Příspěvků: 8
• Stránka 1 z 1
Re: TTT intro
Příjde mi to jako super nápad, jelikož Železo dělá pro Gamesites strašně moc, tak by lidi mohli znát jeho hlas
- YOUNGTT
- Kolemjdoucí
- Příspěvky: 3
- Registrován: 09 dub 2019, 20:36
Re: TTT intro
Pokud s tím Železo bude souhlasit tak možno 

- DennyKarlova
- Kolemjdoucí
- Příspěvky: 1
- Registrován: 27 říj 2019, 16:36
Re: TTT intro
Z donucení Trejtora sem mám něco napsat, takže si pojďme dát něco dobrého.
1 Maso nejlépe 2 dny předem nakrájejte na větší kusy a nasolte (sekaná bude líp držet pohromadě). Nejprve postupně umelte najemno hovězí s kořením, zázvorem, citronovou kůrou, majoránkou a trochou studeného mléka (kvalitní vyzrálé hovězí vezme mléka více). Hovězí semelte dvakrát – měla by vzniknout hmota o trochu hustší, než je těsto, které neteče. Dejte chladit do lednice. Vepřové umelte s houskami, vejcem a podle potřeby i s mlékem; hmota nesmí být moc suchá, jinak se začne zahřívat.
2 Vychlazené hovězí a vepřové smíchejte dohromady a naposledy semelte. Předehřejte troubu na 180 °C. Maso zformujte a několikrát jím pleskněte o pracovní desku. Vytvarujte dvě šišky, dejte je do sádlem vymazaného pekáčku, podlijte trochou vody a dejte péct do trouby. Šišky pečte 30 minut na 180 °C a poté 30 minut na 150 °C. Sekanou ze začátku stále polévejte, maso by se jinak začalo spékat a pustilo by moc šťávy.
FRANTIŠKOVY TIPY:
Pokud je maso málo prorostlé, nahraďte část tlustým od šunky nebo špekem. Pro šťavnatější sekanou vmíchejte do základu trochu špeku nakrájeného na kostičky.
Při každém mletí musí být maso pořádně vychlazené, jinak hrozí, že se sekaná bude rozpadat. Pokud máte mlýnek s jemnými dírkami (1 mm) stačí maso umlet 2x, pokud jsou velké, melte raději 3x, aby byla sekaná jemná.
SOUHLASÍM
1 Maso nejlépe 2 dny předem nakrájejte na větší kusy a nasolte (sekaná bude líp držet pohromadě). Nejprve postupně umelte najemno hovězí s kořením, zázvorem, citronovou kůrou, majoránkou a trochou studeného mléka (kvalitní vyzrálé hovězí vezme mléka více). Hovězí semelte dvakrát – měla by vzniknout hmota o trochu hustší, než je těsto, které neteče. Dejte chladit do lednice. Vepřové umelte s houskami, vejcem a podle potřeby i s mlékem; hmota nesmí být moc suchá, jinak se začne zahřívat.
2 Vychlazené hovězí a vepřové smíchejte dohromady a naposledy semelte. Předehřejte troubu na 180 °C. Maso zformujte a několikrát jím pleskněte o pracovní desku. Vytvarujte dvě šišky, dejte je do sádlem vymazaného pekáčku, podlijte trochou vody a dejte péct do trouby. Šišky pečte 30 minut na 180 °C a poté 30 minut na 150 °C. Sekanou ze začátku stále polévejte, maso by se jinak začalo spékat a pustilo by moc šťávy.
FRANTIŠKOVY TIPY:
Pokud je maso málo prorostlé, nahraďte část tlustým od šunky nebo špekem. Pro šťavnatější sekanou vmíchejte do základu trochu špeku nakrájeného na kostičky.
Při každém mletí musí být maso pořádně vychlazené, jinak hrozí, že se sekaná bude rozpadat. Pokud máte mlýnek s jemnými dírkami (1 mm) stačí maso umlet 2x, pokud jsou velké, melte raději 3x, aby byla sekaná jemná.
SOUHLASÍM
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
- Příspěvky: 105
- Registrován: 24 srp 2018, 13:03
- Bydliště: Nebelvír
Re: TTT intro
MortySimon píše:Z donucení Trejtora sem mám něco napsat, takže si pojďme dát něco dobrého.
1 Maso nejlépe 2 dny předem nakrájejte na větší kusy a nasolte (sekaná bude líp držet pohromadě). Nejprve postupně umelte najemno hovězí s kořením, zázvorem, citronovou kůrou, majoránkou a trochou studeného mléka (kvalitní vyzrálé hovězí vezme mléka více). Hovězí semelte dvakrát – měla by vzniknout hmota o trochu hustší, než je těsto, které neteče. Dejte chladit do lednice. Vepřové umelte s houskami, vejcem a podle potřeby i s mlékem; hmota nesmí být moc suchá, jinak se začne zahřívat.
2 Vychlazené hovězí a vepřové smíchejte dohromady a naposledy semelte. Předehřejte troubu na 180 °C. Maso zformujte a několikrát jím pleskněte o pracovní desku. Vytvarujte dvě šišky, dejte je do sádlem vymazaného pekáčku, podlijte trochou vody a dejte péct do trouby. Šišky pečte 30 minut na 180 °C a poté 30 minut na 150 °C. Sekanou ze začátku stále polévejte, maso by se jinak začalo spékat a pustilo by moc šťávy.
FRANTIŠKOVY TIPY:
Pokud je maso málo prorostlé, nahraďte část tlustým od šunky nebo špekem. Pro šťavnatější sekanou vmíchejte do základu trochu špeku nakrájeného na kostičky.
Při každém mletí musí být maso pořádně vychlazené, jinak hrozí, že se sekaná bude rozpadat. Pokud máte mlýnek s jemnými dírkami (1 mm) stačí maso umlet 2x, pokud jsou velké, melte raději 3x, aby byla sekaná jemná.
Tento recept pošlu mámě, díky.
-
Trejtr - CS:GO Admin
- Příspěvky: 338
- Registrován: 23 led 2019, 20:58
- Bydliště: TTT
Re: TTT intro
Souhlasím aby to říkal 

-
cicinka111 - Kolemjdoucí
- Příspěvky: 4
- Registrován: 01 čer 2018, 21:11
Re: TTT intro
Já vám to klidně zadarmo namluvím zlatíčka. <3
(Ať nemá želízko moc práce..
)

(Ať nemá želízko moc práce..


GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
-
TenLula - Profesionál
- Příspěvky: 791
- Registrován: 06 kvě 2017, 09:46
- Bydliště: Trouble in Terorist Town, GameSites.cz
Re: TTT intro
[quote="TenLula"]Já vám to zadarmo namluvím zlatíčka./quote]
Platí, jdu to dohodnout.
Platí, jdu to dohodnout.

-
Trejtr - CS:GO Admin
- Příspěvky: 338
- Registrován: 23 led 2019, 20:58
- Bydliště: TTT
Příspěvků: 8
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Terrorist Town
Kdo je online
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků