• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]SlovenskýHráč // Perma za nič Schmetterling dk <3
Název topicu:
Vaše SID: STEAM_1:0:515295769
Odkaz banu z banlistu: http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249 ... ?p=banlist
Popište co se stalo: Takže mal som revolver v ruke a dal som OMYLOM ! Hlavu týpkovi týpek sa pýta ako som to vedel že je to on ja som odpovedal cheaty vlastná výroba. Po 5 minútach hrania som dostal permičku od admina Schmetterling za [Cheat] Multihack. Ak to je možné zavolajte neslušne tohto adminka aby som mu to vysvetlil kľudne mi môže pozrieť počítač nemám problém. S cheaty/hackmy som mal problém v minulosti ale to tiež nie na gamesites serveroch ale na mm pretože som chcel vyhrávať. Keď sa to ostatní hráči dozvedeli tak blabocú sračky ktoré nie su pravdivé napriklad som scammer lebo som si robil sradnu WAU.No každopádne som ho dostal neprávom a bol by som rád keby ste mi dali unban pretože cheaty nepoužívam min. na tomto účte a cheaty síce viem ako sa vyrábajú ale sú ťažké na vytvorenie mám kamaráta ktorý predáva za 200€. Ale tým sa ja živiť určite nebudem toho admina chcem vidieť na tsku. Ako chlap menšiemu chlapcovi. Ak sa nebojí.
PS:Pochopil by som mute a mínus karmy ale permu fakt nie, viem o tom že veľa vecí čo som robil počas tohto roku boli buď nelegálne alebo illegálne takže ospravedlňujem sa:
Alfa tejtrovi
Guhhovi
Kachne
Kolejsi
S1derovi
Kebabovidoruky
Viktorovi na aim serveroch
Cute mummy
ŽelezoBetonovi
mazlíkovi
Sensejovi
Ďakujem chalani za všetko ! Veľa ste ma naučili.
Vaše SID: STEAM_1:0:515295769
Odkaz banu z banlistu: http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249 ... ?p=banlist
Popište co se stalo: Takže mal som revolver v ruke a dal som OMYLOM ! Hlavu týpkovi týpek sa pýta ako som to vedel že je to on ja som odpovedal cheaty vlastná výroba. Po 5 minútach hrania som dostal permičku od admina Schmetterling za [Cheat] Multihack. Ak to je možné zavolajte neslušne tohto adminka aby som mu to vysvetlil kľudne mi môže pozrieť počítač nemám problém. S cheaty/hackmy som mal problém v minulosti ale to tiež nie na gamesites serveroch ale na mm pretože som chcel vyhrávať. Keď sa to ostatní hráči dozvedeli tak blabocú sračky ktoré nie su pravdivé napriklad som scammer lebo som si robil sradnu WAU.No každopádne som ho dostal neprávom a bol by som rád keby ste mi dali unban pretože cheaty nepoužívam min. na tomto účte a cheaty síce viem ako sa vyrábajú ale sú ťažké na vytvorenie mám kamaráta ktorý predáva za 200€. Ale tým sa ja živiť určite nebudem toho admina chcem vidieť na tsku. Ako chlap menšiemu chlapcovi. Ak sa nebojí.
PS:Pochopil by som mute a mínus karmy ale permu fakt nie, viem o tom že veľa vecí čo som robil počas tohto roku boli buď nelegálne alebo illegálne takže ospravedlňujem sa:
Alfa tejtrovi
Guhhovi
Kachne
Kolejsi
S1derovi
Kebabovidoruky
Viktorovi na aim serveroch
Cute mummy
ŽelezoBetonovi
mazlíkovi
Sensejovi
Ďakujem chalani za všetko ! Veľa ste ma naučili.
-
Slovenskyhrac - Amatér
[Vyriešené]SlovenskýHráč // Perma za nič Schmetterling dk <3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyriešené]SlovenskýHráč // Perma za nič Schmetterling d
So Schmetom sme pozreli demo a išlo o ghosting nie WH, ban som ti upravil.
Vyriešené
Vyriešené

-
ZelezoBeton - Profesionál
Ďakujem ty veľmi pekne železoBeton za to ty niečo dám aspoň jeden normálny admin a nie koko*ko ktorý si myslí že mám niečo iba preto pretože to poviem tak to neznamená že to mám
Železovi Donatnem vip na druhom účte keby si chcel
Od teraz až do konca mňam 

-
Slovenskyhrac - Amatér
Teraz si ma presvedčil o tom že si reálny admin a neriešiš niečo bez dôkazov ďakujem ty veľmi pekne ŽelezoBeton a teraz som pochopil že radšej budem iba hovoriť o hackoch než aby som sa hral že mám
D a budem sa snažiť o tu lepšiu reputáciu 
PS: ŽelezoBeton ako sa ty mám odvďačiť?
Stačí že nebudem dávať randomy že ?

PS: ŽelezoBeton ako sa ty mám odvďačiť?
Stačí že nebudem dávať randomy že ?

-
Slovenskyhrac - Amatér
• Stránka 1 z 1