. Čus.
HLTV dodám až skončí mapa. Pokud admin nebude lhát, ta nebude potřeba. Děkuji za přečtení. Čus.
-
eX3mPlary - Drbna
[Zamietnuté]jb2/tokop
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb2/tokop
Dodaj to demo, rád sa na to pozriem.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Myslím si, že není potřeba demo. Na fotbale si do mě boxoval a dělal si hluk, tak jsem tě upozornil. Ve chvíli, kdy si vběhl do té dráhy, tak hráč Yevgeni už nebyl živý, protože se odpojil. Následně si vběhl do dráhy a dostal si z ní štít, během toho si hráč vybral duel proti všem, štít si vyhodil a hráče zboxoval. Následně si mi další kolo řekl, že si to chtěl vyzkoušet, a že si o tom (nevěděl).
Pokud si bugneš během PP zbraň (ak, m4, štít), tak nejlogičtější varianta je se nechat zabít, protože za bugování je slay/ban, kdyby si napsal na serveru, že nemůžeš ven, tak by tě určitě některý z přítomných adminů vytáhnul.
Pokud vyhodíš štít a vidíš, že máš v ruce nůž, tak je jasné, že se jedná o bug a ten nůž nebudu během PP používat. Místo toho si ho zabil s důvodem, že si to chtěl vyzkoušet, ale ve chvíli, kdy máš v ruce nůž, tak je jasné, že s ním můžeš i boxovat navíc tě nikdo nenutil boxovat do něj.
Během toho co jsem tě grabnul, tak jsem ti rozumněl, že si O TOM VĚDĚL A PROTO SI TO UDĚLAL. Demo jsem si musel pouštět několikrát, ale nakonec jsem skutečně slyšel NEVĚDĚL JSEM O TOM A PROTO JSEM TO UDĚLAL a vzhledem k tomu co jsem slyšel mi vyznělo, že si to udělal úmyslně a z toho důvodu si dostal přehoz, ale i tak si toho hráče určitě neměl zboxovat a já tě přehodil, aby se to neopakovalo. Mohl si to řešit s klidnou hlavou a zeptat se na důvod přehozu a ne mě začít urážet.
Pokud si bugneš během PP zbraň (ak, m4, štít), tak nejlogičtější varianta je se nechat zabít, protože za bugování je slay/ban, kdyby si napsal na serveru, že nemůžeš ven, tak by tě určitě některý z přítomných adminů vytáhnul.
Pokud vyhodíš štít a vidíš, že máš v ruce nůž, tak je jasné, že se jedná o bug a ten nůž nebudu během PP používat. Místo toho si ho zabil s důvodem, že si to chtěl vyzkoušet, ale ve chvíli, kdy máš v ruce nůž, tak je jasné, že s ním můžeš i boxovat navíc tě nikdo nenutil boxovat do něj.
Během toho co jsem tě grabnul, tak jsem ti rozumněl, že si O TOM VĚDĚL A PROTO SI TO UDĚLAL. Demo jsem si musel pouštět několikrát, ale nakonec jsem skutečně slyšel NEVĚDĚL JSEM O TOM A PROTO JSEM TO UDĚLAL a vzhledem k tomu co jsem slyšel mi vyznělo, že si to udělal úmyslně a z toho důvodu si dostal přehoz, ale i tak si toho hráče určitě neměl zboxovat a já tě přehodil, aby se to neopakovalo. Mohl si to řešit s klidnou hlavou a zeptat se na důvod přehozu a ne mě začít urážet.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
4:40 - situace s balonem
14:00 - situace s bugem (čas orientační) končí okolo 14:14
15:00 - hluchý tokop, co rozumel opak toho co jsem řekl
17:00 - moje posledné slova
DEMO
Neuražel jsem tě, řekl jsem, že jsi arogatní debíl. Ty skáčeš v čase nebo co? já šel do dráhy a v tu dobu zapl duel. Já necheckuju furt tab a že se odpojil jsem si všiml až když jsme byl v dráze dole. Dále neudělal jsem to úmyslně. Chtěl jsem se dostat ven tak jsem prošel cílem. Mapu neznám tak jsem nevěděl co to udělá. Najednou jsem měl v ruce núž ale nemohl sekat, tak jsem si řekl že ok tak mě zabije. Když do mě střílel tak jsem slyšel zvuk štítu.. Zkusil jsem zmáčknout g zda ho dropnu, jelikož jsem ádný štít v ruce neviděl. Pak jsem viděl v ruce nůž a myslel si, že sekat furt nemůžu, tak jsem naběhl do hráče a zkusil seknout a zabil ho. Když jsem ti to vysvětloval tak ty jsi slyšel opak. A to s vyzkoušením jsem myslel tu situaci kdy jsem zmáčkl G ne když jsem byl v dráze a zkusil to bugnout naschvál.. A ne ty jsi mě neupozornil za hluk řekl jsi jen co děláš nebo tak něco až u toho balonu jsi měl blbé řeči. Takže vidím, že sis vybral lež a já tu proto dodám demo.
14:00 - situace s bugem (čas orientační) končí okolo 14:14
15:00 - hluchý tokop, co rozumel opak toho co jsem řekl
17:00 - moje posledné slova
DEMO
Neuražel jsem tě, řekl jsem, že jsi arogatní debíl. Ty skáčeš v čase nebo co? já šel do dráhy a v tu dobu zapl duel. Já necheckuju furt tab a že se odpojil jsem si všiml až když jsme byl v dráze dole. Dále neudělal jsem to úmyslně. Chtěl jsem se dostat ven tak jsem prošel cílem. Mapu neznám tak jsem nevěděl co to udělá. Najednou jsem měl v ruce núž ale nemohl sekat, tak jsem si řekl že ok tak mě zabije. Když do mě střílel tak jsem slyšel zvuk štítu.. Zkusil jsem zmáčknout g zda ho dropnu, jelikož jsem ádný štít v ruce neviděl. Pak jsem viděl v ruce nůž a myslel si, že sekat furt nemůžu, tak jsem naběhl do hráče a zkusil seknout a zabil ho. Když jsem ti to vysvětloval tak ty jsi slyšel opak. A to s vyzkoušením jsem myslel tu situaci kdy jsem zmáčkl G ne když jsem byl v dráze a zkusil to bugnout naschvál.. A ne ty jsi mě neupozornil za hluk řekl jsi jen co děláš nebo tak něco až u toho balonu jsi měl blbé řeči. Takže vidím, že sis vybral lež a já tu proto dodám demo.
-
eX3mPlary - Drbna
Tokop je retardovaný klučina, to je pravda, ale exemplary, ty nejsi na tom nijak lépe. Jsi snad ještě větší hloupá píča jako on. Kolegovi Knedlajs ulehčím práci s vyřešením tyhle stížnosti.
Stížnost oprávněná, exemplary zabanován permanetně na celé GS. Nevracej se sem nikdy, mrdko. Najdi si kámoše.
Stížnost oprávněná, exemplary zabanován permanetně na celé GS. Nevracej se sem nikdy, mrdko. Najdi si kámoše.
- richkidie
- Kolemjdoucí
richkidie píše:Tokop je retardovaný klučina, to je pravda, ale exemplary, ty nejsi na tom nijak lépe. Jsi snad ještě větší hloupá píča jako on. Kolegovi Knedlajs ulehčím práci s vyřešením tyhle stížnosti.
Co se sem vyjadřuješ ty podřaná sračko.
-
eX3mPlary - Drbna
Drž hubu, píčo. Nebo tě zablokuju i v reálu, sráči pojebaný.
- richkidie
- Kolemjdoucí
Řekl jsem ti ať do mě neboxuješ, protože to dělá hluk, což jsem napsal i zde. Nechápu proč zde dáváš situaci s tím baloném, která s tím nemá nic společného, protože kdybych usoudil, že si nějak úmyslně kazil tím hru, tak by si u CT už nebyl.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
richkidie píše:Drž hubu, píčo. Nebo tě zablokuju i v reálu, sráči pojebaný.

-
eX3mPlary - Drbna
Tokop píše:Řekl jsem ti ať do mě neboxuješ, protože to dělá hluk, což jsem napsal i zde. Nechápu proč zde dáváš situaci s tím baloném, která s tím nemá nic společného, protože kdybych usoudil, že si nějak úmyslně kazil tím hru, tak by si u CT už nebyl.
Jak dlouho budeš ještě lhát? boxl jsem 2x. pak si říkal že proč beru balon že jsem to udělal naschvál atd. btw už tu nepiš dík
-
eX3mPlary - Drbna
Nespamujte hovadiny.
Keď pozriem demo, hodím verdikt.
Keď pozriem demo, hodím verdikt.
-
V prvej situácii upozornenie nemuselo prísť, keďže si nič zlé nespravil, ale nič sa nestalo a Admin ťa za to nijako netrestal, takže to neriešim.
To so štítom je úplne jasné. Osobne by som ťa slayol hneď, keď by som videl, že máš počas PP duelu štít. To Tokop nabudúce spraví.
Ako som ti písal na TSku, ak si to spravil neúmyselne, tak si mal počkať, kým ťa väzeň alebo Admin zabijú. Nikto ti tam loziť nekázal.
Jo a kroťte svoje vášne. Ten váš slovník je fakt katastrofálny...
Sťažnosť zamietam.
To so štítom je úplne jasné. Osobne by som ťa slayol hneď, keď by som videl, že máš počas PP duelu štít. To Tokop nabudúce spraví.
Ako som ti písal na TSku, ak si to spravil neúmyselne, tak si mal počkať, kým ťa väzeň alebo Admin zabijú. Nikto ti tam loziť nekázal.
Jo a kroťte svoje vášne. Ten váš slovník je fakt katastrofálny...

Sťažnosť zamietam.
-
• Stránka 1 z 1