Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober

Příspěvekod iNGober » 21 zář 2019, 11:33

Ahoj, Rád bych si požádal o Práva na JailBreak Mini #6 :)

Nick ve Hře: i[N]Gober

Nick na Fóre: iNGober

Profil na Fóre: ingober-u66283.html

Věk: 16, za pár měsíců 17 :)

Steam Nick: i[N]Gober |

Steam ID: STEAM_0:1:419408400

HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=255443

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár jich bude, ale jen malé. Ale už sem se ponaučil, a nějakou dobu, mám čistý Banlist. A jinak jsem slušný, a snažím se vždy najít kompromis :)

Něco o sobě: Zdravím, jmenuji se iNGober dříve známý ZekyCZ ale to už je hodně dávno :) Něco o sobě? Heh :) No tak, hraji počítačové hry, například jako CS 1.6, Minecraft, Rust, Team Fortest, GTA IV, GTA V, Mafii, Lolko a další takové hry :) Jsem ochoten projít testem při náborů, vždycky sem si přál být zde Adminem, protože na GS sem nějakou dobu vyrůstal. Protože mě vždy bavil například Zombie mod, JailBreak mod, a další takové ty mody Ale ted momentálně spíše nějakou dobu hraji to CS 1.6 Vím že je to už "Mrtvá hra" že to už skoro nikdo nehraje, ale to přeci není pravda, vždycky se tu najdou hráči, a hlavně hříšnici :) Chystám se jít na Obor IT, až dodělám Střední školu, (Chci mít 2 obory) Ale to že bych by nějaký EXTRA závislý to zas ne. Taky chodím ven, mám i přítelkyni. Takže se jí věnuji také. Ale každý den sem non-stop online, takže s aktivitou nemám problém. Na serveru můžu být klidně celý den

Prečo by som chcel na GS adminovať No tak to je konkrétně hodně zajímavá otázka, kterou si tu otázku stále kladu sám pro sebe :D No tak hlavně bych chtěl začít více pomáhat, odstraňovat hříšníky, vždy najít kompromis pro obě dvě strany. Aby nevznikl žádný "CHAOS" A také bych se chtěl naučit i nové věcí například. A vstoupit do řádů Administrátorů, a také se seznámit, najít plno práce, ochoty. A Kvalitní komunitu!

Děkuji, za Váš volný čas! :) A za přečtení!
Snad u pohovoru, Ahoj! :)
生活是一場鬥爭,所以鬥爭
iNGober
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober

od Rumcajz » 21 zář 2019, 11:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak Mini #6 / i[N]Gober

Příspěvekod Knedlajs » 21 zář 2019, 19:24 VIP

Za posledný mesiac nemáš nahratých ani 5 hodín a tvoje vyjadrovanie mi tiež nepríde hodné Admina.
Nahrávaj aktivitu, zmeň štýl vyjadrovania a po nejakom čase to môžeš skúsiť znova.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober

Příspěvekod iNGober » 21 zář 2019, 20:11

Dobře, v pohodě :) Jsem ochotný si nabrat čas, to není problém. Vyjadřování jaké? Vyjadřuji se skvěle, a snažím se dělat někdy i zábavné kola, o to přeci jde ne? Je to Hra, a v hře má být zábava. Aby to bavilo mě, a i ty druhé :) Do měsíce to vypiluji :twisted:
生活是一場鬥爭,所以鬥爭
iNGober
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober

Příspěvekod Knedlajs » 21 zář 2019, 20:26 VIP

Skôr som myslel to, aby si sa začal chovať trochu vyspelejšie. Niektoré veci, čo tam máš mi prídu naozaj detinské.
A daj tomu kľudne viac ako mesiac. ;-)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů