I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Vencestir

Příspěvekod aa000bbb1111 » 04 říj 2019, 21:13

Dostal jsem od nej bezduvodne ban za nadavky, ktere jsem nenapsal. Nebo vidite snad nekde nadavku? Nechapu..vazne rad bych ji videl.
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Vencestir

od Rumcajz » 04 říj 2019, 21:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vencestir

Příspěvekod aa000bbb1111 » 04 říj 2019, 21:17

https://i.imgur.com/oN3ftAb.jpgscreen z konzole

Co tohle? Mas alzhaimera ze davas bezduvodne bany?
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

Příspěvekod Venca23Cze » 04 říj 2019, 21:38

aa000bbb1111 píše:Mas alzhaimera ze davas bezduvodne bany?

Alzheimerova nemoc narušuje část mozku a způsobuje pokles takzvaných kognitivních funkcí – myšlení, paměti, úsudku.
Řekl bych že příznaky máš nejspíš ty...
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod aa000bbb1111 » 04 říj 2019, 22:02

A jako kde je ta opakovaná nadávka, na ban za 12 hodin? Tohle je španělsky, s překlepy, samotná věta nedává smysl a je to myšleno hrozně vážně :D

Venco buď alespoň trochu objektivní. Děcka, které piští do mikrofonu dostanou ban na 10 minut. Já defakto nikoho neurazil, pokud by to byl záměr, napíšu to česky.

BTW tohle jsem napsal dávno před banem. Kde je upozornění, že to nemám psát? Nikde? Tak kde si bereš právo banovat?A na 12 hodin ??

Tímto žádám o omluvu a unban, nebo zbavení práv admina. Vždyť to není normální.
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

Příspěvekod aa000bbb1111 » 04 říj 2019, 22:13

Jinak dáme si lekci španělštiny. Slovo "puta" znamená prostitutka. Když napíšu chlapovi, že je prostitutka, vám to přijde jako urážka? Mě to přijde jako vtípek..navíc španělsky..a máte ban na 12 hodin, bez předchozího upozornění, že to psát nemáte.

Já čekám na tu omluvu. Nemůžu si psát z kamarády na serveru, tak dík za tvoji ,,práci,,
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

Příspěvekod KSomaS » 04 říj 2019, 22:20 VIP

Ahoj, Venca musím sa zastať Heisenberga lebo ten ban na 12 hodín je smiešny polka serveru ani nevie čo to vlastne napísal
a je tam v tvojom screenshote vidno že to tam písem tiež a mňa si ani neupozornil btw môj nick SamoSK ;)
Nech ta sila sprevádza.

SamoSK

Obrázek
KSomaS
Drbna
Drbna

Příspěvekod VHrosek » 04 říj 2019, 22:54

Si děláte stejně prdel, co? V době co hrál Venca, tak tam nějaký malý idiot řval do mikrofonu a ban dostane Heis? Jako vážně?
Navíc, že opakovaná nadávka? Tohle je masakr, když si myslíte, že tohle je nadávka :D
Banda blbců ty admini :D
ETL <3
VHrosek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 04 říj 2019, 23:32

Slovo puta sa dá zo španielčiny preložiť rôzne, takže keď si niečo také napísal, netreba sa diviť adminovej reakcii. Každopádne 12hod. je v tomto prípade naozaj zbytočne veľa, takže som ten ban už zrušil.
Zober si z toho ponaučenie a nabudúce to už nepíš :)

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]Vencestir

Příspěvekod aa000bbb1111 » 05 říj 2019, 00:12

No je třeba se divit adminovi reakci. Protože je z toho vidět jeho zaujatost a zaujatý člověk by se měl buď uklidnit, nebo nedělat admina.

- Pokud to bere jako urážku - má první upozornit. Proč neupozornil, ať to nepíšu? Vždyť jsem ani nemusel vědět, co to slovo znamená.
- Standardně se postupuje: upozornění,kick,ban na chat (první prohřešek = ban na pár minut). Nebo se pletu? dává to smysl a jiní admini tak postupují. Proč tento ne?
- Proč ban dal až po několika minutách od toho, co jsem to napsal a znovu nepsal? Vždyť takový ban nemá smysl.
- Není tu absolutně zmíněn kontext. Když tohle napíšu hráčovi, se kterým se znám, je jasný že to nemyslím jako urážku. Proč do toho admin zasahuje? Pokud to pohoršuje ostatní - je to proboha španělsky.

Prosím o odpovědi. Není to vyřešené. Admin by měl za toto dostat upozornění.
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

Příspěvekod Venca23Cze » 05 říj 2019, 01:28

Je to nadávka do rodiny . Tam je jiný postup. A reason banu je nastavený tak jak je . Puta aspon u nás je vulgárně řečeno prostitutka. A v češtině vulgárně prostitutka není nikdy vhodné slovo do chatu . Si na serveru neustále takže znáš každého hráče který tam pravidelně chodí. Myslíš že tím pádem tě to opravňuje nadávat tomu hráči do rodiny ? Hraješ poměrně často na hraně banu, nejsen na tebe zasedlý ale jsi hráč který je nejvíce vidět a je o něm nejvíc slyšet viz. tve neustálé bugovaní lékarnicky.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 05 říj 2019, 13:55

Či už si to myslel zo srandy alebo nie, máš sa na serveroch správať slušne a takéto veci si nechať pre seba nezávisle na tom, v akom jazyku a kontexte to je. To, že si v tej vete urobil preklep na tom nič nemení. Ide o dosť špecifickú situáciu, preto bolo na adminovi, či zvolí upozornenie alebo ban :) Dostal si ban, z ktorého by si sa mal poučiť, pretože nabudúce už taký prívetivý nebudem :)
Že si dostal ban trochu oneskorene je úplne jedno, admin postupoval správne, trestať ho nebudeme.

Ak máš ďalšie otázky, smeruj mi ich prosím do správy :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy