I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]DD2o1/Evis

Příspěvekod Seso » 22 říj 2019, 21:54

HLSTATS kde som priam admina spamoval o odpoved ze co mam robit aby mi poradil, nech nemam slaye nabuduce a poucim sa.
Casovanie: 61:18
Situacia: Moj hrac na A neplantol ale slay od admina som dostal ja
insta stiahnutie hltv
NEvyznam sa v tom moc ale pride mi to ako celkom blby slay, predom diky
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Vyřešeno]DD2o1/Evis

od Rumcajz » 22 říj 2019, 21:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DD2o1/Evis

Příspěvekod Evis » 22 říj 2019, 23:22

Dostal jsi slay, protože jsi nesplnil a nebo ses ani nepokusil o naplnění úkolu mapy (nebo se kvůli tvé nepřítomnosti v blízkosti hráče nesoucího bombu nestihlo plantnout, protože byl nucen se s CTčkama vypořádat sám, ... cokoliv dalšího). Na HLTV jsem se nedíval, nevím, o kterou situaci jde, ale pokud měl dostat slay i ten druhý hráč/jakýkoliv další hráč a nedostal ho, je to protože jsem ho nestihl naklikat v AMX a nebudu mu dávat slay na celé další kolo, to by nebylo košér.

Hraješ teamovou hru, a ne že jeden hráč má bombu, tak je jeho problém dostat se sám na A/B a plantnout. Kdybych viděl, že se snažíš splnit úkol mapy, ale tvůj spoluhráč nespolupracuje, slaynul bych ho těsně před koncem kola tak, abys mohl vzít bombu a plantnout. Kdybys chtěl argumentovat tím, že jsi na publicu a ne na cw/tg, tak bych to být tebou raději nedělal. Na huntění killů jsou módy jako CSDM. Otázku "proč jsem dostal slay" jsem nejspíš neviděl, přišel jsem z Jump serveru a předpokládám, že jsem si zapomněl na nějakou dobu zapnout chat dokud jsem nevšiml toho, že je na serveru podezřele ticho.
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Evis » 22 říj 2019, 23:48

Ok, koukl jsem na HLTV - žádná snaha od tebe plantnout nebyla, stál jsi na midě => k ct spawnu => mid => short, konec kola, slay. Hráč diebitch_ffs šel sám na plant, musel to sám vyčistit a vyčistil, což bylo obdivuhodné. Nicméně pak nastal problém; místo toho, aby položil, když mohl, peeknul long a začal bezpředmětně střílet na CT. Dostal slay taky aby si příště uvědomil, že si musí hlídat timer, protože to mohl stihnout. Nicméně kdybys ty šel na ten plant s ním, bezpochybně by se v tom kole položilo, tudíž je to kolektivní vina a oba dva slaye jsou na místě.

P.S. ty nevidíš jeho PoV, měl ses držet bomby a předpokládat, že sám to prostě nepoloží a že potřebuje pomoct. Radar máš a zvuk snad taky, navíc jsi viděl, že ti z longu někdo vyndal spoluhráče u toho ct spawnu a už jsi neměl čas na to obcházet půlku mapy - nemáš na výběr a musíš jít pomoct přes CT spawn - tam bys viděl hráče na longu, začal bys po něm střílet a popřípadě ho vyndal, diebitch by ho nemusel řešit a vyhráli byste kolo.
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Seso » 23 říj 2019, 11:03

Celkom ma prekvapuje, ze zrazu pisat vies. V chate som sa ta 10 krat pytal, co ako. No ty si zjavne iba na slayovanie a nevysvetlovanie hracom, ked sa slusne pytaju, ze? Gratulujem ti, ze vues vyslayovat 10 ludi ale ked sa niekto z nich snazi aby zbytocne nedostaval slaye a nech vie co robit, tak ho odignorujes.
K situacii. Ako som pisal, public nehravam. Jedine kde som sa naucil trochu strielat, bolo ked som nerdil gocko a isiel na par laniek. Tam nijake pravidla niesu a teda neviem co vsetko treba. Ja som videl ze hrac ide na a site a ze ma cas plantovat, videl som podka radaru ze uz je na site a moze plantovat.. Kludne aj pre short. Kedze som pocul ludi na b, spravil som mensi lurk a chcel pockat nez ctcka zrotatuju kvoli plantu a tak ho uchrániť. Pocital som s tym ze hracova povinnost na plante ked ma bombu je plantnut. Za to ze on to nespravil a strielal sa a neviem co robil ja nemozem. Nasledn ehned jak bol drop som bombo nestihal ist zobrať a tak som chcel aspon vyhuntit kills. Namiesto toho som dostal slay. Nemal som co spravit aby som plantol. Ty mi das ale slay.. Neviem ci mas mesiac amx a treba ti klikat na tlacitka ze si frajer alebo co ake toto oblo podla mna uplne zbytocne.
Ako hovorim, nevidim sa do toho az tak moc a tak pockame na hlsa.
A btw vyjebal by som sa na to, keby sa nesoravas jak nejaky sefino ze mas miesto bstz celu abecedu skoro. Admin by mal pomahat a ne ignorovat chat jak curak ked sa ho slusni hraci nieco pytaju ohladom hry
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod useless » 23 říj 2019, 14:04 VIP

Evis nechapu proc jsi mu to nemohl napsat aspon do zpravy. Slay byl opravneny.

Nez zacnes s nejakou dalsi slohovkou Seso, ber na vedomi ze admin videl jen konec kola, jinak by urcite vcas upozornil ze mate neco zacit delat :)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Evis » 23 říj 2019, 16:35

Seso píše:Celkom ma prekvapuje, ze zrazu pisat vies. V chate som sa ta 10 krat pytal, co ako. No ty si zjavne iba na slayovanie a nevysvetlovanie hracom, ked sa slusne pytaju, ze? Gratulujem ti, ze vues vyslayovat 10 ludi ale ked sa niekto z nich snazi aby zbytocne nedostaval slaye a nech vie co robit, tak ho odignorujes.
K situacii. Ako som pisal, public nehravam. Jedine kde som sa naucil trochu strielat, bolo ked som nerdil gocko a isiel na par laniek. Tam nijake pravidla niesu a teda neviem co vsetko treba. Ja som videl ze hrac ide na a site a ze ma cas plantovat, videl som podka radaru ze uz je na site a moze plantovat.. Kludne aj pre short. Kedze som pocul ludi na b, spravil som mensi lurk a chcel pockat nez ctcka zrotatuju kvoli plantu a tak ho uchrániť. Pocital som s tym ze hracova povinnost na plante ked ma bombu je plantnut. Za to ze on to nespravil a strielal sa a neviem co robil ja nemozem. Nasledn ehned jak bol drop som bombo nestihal ist zobrať a tak som chcel aspon vyhuntit kills. Namiesto toho som dostal slay. Nemal som co spravit aby som plantol. Ty mi das ale slay.. Neviem ci mas mesiac amx a treba ti klikat na tlacitka ze si frajer alebo co ake toto oblo podla mna uplne zbytocne.
Ako hovorim, nevidim sa do toho az tak moc a tak pockame na hlsa.
A btw vyjebal by som sa na to, keby sa nesoravas jak nejaky sefino ze mas miesto bstz celu abecedu skoro. Admin by mal pomahat a ne ignorovat chat jak curak ked sa ho slusni hraci nieco pytaju ohladom hry

Tak k ***** si přirovnávej někoho jiného, ne mě. Už jen když se napojíš na server máš v popisku mapy to co máš dělat napsané tak, že to pochopí úplně každý. Že nezvládáš základní angličtinu už není můj problém. Ale budiž, budu všem psát (včetně tebe), co mají dělat na nejvíc basic plant mapě v celé hře, jak kdyby byli mentálně pomalejší. Proč jsem neodpověděl na tvoje zprávy jsem ti vysvětlil a teď k tomu přidávám omluvu, nemuselo se to vůbec řešit na fóru. Pořád sis mě mohl přidat na Steam nebo mi poslat přímo PM přes /posta tak, abych si toho všiml (přehraje to zvuk).
To, co jsi ve hře dělal nebo nedělal, jaké byly tvoje úmysly už s tebou rozebírat nebudu. Úkol mapy jsi nesplnil a téměř nikdy to nemůžeš hodit na jednoho jedince z celého teamu, pokud to není úplný Pepeg. Mohli bychom argumentovat do nekonečna, nicméně useless vyřešil. Díky za stížnost...

P.S. Na CSGO platí v de_ mapách to stejné, jako na 1.6, takže lituju všechny, který to s tebou hodilo do matchmakingu.
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Seweee » 23 říj 2019, 17:22

Stížnost vyřešena, jen Seso pro příště bude volit slušnější vyjadřování ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy