I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] ! Erbi/JB

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 zář 2019, 15:22

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/erbicz
Popis situace/prohřešku admina: Admin celou hru afkuje, naprosto neužitečný člověk na serveru, nedokáže ani odpovědět. Jediná jeho odpověď byla, že řeší něco (30 minut)
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/264250600
Časy: 2. kolo se napojí Erbi do CT
3. kolo proafkoval, ve 4. kole zmiňuje, že zapomněl, že je na JB.
5. kolo dává Erbi FK, VD nedá, pak v čase 16:00 stojí opět na místě, když se ho simon potřebuje zeptat na něco s nožem v ruce. Snažím se ho vzbudit, pak mu řeknu, že těžil cobblestone nebo co, zabije mě a afkuje si spokojeně dál.
Proste afkuje každé kolo, v chatu jsou nadávky, Erbi nic nedělá, ikdyž hru údajně sledoval.
2019-09-25 20:12:55 nicméně hru jsem sledoval. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_fortify_v2-2

Když to celé shrnu, admin za celou mapu nic neudělal, byl jenom afk, totálně neužitečný, dal si pouze 2 killy, z toho jeden fk. Svedčí to o tom, že byl úplně k ničemu.
2019-09-25 20:12:38 Tak když si dement a nedokážeš chvíli počkat. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_fortify_v2-2
30 minut jsem se nedočkal odpovědi.
Když něco rešíš, nechoď do CT, ani se nepřipojuj na JB, jak si zmiňoval ve 4 kole, že ani nevíš jak ses tam dosta, tomu se říká teprve demence Erbi :)
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] ! Erbi/JB

od Rumcajz » 26 zář 2019, 15:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ! Erbi/JB

Příspěvekod ErbiCZ » 26 zář 2019, 16:27 VIP

3. kolo proafkoval, ve 4. kole zmiňuje, že zapomněl, že je na JB. - TRUE
5. kolo dává Erbi FK, VD nedá, pak v čase 16:00 stojí opět na místě, když se ho simon potřebuje zeptat na něco s nožem v ruce. Snažím se ho vzbudit, pak mu řeknu, že těžil cobblestone nebo co, zabije mě a afkuje si spokojeně dál. - Z poloviny TRUE
Proste afkuje každé kolo, v chatu jsou nadávky, Erbi nic nedělá, ikdyž hru údajně sledoval. - Hráč který v chatu nadával byl upozorněn a potom dostal kick.

Když to celé shrnu, admin za celou mapu nic neudělal, byl jenom afk, totálně neužitečný, dal si pouze 2 killy, z toho jeden fk. Svedčí to o tom, že byl úplně k ničemu. - Zajímavý příběh - upozornění, kick, chození za simonem asi nic není. Tohle svědčí zase o tobě, že si deme*t.

Jediné co na serverech děláš je provokace a hledání chyb u adminů.

Only to rád vyřeší. ;)
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 zář 2019, 16:29

Hledám rád chyby pouze z 90% na tobě, jelikož už když jsem tě poprvné viděl a napsal slovo killaura, tak za to si banoval, a od té doby se mi nelíbíš. Rešíš za někoho jiného problémy, ikdyž on je sám admin a ví, co má dělat.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Onlyy » 26 zář 2019, 20:47 VIP

Admin se nechal zrušit na vlastní žádost, stížnost je tedy bezpředmětná.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy