• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober
Ahoj, Rád bych si požádal o Práva na JailBreak Mini #6
Nick ve Hře: i[N]Gober
Nick na Fóre: iNGober
Profil na Fóre: ingober-u66283.html
Věk: 16, za pár měsíců 17
Steam Nick: i[N]Gober |
Steam ID: STEAM_0:1:419408400
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=255443
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár jich bude, ale jen malé. Ale už sem se ponaučil, a nějakou dobu, mám čistý Banlist. A jinak jsem slušný, a snažím se vždy najít kompromis
Něco o sobě: Zdravím, jmenuji se iNGober dříve známý ZekyCZ ale to už je hodně dávno
Něco o sobě? Heh
No tak, hraji počítačové hry, například jako CS 1.6, Minecraft, Rust, Team Fortest, GTA IV, GTA V, Mafii, Lolko a další takové hry
Jsem ochoten projít testem při náborů, vždycky sem si přál být zde Adminem, protože na GS sem nějakou dobu vyrůstal. Protože mě vždy bavil například Zombie mod, JailBreak mod, a další takové ty mody Ale ted momentálně spíše nějakou dobu hraji to CS 1.6 Vím že je to už "Mrtvá hra" že to už skoro nikdo nehraje, ale to přeci není pravda, vždycky se tu najdou hráči, a hlavně hříšnici
Chystám se jít na Obor IT, až dodělám Střední školu, (Chci mít 2 obory) Ale to že bych by nějaký EXTRA závislý to zas ne. Taky chodím ven, mám i přítelkyni. Takže se jí věnuji také. Ale každý den sem non-stop online, takže s aktivitou nemám problém. Na serveru můžu být klidně celý den
Prečo by som chcel na GS adminovať No tak to je konkrétně hodně zajímavá otázka, kterou si tu otázku stále kladu sám pro sebe
No tak hlavně bych chtěl začít více pomáhat, odstraňovat hříšníky, vždy najít kompromis pro obě dvě strany. Aby nevznikl žádný "CHAOS" A také bych se chtěl naučit i nové věcí například. A vstoupit do řádů Administrátorů, a také se seznámit, najít plno práce, ochoty. A Kvalitní komunitu!
Děkuji, za Váš volný čas!
A za přečtení!
Snad u pohovoru, Ahoj!

Nick ve Hře: i[N]Gober
Nick na Fóre: iNGober
Profil na Fóre: ingober-u66283.html
Věk: 16, za pár měsíců 17

Steam Nick: i[N]Gober |
Steam ID: STEAM_0:1:419408400
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=255443
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár jich bude, ale jen malé. Ale už sem se ponaučil, a nějakou dobu, mám čistý Banlist. A jinak jsem slušný, a snažím se vždy najít kompromis

Něco o sobě: Zdravím, jmenuji se iNGober dříve známý ZekyCZ ale to už je hodně dávno

Prečo by som chcel na GS adminovať No tak to je konkrétně hodně zajímavá otázka, kterou si tu otázku stále kladu sám pro sebe

Děkuji, za Váš volný čas!

Snad u pohovoru, Ahoj!

生活是一場鬥爭,所以鬥爭
- iNGober
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak Mini #6 / i[N]Gober
Za posledný mesiac nemáš nahratých ani 5 hodín a tvoje vyjadrovanie mi tiež nepríde hodné Admina.
Nahrávaj aktivitu, zmeň štýl vyjadrovania a po nejakom čase to môžeš skúsiť znova.
Zamietnuté.
Nahrávaj aktivitu, zmeň štýl vyjadrovania a po nejakom čase to môžeš skúsiť znova.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober
Dobře, v pohodě
Jsem ochotný si nabrat čas, to není problém. Vyjadřování jaké? Vyjadřuji se skvěle, a snažím se dělat někdy i zábavné kola, o to přeci jde ne? Je to Hra, a v hře má být zábava. Aby to bavilo mě, a i ty druhé
Do měsíce to vypiluji 

生活是一場鬥爭,所以鬥爭
- iNGober
- Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté]JailBreak Mini #6 / i[N]Gober
Skôr som myslel to, aby si sa začal chovať trochu vyspelejšie. Niektoré veci, čo tam máš mi prídu naozaj detinské.
A daj tomu kľudne viac ako mesiac.
A daj tomu kľudne viac ako mesiac.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1