• Stránka 1 z 1
Zataženie disku na 100%
Zdravím mám ntb s w10 , ktorý z ničoho nič začal čoraz viac lagovať, pri otvorení správcu úloh mi to ukazuje 100% zataženie disku ,pričom mi to píše pri hocičom stačí že to má 4mb a hned je tam 100% , či už pri otvorenom prehliadači , zapnutej hre alebo nejakej bežnej aplikácii , vie mi s tým niekto poradiť?
ťažká flegma.

-
XeFurieN - Zkušený
Zataženie disku na 100%
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zataženie disku na 100%
Napíš sem svoje komponenty.
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Rumcajz neviem čo myslíš 
I5-8300 2.3ghz
8gb ram
W10 64bit
Nvidia 1050
skúšal som viacero vecí podľa internetu , defragmentáciu disku, vypnutie nejakých systemových aplíkacíí , nič nepomohlo , akonáhle som teraz zapol prehliadač podotýkam Operu (Chrome som skusil odinštalovať či nepomože) , tak to opäť vybehlo na 100%

I5-8300 2.3ghz
8gb ram
W10 64bit
Nvidia 1050
skúšal som viacero vecí podľa internetu , defragmentáciu disku, vypnutie nejakých systemových aplíkacíí , nič nepomohlo , akonáhle som teraz zapol prehliadač podotýkam Operu (Chrome som skusil odinštalovať či nepomože) , tak to opäť vybehlo na 100%
ťažká flegma.

-
XeFurieN - Zkušený
A skúšal si si nejaký test od antiviru že či ti niečo úmyselne spomaľuje Pc ?
Cob out.
JB HlStats:

Aim HlStats:

JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Keď je to s diskom to môže byť aj len ne-konzistencia súborového systému. Takže ako prvé spusti vo vlastnostiach disku c (predpokladám) na karte nástroje -> kontrola chýb - skontrolovať (chyby daj potom opraviť)
Následne v logu pozri aké chyby tam boli.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Predpokladam, ze ide o "klasicky" mechanicky HDD. Casto sa s tymto javom u win10 stretavam v praci.... Pomaha reinstall, alebo vymena HDD za SSD... Viem, ze to nie su najoptimalnejsie riesenia, ale najrychlejsie... Vacsinou sa tento problem vyskytoval pri upgrade starsieho systemu na win10.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
zima píše:Keď je to s diskom to môže byť aj len ne-konzistencia súborového systému. Takže ako prvé spusti vo vlastnostiach disku c (predpokladám) na karte nástroje -> kontrola chýb - skontrolovať (chyby daj potom opraviť)
antivirus nič nenašiel , disk som skontroloval ,nevykazovalo žiadnu chybu..
ťažká flegma.

-
XeFurieN - Zkušený
Mal som na jednom laptope úplne rovnaký problém, snažil som sa to vyriešiť ako som mohol no nepodarilo sa mi to.. Takže ak náhodou sám prídeš na to čím to je tak to sem prosím napíš lebo mi doma hnije HDD ktorý trpí týmto problémom. "Vyriešil" som to len výmenou disku.
-
strafemachine - Zkušený
• Stránka 1 z 1