Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] legendarní FrevY / JailBreak

Příspěvekod FrevY » 14 říj 2019, 18:50

Nick na serveru: Frevyyy
SID: STEAM_0:0:103143921
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 y.o.
Mé HlStats: Hír
Bany, které jsem dostal: Od roku 2017 jsem žádné bany nedostal.

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 14 let. Jsem z Prahy, ze srdce národa.
Mezi mé záliby patří hrani PC her, poslouchaní hudby konkrétněji RAPU a nebo snowboardovani, lyžováni a ježdění na kole. Potrpím si na dobrém jídle a pití a taky si važim svého draheho spanku.
Taky se zajimam o Japonskou kulturu a hlavně se rád koukám na anime.
Aktualně hraji už 3 rokem "zavodně" ping pong a hrál jsem taky 7 let florball.

Proč právě já: Na Jailbreaku se pohybuju už celkem dlouhou dobu a taky zde trávím hodně mého času. Pravidla dle meho ovládam na dobré úrovni. Jsem taky přátelská osoba takže vždy rad někomu na serveru pomůžu ať už s pravidly nebo i s jinými problémy, které dotičného trápí na srdci. Myslím si, že díky mému dlouhému pobytu v akademii jsem si odnesl plno dobrých zkušeností, které mi pomohli s bojovánim proti zlu. Taky jsem v A-TEAMU potkal plno dobrých lidí, takže bych se rad do teto ,bandy, zapojil a pomáhal chodu portálu.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již od roku 2015 a mám na něm nahráno okolo 1300 hodin. Aim sice není nějaký zázrak ale zase to není úplná kalamita.

Případné poznámky: Omlouvam se za dlouhou neaktivitu v pp, protože přece jen začala škola a ja neměl zrovna moc času abych se zde zatežoval nahlašovanim. Pokud by toto byl velky problem pokusim se ho co nejdrive dohnat.
Im in the ghetto ratatata
FrevY
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] legendarní FrevY / JailBreak

od Rumcajz » 14 říj 2019, 18:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: legendarní FrevY / JailBreak

Příspěvekod Wurst1 » 14 říj 2019, 22:04

Máš nahrané sotva tři hodiny tento měsíc a od poslední žádosti si udělal pouze jedno nahlášení. Abys to neměl úplně zadarmo nahlaš ještě pár lidí a pak se mi ozvi na steamu.

Taky mi tam připiš důvod proč spamuješ toto:
Pošťák Pat, pošťák Pat, pošťák Pat má náramný svět. Vstává brzy ráno, kocour mňoukne ano. Pak už oba s poštou vyráží. .

Mezitím admini pište reference.
Wurst1
CS:GO HLSA

Re: [Reference] legendarní FrevY / JailBreak

Příspěvekod Wurst1 » 31 říj 2019, 17:24

Reference přišla pouze jedna. Nahlášením ses moc nepověnoval a aktivita taky žádná sláva.

Ještě chvíli vydrž a šanci dostaneš za měsíc. :)
Wurst1

Zpět na Nábory Adminů