Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Vyriešené]TTT / whiter

Příspěvekod whiter » 07 říj 2019, 12:38

Ahoj, měl bych zájem o práva na TTT sekci.

Nick v hre: whiter

Nick na fóre: whiter

Profil na fóre: whiter-u49980.html

Vek: 16 let

Steam nick: whiter

Steam ID: STEAM_0:1:501293872

Hlstats: Na TTT Serverech není.

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám blacklist na csgo gathery, to je má chyba a tento "blacklist" uznávám, pak jsem dostal ještě na Knifu ban za aimbot - knife jsem nikdy nehrál a sám nevím proč jsem ho dostal, do 1.6 jsem nikdy žádné cheaty nestahoval.

Niečo o sebe: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Momentálně jsem v prvním ročníku na gymplu, učení nějak zvládám a známky též tak vychází, jak by měli. :D Furt cvičím (fitko) a chodím ještě občas na work-out, jelikož zase začíná zima tak budu si dávat "zimní" přestávku. Hry už moc též nehraju, na TTT jsem zavítal na začátku září a začalo mě to zase bavit, o prázkach jsem občas též zavítal. Adminoval jsem ještě rok zpátky na GunGame, pak jsem byl zrušený za svou demenci (26.12.18), na TTT jsem v té době též občas hrál, takže by neměl být problém v pravidlech. (Vždy se rád přiučím). - Chtěl jsem jít jinak do akademie, ale za tu dobu co jsem hrál tak jsem moc lidí neviděl porušovat pravidla nebo jsem ihned volal Timmyho + co vím, na TTT akademie furt není.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hlavní je, aby byl na serveru klid a hráči měli příjemnou hru, myslím si že na TTT je dobrá komunita a není toho moc nahlašovat (max. na upozořnění). Ale též se furt najdou hráči, kteří musí opakovaně porušovat hru a znepříjemnit ostatním hráčům hru. Na server jsem hlavně volal Timmyho (CoderPro) když byl nějaký problém a bylo domluveno.

Díky za přečtení mé žádosti.
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené]TTT / whiter

od Rumcajz » 07 říj 2019, 12:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT / whiter

Příspěvekod whiter » 07 říj 2019, 14:09

Prosím o smázání/zrušení žádostí, je pravda že můj ban byl na CSku ale bez akademie to nepůjde, radši zůstanu u MC a omlouvám se za zbytečnou žádost
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: TTT / whiter

Příspěvekod eXtr3mer » 07 říj 2019, 14:11

Písal si mi už na TS, ak si si to rozmyslel, tak to pokladám za vyriešené :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Nábory Adminů