• Stránka 1 z 1
Animacie
Zdravím, určite ste si všimli že su pridané animácie. Delí sa to na VIP animacie a animacie pre všetkých hráčov. Medzi VIP animaciami je Dance Loser. Ale hráč ktorý neni VIP a napíše do chatu ./loser, tak to može používať bez toho aby mal VIP.
Dúfam, že ste pochopili ....
Dúfam, že ste pochopili ....

-
AwpOnly - Spamer
Re: Animacie
AwpOnly píše:Zdravím, určite ste si všimli že su pridané animácie. Delí sa to na VIP animacie a animacie pre všetkých hráčov. Medzi VIP animaciami je Dance Loser. Ale hráč ktorý neni VIP a napíše do chatu ./loser, tak to može používať bez toho aby mal VIP.
Dúfam, že ste pochopili ....![]()
To jsem nevědel. Lool.

-
DiNooo9 - Spamer
Problem z animacema je ze to ted vsichni davaji jako prikazy a killujou když to nezačnete delat do 2 sekund, je to zbytečná komplikace a podle mě celé animace do hry přináší akorát extra problémy a akorát kazí hru. Když ze 6ti kol 6krát dostanete kill za to že nedelate animace dost rychle když teprve píšete /menu tak to kazi celou hru. RIP stary dobry jailbreak.
- Greennovis
- Amatér
Je to novinka a musi se s tim naucit pracovat. Tonuneuzivani a nesmyslny prikazovani urcite skonci
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Greennovis píše:když teprve píšete /menu tak to kazi celou hru.
Vôbec to nemusíš písať. Sú na to bindy a môžeš si to nabindovať.
Greennovis píše: Když ze 6ti kol 6krát dostanete kill za to že nedelate animace...
Podľa mňa ani sa to nepoužíva. Málo čo to nejaký Simon použíje. To by musel byť "veľmi kreativný" Simon.
-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Greennovis píše:když teprve píšete /menu tak to kazi celou hru.
Vôbec to nemusíš písať. Sú na to bindy a môžeš si to nabindovať.
Takže si mám koupit druhou klávesnicu abych si mohl nabindovat 90 animací? Připadá vám to normální? Dle mého zkromného názoru příkazy které vyžadují bindy bo /menu by se vůbec neměli dávat akorát to kazí hru.Greennovis píše: Když ze 6ti kol 6krát dostanete kill za to že nedelate animace...
Podľa mňa ani sa to nepoužíva. Málo čo to nejaký Simon použíje. To by musel byť "veľmi kreativný" Simon.
Je to asi hodina z5 co to nějaky admin (myslím Snow) dával každé kolo animaci mask off. a to se mi nestalo poprvé.
Dwandy píše:Je to novinka a musi se s tim naucit pracovat. Tonuneuzivani a nesmyslny prikazovani urcite skonci
O tom silně pochybuju když vidím jak se v tom někteří admini vyloženě vyžívají.
Ja hlavně nechápu proč vůbec něco takového co akorát uplně zkazí cely jb přidávat. Proč měnit něco co funguje? Proč myslýte že Counter Strike je stále populární po skoro 20ti letech? Protože na "Základním receptu" hry nic neměnily, jediné co ze měnilo je grafika a zbraně které jsou ve hře.
A tím že přidáváte tyto animace, měníte "základni recept" jailbraku. Tohle přesně se stalo v 100% hrách které byly jednou úžasné ale z novýma updatama se s toho staly absolutní hovadiny a pak umřeli. Proč přidávat něco co kazí hru jenom pro to aby se přidalo něco nového.
- Greennovis
- Amatér
Prptoze kdybys do 20 let stary hry nic nepridaval jak rikas tak zadnej jailbreak nebo jinej mod ani neexistuje a hraje se max public tak jak byl stvoreny 
Animace se na jb hodi jen se to musi proste doladit. Dej tomu cas a uvidime

Animace se na jb hodi jen se to musi proste doladit. Dej tomu cas a uvidime
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Animace na Jb jsou podle mě super. Jenom je trošku škoda, že skoro všechno jsou tance.
Do základních NON-VIP animací by bylo fajn místo Fortnite pohybů přidat například kliky, dřepy, skákání panáka atd. Tam si dokážu představit větší potenciál pro atrakce. Až budu doma, podívám se jestli něco podobného není dostupné po internetu.
Do základních NON-VIP animací by bylo fajn místo Fortnite pohybů přidat například kliky, dřepy, skákání panáka atd. Tam si dokážu představit větší potenciál pro atrakce. Až budu doma, podívám se jestli něco podobného není dostupné po internetu.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Animace možná vypadají úžasně. Ale nepřipadá vám to jako čisté kazení hry když se musí plnit jako příkazy od simona v určeném čase? Když se musí aktivovat přes menu. Nepřipadá mi správné požadovat po každém hráči na serveru aby měl nabindovaných 20 animací a nebo prostě dostávat každé kola killy.
- Greennovis
- Amatér
Greennovis píše:Animace možná vypadají úžasně. Ale nepřipadá vám to jako čisté kazení hry když se musí plnit jako příkazy od simona v určeném čase?
Kazenie hry? To si nemyslím, na používanie animacií
Greennovis píše: Nepřipadá mi správné požadovat po každém hráči na serveru aby měl nabindovaných 20 animací a nebo prostě dostávat každé kola killy.
Stači Ti nabindovať tých 5 základných animacií pre NoVIP, pretože ak žiju hrači bez VIP a maš urobiť animaciu tak VIP animace Ti nepôjdu. Čiže Ti stačí tých prvých 5.

Podľa mňa tie animacie nesú zlé, len sa treba naučiť s nimi pracovať..

-
AwpOnly - Spamer
Na použivanie animacií si zvykneš.*
PS: Nešlo mi to upraviť.
PS: Nešlo mi to upraviť.

-
AwpOnly - Spamer
Ja hlavně nechápu proč vůbec něco takového co akorát uplně zkazí cely jb přidávat. Proč měnit něco co funguje? Proč myslýte že Counter Strike je stále populární po skoro 20ti letech? Protože na "Základním receptu" hry nic neměnily, jediné co ze měnilo je grafika a zbraně které jsou ve hře.
takze ty tvrdis, ze kdyz se do hry nic nebude pridavat tak bude mit porad stale hrace ?

podle me to je presne naopak, protoze ta hra uz nema co nabydnout, tak proc bych ji hral ?
Animace možná vypadají úžasně. Ale nepřipadá vám to jako čisté kazení hry když se musí plnit jako příkazy od simona v určeném čase? Když se musí aktivovat přes menu.
simon / ct by meli respektovat to ze nekdo to nemuze najit a nebo to nema nabindovane
rozhodne by nikdo nemel zabijet za to ze animaci neudelal do 5s
samozrejme pokud da simon reakci na udelani nejake animace, je to jako kdyz ti dam reakci na napsani slova "autobus" (slovo ktere ma tak 40% jb hracu nabindovane

Nepřipadá mi správné požadovat po každém hráči na serveru aby měl nabindovaných 20 animací a nebo prostě dostávat každé kola killy.
nikdo to po tobe nechce, muzes to mit nebo ne
e. Smajliik: nabydnout pls

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
. rozhodne by nikdo nemel zabijet za to ze animaci neudelal do 5s
Divné čiže keď Simon povie skočte a ja si poviem si že mám čas viac ako 5sekund tak by ma nemal zabiť?.
Nemal náhodou príkaz vykonať hneď? Ak sa v hre neorientuje naučí sa tak že bude mŕtvy a má čo zlepšovať keď naňho budeš každé kolo čakať zvykne si NATO a povie že admin stým nemal problém s tak sa to robiť môže..
Čo myslíš dáva zmysel to čo si napisal.? Neide to proti pravidlám?
-
OrIoN7531 - Drbna
• Stránka 1 z 1