• Stránka 1 z 1
[V] knife1/123/G.W.A.
[=] Dostal jsi trest od admina: 123
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: G.W.A.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:516539055
[=] Zabanovana IP: 88.80.248.157
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Odpojil som sa a keď som sa napojil naspäť zrazu perma. Predom ďakujem za unban alebo nech adminko postne demo kde mám aimbot lebo toto je komédia
VIP nemám
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: G.W.A.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:516539055
[=] Zabanovana IP: 88.80.248.157
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Odpojil som sa a keď som sa napojil naspäť zrazu perma. Predom ďakujem za unban alebo nech adminko postne demo kde mám aimbot lebo toto je komédia

VIP nemám
I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD I AM THE GOD
-
Siberia - Kolemjdoucí
[V] knife1/123/G.W.A.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: knife1/123/G.W.A.
http://leteckaposta.cz/624485690
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18:52 - x1/4 cuk
21:54 x1/4 podle mě by to mohl být bug alebo je to stejný jak 26:27 jen enemy odešel daleko tak se to ab vyplo a vrátilo mu to view zpět
23:52 - x1/4 cuk
25:24 - x1/4 cuk
26:27 - tady je to jasný zapoměl alebo nečekal že umře takže měl kb zapnutý a pak mu to ab v tom kb začalo automaticky mířit na enemy po umrtí
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hádám že nemáš rád "Vraj mam kb, ale mne to nevadi!" když to jen u něj zapínáš ._.
ps: pokud si myslíš že to skoro vždy budeš mít vypnutý a jen na začátku kola když jdeš proti "Vraj mam kb, ale mne to nevadi!" to zapneš a myslíš si že si toho nikdo nevšimne tak se mýlíš
18:52 - x1/4 cuk
21:54 x1/4 podle mě by to mohl být bug alebo je to stejný jak 26:27 jen enemy odešel daleko tak se to ab vyplo a vrátilo mu to view zpět
23:52 - x1/4 cuk
25:24 - x1/4 cuk
26:27 - tady je to jasný zapoměl alebo nečekal že umře takže měl kb zapnutý a pak mu to ab v tom kb začalo automaticky mířit na enemy po umrtí
hádám že nemáš rád "Vraj mam kb, ale mne to nevadi!" když to jen u něj zapínáš ._.
ps: pokud si myslíš že to skoro vždy budeš mít vypnutý a jen na začátku kola když jdeš proti "Vraj mam kb, ale mne to nevadi!" to zapneš a myslíš si že si toho nikdo nevšimne tak se mýlíš

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Re: [CHH] knife1/123/G.W.A.
Na deme cheaty. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava