• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť o Admina / TTT
Nick na serveru:♛Pℝø$nïpë♛
SID:STEAM_1:0:212642023
Sekce, na které chci práva:TTT
Věk:14 a v čo skoro mi bude 15
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=104948
Bany, které jsem dostal:------>http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249095/
1.Moj prvý a dúfam že zároveň aj posledný, stal sa 15.10.2019 na TTT za prezradenie(Ghosting) T pričom som bol trator tiež(Ide o chybu z mojej strany, nedobrá znalosť pravidiel
)
Něco o mně:Volám sa Jakub pochádzam zo Slovenska konkrétne Trenčín, od 7 hrám Cs:go a mám rád Survival, Strielačky, Sci-Fi atď. zaujímam sa o floorball, futbal ale aj basket, ale floorball hrám aj ´´Profesionálne´´ za FBC Trenčín
Proč právě já:Rád pomáham nováčikom, vidím aj mnoho ludí ktorý porušujú pravidlá, a presne tomuto by som chcel zabrániť, viem aj dobre komunikovať s ludmi čiže by som vedel novačikom ale možno aj pokročilím pomocť
Zkušenosti s CS:GO:Mám na Cs:Go 1k čiže niake skúsenosti mám, samozrejme niesom dokonalý a niečo by sa o mojej neznalosti našlo
Případné poznámky:Cením prácu adminov
SID:STEAM_1:0:212642023
Sekce, na které chci práva:TTT
Věk:14 a v čo skoro mi bude 15

Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=104948
Bany, které jsem dostal:------>http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249095/
1.Moj prvý a dúfam že zároveň aj posledný, stal sa 15.10.2019 na TTT za prezradenie(Ghosting) T pričom som bol trator tiež(Ide o chybu z mojej strany, nedobrá znalosť pravidiel

Něco o mně:Volám sa Jakub pochádzam zo Slovenska konkrétne Trenčín, od 7 hrám Cs:go a mám rád Survival, Strielačky, Sci-Fi atď. zaujímam sa o floorball, futbal ale aj basket, ale floorball hrám aj ´´Profesionálne´´ za FBC Trenčín
Proč právě já:Rád pomáham nováčikom, vidím aj mnoho ludí ktorý porušujú pravidlá, a presne tomuto by som chcel zabrániť, viem aj dobre komunikovať s ludmi čiže by som vedel novačikom ale možno aj pokročilím pomocť
Zkušenosti s CS:GO:Mám na Cs:Go 1k čiže niake skúsenosti mám, samozrejme niesom dokonalý a niečo by sa o mojej neznalosti našlo

Případné poznámky:Cením prácu adminov

Volám sa jakub a je mi 14 rokov, som zo slovenska a mám rád Florbal, futbal, PC, stretavanie sa s novymi luďmi
)

-
K3bos - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žiadosť o Admina / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admina / TTT
Prepáčte zabudol som zmieniť.
-Máš na TTT aktivované [VIP] ???
-Áno mám
-Máš na TTT aktivované [VIP] ???
-Áno mám
Volám sa jakub a je mi 14 rokov, som zo slovenska a mám rád Florbal, futbal, PC, stretavanie sa s novymi luďmi
)

-
K3bos - Kolemjdoucí
Povinná otázka pre každého budúceho admina:
Koľko z požadovaných podmienok spĺňaš?
podminky-pro-prijeti-t177857.html
Koľko z požadovaných podmienok spĺňaš?
podminky-pro-prijeti-t177857.html

-
ZelezoBeton - Profesionál
Bohužiaľ už len 3 pretože, som dostal včera 1d ban tak už len 3 

)

-
K3bos - Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté] Žiadosť o Admina / TTT
Jak to ? Nahraných hodín mám vyše 20, Niesom adminom na inom portále, a mikrofon mám taky v pořádku, to jsou 3 ne ?
Bol by som rád ak by ste mi to vysvetlily Ďakujem
e. ŽB - Dobre tak tri ale poslal si hlstats z JB. Každopádne aj tri sú veľmi málo.
Bol by som rád ak by ste mi to vysvetlily Ďakujem

e. ŽB - Dobre tak tri ale poslal si hlstats z JB. Každopádne aj tri sú veľmi málo.
)

-
K3bos - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1