• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ☢eZz / JailBreak
Stejná žádost jako minule.
--------------------------------------------------
Nick na serveru: ☢eZz
SID: STEAM_0:1:156724947
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=649
Bany, které jsem dostal: Už si nevzpomínám, minimálně 2roky jsem ban nedostal.
Něco o mně: Jmenuji se Petr, mezi mé koníčky/záliby patří: Ježdění na motorce, cvičení, renovace všech veteránů, poslouchání hudby a v neposlední řadě i počítačové hry (zejména csgo).
Proč právě já: Herní mód JailBreak mě velice baví a dle mého "hlavně" neomrzí, na portálu Gamesites mám už něco odehráno a už ohledně pravidel něco znám, pokud mohu a mám možnost, rád pomůžu ať už při řešení problémové situace a nebo zklidnění napjaté situace. Pokud nějaké pravidlo neznám nebo si nejsem jistý, tak si ho ještě ten den zjistím od "pověřené" osoby.
Zkušenosti s CS:GO: Dobré
Případné poznámky: Děkuji všem těm, kteří mi pomohli a jsou ke mě ohleduplní, moc si toho vážím, jména psát nebudu, jelikož ví, o koho se jedná.
--------------------------------------------------
Nick na serveru: ☢eZz
SID: STEAM_0:1:156724947
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=649
Bany, které jsem dostal: Už si nevzpomínám, minimálně 2roky jsem ban nedostal.
Něco o mně: Jmenuji se Petr, mezi mé koníčky/záliby patří: Ježdění na motorce, cvičení, renovace všech veteránů, poslouchání hudby a v neposlední řadě i počítačové hry (zejména csgo).
Proč právě já: Herní mód JailBreak mě velice baví a dle mého "hlavně" neomrzí, na portálu Gamesites mám už něco odehráno a už ohledně pravidel něco znám, pokud mohu a mám možnost, rád pomůžu ať už při řešení problémové situace a nebo zklidnění napjaté situace. Pokud nějaké pravidlo neznám nebo si nejsem jistý, tak si ho ještě ten den zjistím od "pověřené" osoby.
Zkušenosti s CS:GO: Dobré
Případné poznámky: Děkuji všem těm, kteří mi pomohli a jsou ke mě ohleduplní, moc si toho vážím, jména psát nebudu, jelikož ví, o koho se jedná.
-
eZzik00 - CS:GO Admin
[Zamítnuto] ☢eZz / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ☢eZz / JailBreak
Co se týče hraní na serveru, to je v pohodě. Ale od poslední žádosti si nahlašování nějak vypustil. Nahlaš ještě 3 hříšníky a pak napiš sem. Pokud to nestihneš do 14 dnů, tak si založ novou žádost.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Onlyy píše:Co se týče hraní na serveru, to je v pohodě. Ale od poslední žádosti si nahlašování nějak vypustil. Nahlaš ještě 3 hříšníky a pak napiš sem. Pokud to nestihneš do 14 dnů, tak si založ novou žádost.
Nahlášení jsem nevypustil, jen nebyl důvod nahlašovat, jelikož vždy co jsem byl na serveru jsem hrál s někým z A-teamu, nebo pokud byl nějaký prohřešek tak někdo z A-teamu došel na serveru a nebo hráči uznali že jsem měl pravdu a vše probíhalo v klidu.
Pokud stále budeš potřebovat nahlášení tak budu muset "huntit" ….
1 nahlášení jsem přesto udělal.
-
Hotovo, Splnil jsem nahlášení co jsi požadoval, snad to bude stačit, děkuji předem

-
A nahlásenia si kopíroval od akademika alebo to bola nejaká skupinová snaha o zbytočné zaťažovanie kontrolórov, ktorí musia tie duplicity uzavieť?
hrisnici-t212869.html a better-you-free-vds-t212868.html
fanomans-kazeni-hry-t212863.html a fanomans-free-vds-t212864.html
EDIT: Vyriešené na TS. B je správna odpoveď.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
ericek111 píše:A nahlásenia si kopíroval od akademika alebo to bola nejaká skupinová snaha o zbytočné zaťažovanie kontrolórov, ktorí musia tie duplicity uzavieť?
Ano, přiznávám byla to chyba... V daný moment mi to přišlo jako dobrý nápad jak splnit nahlášení a aby akademik měl své body ale nedopadlo to tak, jak jsme předpokládali... proto se Omlouvám, vinu beru na sebe..
-
Snažil ses nás podvést, požádat si tedy můžeš až za měsíc od teď (9. 11.) a musíš mít minimálně 10 svých platných nahlášení.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1