Zde můžete najít rady a návody k CSku.

pada mi to

Příspěvekod atai25 » 29 říj 2019, 12:11

Zdravím o5 mám problém že, mi csko sekne aj na 10 sekund konkrétne na de_dust 2 only 1...robí to od včera ... už fakt strácam nervy asi každu minutu to robí človek si chce normálne zahrať... som na marodke inej práci nemám a seká to jak .... pritom idem cez kábel na optickom internete ... csko mi takto seká na každom GS servery čo som hral ... prosím o rady čím to môže byť ...skúste mi poradiť aké hodnoty si nastavit :
rate
cl_cmdrate
cl_cmdbackup
cl_updaterate
cl_dlmax
ex_interp

Meral som si aj rýchlosť internetu :

Ping 13 ms

Download 24,72 Mbit/s

Upload 92,09 Mbit/s
atai25
Pokročilý
Pokročilý

pada mi to

od Rumcajz » 29 říj 2019, 12:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pada mi to

Příspěvekod SIGNA » 29 říj 2019, 18:51

[removed]
Kód: Vybrat vše
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=96575][img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=96575&background=random[/img][/url]

<-Xtr3m3-> S!GNA! - akademik
SIGNA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod useless » 29 říj 2019, 21:18 VIP

1. CO myslis tim sekne? Hru nebo internet?
    • Jo treba, kdyz se ti sekne internet tak se muzes koukat kolem sebe, jen na to ten server nereaguje. Zpravidla mas taky nekde v rozku cervene napsano neco jako Connection problem apod.
    • A kdyz se ti sekne hra, tak proste nemuzes delat ani pi/4.
  2. Deje se to i mimo gs?
  3. Vyfot net_graph 1 kdyz to jede ok a kdyz nastane problem. Idealne pres printscreen nebo f5 a nahraj na ctrlv.cz
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod atai25 » 30 říj 2019, 10:47

Tak dostanem priklad 10 sekundový lag ...odlagne sa to po 10 sekundach alebo mi naskoci hore to warning a musím sa znovu pripojiť na server
atai25
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ctibik » 30 říj 2019, 23:53 VIP

To bude zrejme internetom. Ja som mal takýto problém dva mesiace... nakoniec sa ukázalo že provider mal vadné napájanie pri vysielači.

Otvor si cmdčko a napíš tam "ping 8.8.8.8 -t" a nechaj to bežať aj hodinu a potom stlač ctrl+c - to ti spraví vysledok, ten odfoť a pošli to sem.

Tak isto si stiahni tento program :arrow: PingPlotter5 (legit program bez vírusov). Zadáš tam napríklad http://www.google.sk a on ti ukáže všetky servery cez ktore to ide od teba až ku google a ku každému ti ukáže response time (ms) a aj packet lost. Je možné že nebude fungovať pretože niekotrí provideri majú zablokované takéto zbieranie dát.
Takto vyzerá ten program. Ty ho možno budeš mať kus iný lebo ti dá Pro verziu na pár dní.

- do toto dlhého riadku hore dáš: http://www.google.com
- a tie dva na pravo si nastav podľa mňa, prípadne si "Focus" nastav na 30sec

Dole budeš máť graf, ak ti pôjde viac menej v jednej rovine s malými výchylkami je to v pohode, ak ti to ale bude skákať a nebodaj tam budeš máť červené pásy cez celý graf, tak je zle.

Aj to sem odfoť potom.
Ctibik
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Septon » 31 říj 2019, 01:11 VIP

Ahoj.
Chci jen podpořit to, že se hra občas sekne. Není to internetem a děje se to každému. Poslední týden si na to hráči na DD 2 1 stěžují.
Já mám stabilní internet. Ping mi skáče mezi 7 a 10. Což je požehnaný. Mám to locklý na 100 fps. Běžím si caty. Nikdo tam není, nikdo nespamuje rádiový zprávy, žádný granáty ani střelba. Prostě 1v1. (Oponent samozřejmě vyhrává) Ze 100 fps se mi hodí na 30 fps. Což mne vyvede z míry a můj stressbar se zvedá. Pak nic netrefím. A potom bum. Zase 100 fps. Jede to v klidu minutku či dvě a najednou ten samý problém. A děje se to jen na DD 2 1.
Na TTT 1 nebo na jiných serverech se mi to neděje a mám stabilních 100fps aniž by dropovali. Krom na TTT 1 mapa egyptian. (Btw chválím mapera, je to krásná mapa. Bohužel je jediná, která se mi seká. ale je nádherná a celé TTT děkuje)
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod Septon » 02 lis 2019, 10:49 VIP

Tak tady asi radu nedostanu. :D No což, nějak jsem si zvykl na ty lagy :DD
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody