• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]zadost
dobry den, chci aby admin jmenem bla bla ( exi ) abyse mu odebraly prava...
od jakziva bylo hazeni bomby po CT zakazane. drive to bylo i v pravidlech... kdyz sem ted cetl pravidla da se to povazovat jako predposledni bod a tudiz kazeni hry hocijakym zpusobem... drive se to banovalo protoze co ma delat CT kdyz nic nevidi... on je admin a hazel po me nekolik kol bombu... rekl sem mu ze je to curak a opravdu to curak je kdyz takove veci jako admin dela. a samozrejme sem dostal BAN na chat. coz jako chapu ze to je nadavka ale toto byla zaslouzela nadavka !!!! kazil hru me jakozto CT hraci po kterem hazel bombu. nic sem nevidel a nemohl sem jakkoliv hrat !!! odeberte takovim detem prava nebo je poucte jak se ma admin chovat a aby nedelal takove stupidni veci !!! je to kazeni hry a to je v pravidlech zakazane !!! a pokud to nikdo nebude brat jako kazeni hry tak to pak zacnou delat vsichni ale za posledni mesic se mi to stalo pouze ted a ke vsemu to delal admin kterej nebyl schopny si priznat ze je to opravdu dementni a neunesl nadavku na jeho osobu !!! sice do chatu nemuzu ani po pul hodine psat ale co uz.. zitra to snad uz pujde. jen prosim aby se admini vybiraly trosku normalne a ne aby mel prava kazdej druhej co si o ne rekne a pak to takto vypada na tech furienech... dekuji.
s pozdravem FoxEver
od jakziva bylo hazeni bomby po CT zakazane. drive to bylo i v pravidlech... kdyz sem ted cetl pravidla da se to povazovat jako predposledni bod a tudiz kazeni hry hocijakym zpusobem... drive se to banovalo protoze co ma delat CT kdyz nic nevidi... on je admin a hazel po me nekolik kol bombu... rekl sem mu ze je to curak a opravdu to curak je kdyz takove veci jako admin dela. a samozrejme sem dostal BAN na chat. coz jako chapu ze to je nadavka ale toto byla zaslouzela nadavka !!!! kazil hru me jakozto CT hraci po kterem hazel bombu. nic sem nevidel a nemohl sem jakkoliv hrat !!! odeberte takovim detem prava nebo je poucte jak se ma admin chovat a aby nedelal takove stupidni veci !!! je to kazeni hry a to je v pravidlech zakazane !!! a pokud to nikdo nebude brat jako kazeni hry tak to pak zacnou delat vsichni ale za posledni mesic se mi to stalo pouze ted a ke vsemu to delal admin kterej nebyl schopny si priznat ze je to opravdu dementni a neunesl nadavku na jeho osobu !!! sice do chatu nemuzu ani po pul hodine psat ale co uz.. zitra to snad uz pujde. jen prosim aby se admini vybiraly trosku normalne a ne aby mel prava kazdej druhej co si o ne rekne a pak to takto vypada na tech furienech... dekuji.
s pozdravem FoxEver
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
[Vyřešené]zadost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zadost
Podle toho co si napsal, admin postupoval naprosto správně 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
postupoval spravne ? od kdy se haze bomba po CT ? drive to vylo v pravidlech zakazene. ted uz to tam neni primo napsane ale je to kazeni hry. co ma CT delat kdyz po nem nekdo haze bombu a nic nevidi ? to je jako vpohode ? od nejakeho decka bych to jeste pochopil ale od admina v 1 ranu kdyz se hraje 2 vs 2 a nedaji se ani prachy vydelat tak to je fakt smesne... takovych adminu prijmete vic a furieni pujdou do haje..
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
ze dostanu ban za nadavku to ja chapu. ale je to totalni kreten takovej admin co haze bombu po CT hracich. to ani boti nedelaji.. ostuda admin teamu toto !!!!!!
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Hádzanie bomby po CT nie je zakázané, čo znamená, že admin nijak nepochybil. O kazenie hry nejde...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
to neni kazeni hry ? kdyz si slepy jak mas hrat ? by sem chtel videt tebe jak budes hrat s cernou obrazovkou... proc se to vubec s pravidel odebralo. drive to tam bylo psane jako bod. to ste teda vybraly super admina co ma IQ houpaciho kone a dela takove veci.. se nedivim ze je sotva plny 1 server s drivejcich cca 15...
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Aby si bol poriadne informovaný a nemal skreslené predstavy - z pravidiel sa to odobralo už pred 4-5 rokmi, takže ver, že to s návštevnosťou serverov nemá nič spoločné. Rovnako to nemá nič s adminom, na ktorého tu opakovane nezmyselne útočíš.
Kazenie hry to nie, ak si dostatočne šikovný tak sa tomu vieš vyhnúť a pre svoj team získať výhodu dropu
Naopak ak tu bombu hádžeš musíš byť tiež šikovný, aby si ju hodil správne a potom ju aj získal späť.
Kazenie hry to nie, ak si dostatočne šikovný tak sa tomu vieš vyhnúť a pre svoj team získať výhodu dropu

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
kdyz se hraje 2 vs 2 tak neni tezke hazet bombu a pak ji i ziskat zpatky. pri plnem serveru to uz je jina. ale pri hre 2 vs 2 v 1 rano aby takove veci delal zrovna admin to je proste ubohy. aspon je videt jak ten admin premysli.. misto aby normalne hral tak dela toto. a tezko se tomu vyhyba kdyz nejsem hrac ktery se 1x otoci a je na druhe strane mapy jako 90% lidi na serveru co maji po 1 otocce boosty pres pul mapy.
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Ahoj, jak už ti bylo napsáno výše, v rozporu s pravidly to není a nezáleží na tom, jestli je plný server a nebo prázdný.
Podle tvých slov se admin žádného přestupku nedopustil.
Stížnost zamítám.
P.S. Kdyby jsi měl otázky ohledně pravidel, tak mi můžeš napsat do pm.
Podle tvých slov se admin žádného přestupku nedopustil.
Stížnost zamítám.
P.S. Kdyby jsi měl otázky ohledně pravidel, tak mi můžeš napsat do pm.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1