• Stránka 1 z 1
(vyr) matyx AB.WH.KB
zdravim
chtel bych nahlasit matyxe za ab,wh a knifebot
stojim schovanej za furiena typek pribehne koukne do zeme koukne na me a zabije me wtf ??? porad hlavy dava atd ,,
a nehlede na to ze admin DOMINIK KRIZ neplni povinosti a jen si hraje bavi se snim jak s kamaradem u vsech lidi treba nadavky nebo kemp neresi jen u me .....
chtel bych nahlasit matyxe za ab,wh a knifebot
stojim schovanej za furiena typek pribehne koukne do zeme koukne na me a zabije me wtf ??? porad hlavy dava atd ,,
a nehlede na to ze admin DOMINIK KRIZ neplni povinosti a jen si hraje bavi se snim jak s kamaradem u vsech lidi treba nadavky nebo kemp neresi jen u me .....
- Dejvidek99
- Kolemjdoucí
(vyr) matyx AB.WH.KB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: matyx AB.WH.KB
jo, matyho zabanuju az prijdu domu, neboj
joke
Jinak cauky, na nahlášení cheatu potřebuješ demo, je hezké že nám tvrdíš toto, ale bohužel nám to nestačí.
Pokud si admin neplní svoje povinnosti, nebo někomu nadržuje, můžeš podat na daného administrátora stížnost s patřičným důkazem a my to prověříme.
Hezky pondělí, Angel.

Jinak cauky, na nahlášení cheatu potřebuješ demo, je hezké že nám tvrdíš toto, ale bohužel nám to nestačí.
Pokud si admin neplní svoje povinnosti, nebo někomu nadržuje, můžeš podat na daného administrátora stížnost s patřičným důkazem a my to prověříme.
Hezky pondělí, Angel.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Re: matyx AB.WH.KB
Já jsem na serveru byl dneska dost často a neviděl jsem, že by admin dominik nějak pochybil.
Seřizovač hodin na gamesites.cz

-
flizzynko - Zkušený
Re: (vyr) matyx AB.WH.KB
Tak já se tedy taky vyjádřím. Nikdy jsem neviděl hráče maty že by cheatoval, pokud si myslíš že cheatuje, tak by bodlo demo. K tomu co píšeš, že si neplním povinnosti. Na to existuje jediná odpověď, když mi hráči píšou, že je na serveru cheater a nebo se kempí, tak hned jdu do spectu a sleduju hru, ale zase nemůžu pořád být ve spectu, protože si chci taky zahrát. A ještě jedna věc, když jsem zrovna ve hře a nejsem ve spectu a jsem např furien, kterej letí přes ačko a ty napíšeš, že kemp katy, tak já to asi těžko uvidím, když do těch kat nevidím. 

25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1