• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]TTT / whiter
Ahoj, měl bych zájem o práva na TTT sekci.
Nick v hre: whiter
Nick na fóre: whiter
Profil na fóre: whiter-u49980.html
Vek: 16 let
Steam nick: whiter
Steam ID: STEAM_0:1:501293872
Hlstats: Na TTT Serverech není.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám blacklist na csgo gathery, to je má chyba a tento "blacklist" uznávám, pak jsem dostal ještě na Knifu ban za aimbot - knife jsem nikdy nehrál a sám nevím proč jsem ho dostal, do 1.6 jsem nikdy žádné cheaty nestahoval.
Niečo o sebe: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Momentálně jsem v prvním ročníku na gymplu, učení nějak zvládám a známky též tak vychází, jak by měli.
Furt cvičím (fitko) a chodím ještě občas na work-out, jelikož zase začíná zima tak budu si dávat "zimní" přestávku. Hry už moc též nehraju, na TTT jsem zavítal na začátku září a začalo mě to zase bavit, o prázkach jsem občas též zavítal. Adminoval jsem ještě rok zpátky na GunGame, pak jsem byl zrušený za svou demenci (26.12.18), na TTT jsem v té době též občas hrál, takže by neměl být problém v pravidlech. (Vždy se rád přiučím). - Chtěl jsem jít jinak do akademie, ale za tu dobu co jsem hrál tak jsem moc lidí neviděl porušovat pravidla nebo jsem ihned volal Timmyho + co vím, na TTT akademie furt není.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hlavní je, aby byl na serveru klid a hráči měli příjemnou hru, myslím si že na TTT je dobrá komunita a není toho moc nahlašovat (max. na upozořnění). Ale též se furt najdou hráči, kteří musí opakovaně porušovat hru a znepříjemnit ostatním hráčům hru. Na server jsem hlavně volal Timmyho (CoderPro) když byl nějaký problém a bylo domluveno.
Díky za přečtení mé žádosti.
Nick v hre: whiter
Nick na fóre: whiter
Profil na fóre: whiter-u49980.html
Vek: 16 let
Steam nick: whiter
Steam ID: STEAM_0:1:501293872
Hlstats: Na TTT Serverech není.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám blacklist na csgo gathery, to je má chyba a tento "blacklist" uznávám, pak jsem dostal ještě na Knifu ban za aimbot - knife jsem nikdy nehrál a sám nevím proč jsem ho dostal, do 1.6 jsem nikdy žádné cheaty nestahoval.
Niečo o sebe: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Momentálně jsem v prvním ročníku na gymplu, učení nějak zvládám a známky též tak vychází, jak by měli.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hlavní je, aby byl na serveru klid a hráči měli příjemnou hru, myslím si že na TTT je dobrá komunita a není toho moc nahlašovat (max. na upozořnění). Ale též se furt najdou hráči, kteří musí opakovaně porušovat hru a znepříjemnit ostatním hráčům hru. Na server jsem hlavně volal Timmyho (CoderPro) když byl nějaký problém a bylo domluveno.
Díky za přečtení mé žádosti.
9
-
whiter - Mistr Yoda
[Vyriešené]TTT / whiter
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT / whiter
Prosím o smázání/zrušení žádostí, je pravda že můj ban byl na CSku ale bez akademie to nepůjde, radši zůstanu u MC a omlouvám se za zbytečnou žádost
9
-
whiter - Mistr Yoda
Re: TTT / whiter
Písal si mi už na TS, ak si si to rozmyslel, tak to pokladám za vyriešené 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1