• Stránka 1 z 1
JailBreak jail_russia
Zdravím při načítání mapy mi crashne hra. Nikde se nic nenapíše a prostě se to vypne. Steam csko.
Nějaká rada? Díky
Nějaká rada? Díky

NEŽ MI BUDEŠ CHTÍT NĚCO ŘÍCT ZMÁČKNI CTRL + W
- Owner
- Kolemjdoucí
JailBreak jail_russia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak jail_russia
Jakou máš grafickou kartu? Možná postačí jen aktualizovat ovladače, nebo můžeš mapu smazat ze složek a znovu ji nainstalovat.
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
Oboje jsem udělal to s tím odstraněním mi poradil Shaman už. Grafika gtx 1050Ti 4gb notebook

NEŽ MI BUDEŠ CHTÍT NĚCO ŘÍCT ZMÁČKNI CTRL + W
- Owner
- Kolemjdoucí
Steam > knihovna > klikni pravym na 1.6 > vlastnosti > nastavit moznosti spusteni > pridej tam:
a zapni si tu mapu v new game.
Potom nekde ve slozce Half-Life najdi (pres vyhledavani) soubor console.log a posli sem ten soubor nebo jeho obsah.
- Kód: Vybrat vše
-condebug -dev
a zapni si tu mapu v new game.
Potom nekde ve slozce Half-Life najdi (pres vyhledavani) soubor console.log a posli sem ten soubor nebo jeho obsah.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Skusaj to dal stalo se mi to stejne s Painbalem asi tri dny to neslo tak sem hral ctf atd… pak uz to slo kdyz to naaictac prvne trva to kvuli zjistovani zdroje, internetu atd… Taky mne to stvalo ted uz je to ok. 

- Kód: Vybrat vše
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=96575][img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=96575&background=random[/img][/url]
<-Xtr3m3-> S!GNA! - akademik
-
SIGNA - Zkušený
• Stránka 1 z 1