Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Re: [Vyriešené]Unban Knife 1 (abhop)

Příspěvekod KosSo » 13 říj 2019, 13:01 VIP

CeleronCZ píše:Abych se zde vyjadřil, Tak poprosím aby mi to nikdo nemazal.

Abych pravdu řekl, tak ban dostal neprávem.
Koukal jsem se na demo, a na scripty, a takový sračky mám dost dobrý čich. To že umí skákat s kolečkem nic neznamená, ale to že vy Admini, a ještě hlavní admin nepozná, že nemá skripty. Tak to je hodně ubohý že? Že chlapec dostal ban, neprávem. to se vám ted šikne co dávat bany? Aby gamesites měl penízky, na prodloužení serverů? Když todle smažete, tak to znamená, že gamesites je celý ubohý. A má bez tak nasráno v kalhotech. Škoda že už to není jako v roce 2015... Ty časi, ty admini co tady byly, co si povídali s hráči, věnovali se jim, hráli s nimi. Atp, ale ted? Ted už to tady není, ted si tady každý dává bany, a nikdy se to nevyřeší, ale věřím že gamesites má taky dobré admini, kteří za pravdu stojí. Ale bojí se to říct, protože by jinak měli práva dole.
Jestli todle smažete, tak to znamená, že se stydíte za pravdu! Pravda tudíž bolí, pokud nedostaneš Assasine unban, do několik dnů, napiš mi do PMky, koupím ti unban.

Žiaľ o tom či niekto má alebo nemá scripty ty nerozhoduješ. Na verdikte sa zhodli traja CHH a dodatočne som si to pozrel aj ja a súhlasím s verdiktom. UB mu kľudne kúp ale Nitran ty ak nechceš znovu dostať ban a fakt si si nie vedomý toho či máš dáky pofidérny config tak kľudne keď ma uvidíš na TS mi napíš a môžem ti s tým pomôcť. Ak nechodíš na TS tak kľudne napíš PM tu na fóre.
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

od Rumcajz » 13 říj 2019, 13:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod eXtr3mer » 13 říj 2019, 13:41

Len doplním, že niektorí admini a CHH, vrátane mňa, tu adminujú dlhšie ako od roku 2015 :) S hráčom som písal už minule, aby sa pozrel na cfg a ak to nezvládne nech mi ho pošle... Ak si prezrieš túto sekciu, sú žiadosti, ktoré sú uzavreté v prospech hráčov, pričom admini boli na svoje neoprávnené bany upozornení a hráčom prišlo ospravedlnenie. Pretože bez hráčov by nebol žiadny portál... A všetky témy sú vyriešené ;)
Celkovo verím, že ak hráči admina slušne poprosia, tak je vždy ochotný pomôcť. Rovnako tak admini môžu vyjadrovať svoj názor.
Takže tvoje vyjadrenie je dosť klamlivé a zavádzajúce :)

Aby sa to tu už viac nespamovalo, tak to lockuje. Prípadné otázky prosím do PM/Steam :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Předchozí

Zpět na Unban Žádost