I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] MOLEX - FK

Příspěvekod DarKBoss » 11 říj 2019, 18:36

Název tématu [Server / Nick admina]: MOLEX
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198063413134
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Byla mapa minecraftparty. Koupil jsem si VD a Molex byl se mnou v netheru, skočil jsem si na 2. blok a on mě zabil že to je ct zona. Žádal jsem si mik, ale on si stál za svým. Poté se odpojil
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Bohužel nemám protože nefungují dema :/. Ale myslím, že by admin neměl být zbabělec a řešit to.

(JB1 19:20 https://ctrlv.cz/TODV)

Přidávám jen takový menší důkaz: <19:09:43> "! MK": počuj na minecraft party v tom nethru je ten ct blok ten prvy ?
<19:12:04> "[ム erik ム] ム erik ム": k***t
<19:12:09> "! MK": DD
<19:12:10> "[ム erik ム] ム erik ム": až tam kde je ten deagle
<19:12:11> "[ム erik ム] ム erik ム": ...
lol k kys

daark<3
DarKBoss
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] MOLEX - FK

od Rumcajz » 11 říj 2019, 18:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MOLEX - FK

Příspěvekod MKx » 11 říj 2019, 18:39

kedže som tam spomenutý ja tak sa vyjadrím.

ukazoval som chat molexovi pisal som mu že dal fk nech da VD no neriešil to a nereagoval na moje spravy, dark si pytal mik a taktiež nereagoval vôbec a odpojil sa mesto toho aby to riešil
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Molex » 11 říj 2019, 18:58 VIP

Takže takhle to bude, jo? Tomu říkám stížnost za každou cenu..

Omlouvám se ti tedy ještě po 3., dal jsem ti FK. CT je zóna je až blok s deaglem.

Odpojil jsem se proto, že jsem stejně už končil, rozhodně to nemělo s tebou nic společného.
Hned potom, co jsem se odpojil jsem se šel zeptat Trsáka na jeho názor. Vzhledem k tomu, že byl v rozporu s tím mým, napsal jsem na TS Mallysovi, ať ti napíše, že se ti omlouvám za FK, protože jsi nebyl na TS a nemám tě ani na steamu. Psal jsem Mallysovi, protože jsem věděl, že je s tebou na serveru.

Mallys očividně vyřídil moji zprávu, protože jsi reagoval nějak takhle: "Ať se mi hned přijde omluvit na server". Toto jsem nepřijmul.

K MK se snad nemá cenu ani vyjadřovat. Asi napíšu jen to, že jsem se chtěl spokojit až s odpovědí mého HLSA. Napsat do chatu si totiž můžeš co chceš.

Na závěr bych chtěl jen říct, že Ti gratuluji k první stížnosti a děkuji ti, že si mě na ni upozornil ;) https://ctrlv.cz/wUvD

S pozdravem,
Molex

PS: Vše jsme mohli vyřešit úplně normálně, jako lidi. Musí na to být však dvě strany. Nazývat mě zbabělcem, nevím, nevím.
Ad hominem
Molex
Mistr
Mistr

Příspěvekod Wurst1 » 13 říj 2019, 22:35

Admin chybu uznal, omluvil se ti a jistě příště počká na serveru, než si ověří správnost verdiktu, aby nedocházelo k podobně zbytečným situacím.

Vyřešeno.
Wurst1
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Re: [Vyřešeno] MOLEX - FK

Příspěvekod PraseciRypacek » 18 říj 2019, 17:21

Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený