Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]začo ?

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 14:50

[=] Dostal jsi trest od admina: eX.I
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^PaintBall #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Provokace]
[=] Zabanovany nickname: exiho mamka.
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1591105368
[=] Zabanovana IP: 78.98.111.61
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.

Aka provokacia ? Mal som nick ako kazdy iny a ty si mi ho stale menil. Preco si mi ho stale menil ?
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]začo ?

od Rumcajz » 04 říj 2019, 14:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: začo ?

Příspěvekod eXiii » 04 říj 2019, 14:55 VIP

Ahoj čekal jsem že dáš stížnost :)
No abych ti to vysvětlil jako normální člověk. Když tě žádám o něco aby si to nedělal a přez upozornění a veškerou mojí trpělivost stejně děláš naschváli, tak se nemužeš ničemu divit.
Říkal jsem ti že tvůj nick je celkem ofensivní a provokativní vůči mě..Furt nic??

Krátké demo ale dost na to aby si pochopil co si dělal: http://leteckaposta.cz/343090835

s eXtremerem sem se dohodl a sám mi to schválil :)
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 14:58

Ofensivny ? Takže sa hanbis za svoju manku ? Pff to je dost smutne, ako može byt admin neobjektovny ? Ked mna typek kopiroval ban nedostal ale ked mam nick "exiho mamka." tak uz je to ofensivne a nevhodne ? Neurazam nikoho, ale asi sa hanbis za mamku takze ta urazam :(
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXiii » 04 říj 2019, 15:00 VIP

:D :D Achjo... Dobře tak jinak... Když ti hráč zkopíruje nick je na tom něco za co by se mělo banovat? Máš to v pravidlech?? Myslím že ne...
btw....nehanbím se ale naopak ;)

Vyčkej si a vyjadření od vyšších
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 15:01

Tak preco si ma teraz zabanoval ked tiež nerobim nic proti pravidlam ? Nenadavam ti, neurazam ta ani nic podobne len ty si si to zobral velmi k srdcu a asi nevies co je to provokacia hh. To aj ked pojdes von a typek spomenie tvojou mamu tak mu das ban ?
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 04 říj 2019, 15:04

Kopírovanie nicku sa nerieši, pretože každý hráč sa môže ľahko odlíšiť napr. kúpou VIP :) Riešiť, že má niekto podobný alebo rovnaký nick je nezmysel, ak sa ti tým nesnaží škodiť :) Na svete je príliš veľa ľudí, aby mal každý svoj originálny nick :)

Admin mi písal, že používaš nick, ktorý sa mu z osobných dôvodov nepáči. Upozorňoval ťa na to, nereagoval si a naschvál si si to znova menil aj keď si vedel, že je admin. Provokoval si na serveri a provokuješ aj tu...

Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]začo ?

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 15:08

Nepovedal mi že sa nick mu je nepprijemny, menil mi ho sam od seba a hovoril že si ho mam zemnit nic viac, ak by povedal ze je mu jeho mamka neprijemna tak by som si to zmenil nemožem za to že sa nevie vyjadrovat. Na **** by sa toto nebanovalo ale tak vy ste 100 rokov pozadu kde netreba skill ale staci vip a si hviezda. Ako vase pb turnaje ked som skoro vyhral ale admini si navzajom radili aby nevyhral noname typek co vas nikdy nehral :(
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 04 říj 2019, 15:12

Na dôvod si sa mohol opýtať na serveri :) A nie sa hrať na frajera a opakovane si to meniť späť. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
Takto by sa zachoval každý admin, ktorý je slušne vychovaný, nezávisle na tom, z akého portálu je. Ale tvoj nezmyselný názor ti samozrejme nikto neberie ;)
Pokladám za vyriešené, ak sa tu bude spamovať, tak to locknem...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 15:16

Jj no www.... tam sa chodte pozriet ako sa adminuje. Admin si tam svoji za svojim a nie iny ho brania, ale tak EXI na to asi nema :/ Ten ban je mi ukradnuty len som chcel upozornit na to, ze admin EXI nieje objektivny a extrema fajči preto sa ho tu teraz zastava to je vše.
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ixper » 04 říj 2019, 15:22

ixper píše:Jj no http://www.... tam sa chodte pozriet ako sa adminuje. Admin si tam svoji za svojim a nie iny ho brania, ale tak EXI na to asi nema :/ Ten ban je mi ukradnuty len som chcel upozornit na to, ze admin EXI nieje objektivny a extrema fajči preto sa ho tu teraz zastava to je vše.

E: To sme tu ako u komunistou, ze ste mi zmenili stranku ?
ixper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost