Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]NyWii JailBreak/de_dust2/AIM

Příspěvekod NyWiiNkO » 18 říj 2019, 01:24

Ahoj, rád bych u Vás požádal o práva na JB/D2 nebo AIM.

Nick ve hře: NyWiiNkO
Nick na fóru: NyWiiNkO
Věk: 25
Steam nick: NyWiiNkO
Steam ID: STEAM_0:0:844246
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=180015
Nějaké bany nebo prohřešky: Nemám žádné bany na serverech. Jen na steamu mám bohužel před 6ti lety VAC ban na CoD hry. Dříve v těchto hrát to byl cheater za cheaterem a moje zvědavost mě ,,donutila" stáhnout cheaty a zkusit to taky. A bohužel jsem na to doplatil.
Něco o sobě:Jmenuji se Radim, je mi skoro 26 let. Counter Strike 1.6 hraji už přibližně 12 let.Jsem kamarádský, rád poradím a pomůžu.Ale když se někdo chová špatně tak dokážu být zlý taky. Jsem zaměstnaný, takže můžu být jeden týden Po-Pá aktivní dopoledne a druhý týden Po-Pá aktivní odpoledne. Ve volném čase chodím ven s kamarády nebo sedím u PC a hraju CS 1.6 nebo jiné steam hry nebo i ten MC. Nedávno jsem byl hl.admin na JB na jiném portálu. Později když jsem začal platit servery jsem se dostal až na spolumajitele. Pracoval jsem s Banlistem a taky s FTP.
Proč bych chtěl na GS adminovat:Chtěl bych se podílet na chodu portálu, přidat pomocnou ruku tam kde to bude potřeba a snažit se být přínosem pro portál.

Děkuji za přečtení a věřím v kladné rozhodnutí.
NyWiiNkO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]NyWii JailBreak/de_dust2/AIM

od Rumcajz » 18 říj 2019, 01:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NyWii JailBreak/de_dust2/AIM

Příspěvekod Seweee » 18 říj 2019, 07:57

VAC + aktivita na všech sekcích, co jsi vypsal nulová.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů