• Stránka 1 z 1
Písničky na TTT
Čau ! Sestříhal jsem nějaký písničky na TTT. Furt tam hrajou dokola ty samý. Co kdyby se to trochu obarvilo ?? Písniček je přesně 16. Hraju na TTT už 3 měsíce.. vím není to moc. Na fórum jsem nic nikdy nepotřeboval tak mám nový účet. Na TTT jsem TOP 26 a hraju to dost často.
- ReporterNovaTV
- Kolemjdoucí
Písničky na TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Písničky na TTT
Mám vám nějak poslat link ? Nebo to už nějak došlo ??? Moc s tím neumím. Nikdy jsem nic podobného nedělal promiň 

- ReporterNovaTV
- Kolemjdoucí
Tak link na tu stránku kde se to dá stáhnout je tu: http://leteckaposta.cz/206974202
Jsou tam sestříhané písničky na TTT. doufám že se budou líbit a že je tam přidáte. Hraje to stále dokola.
Jsou tam sestříhané písničky na TTT. doufám že se budou líbit a že je tam přidáte. Hraje to stále dokola.

- ReporterNovaTV
- Kolemjdoucí
Sorry že furt prudim ale poslal jsem vám ten link tak jak mi na serveru řekli. Tak jsem očekával že to bude hotový ale asi ne. Jen mi když tak sem napište jestli jsou dobrý a jestli je tam přidáte nebo ne. Díky
- ReporterNovaTV
- Kolemjdoucí
Pesničky som prešiel väčšina sa asi pridá ale dostal som chuť to trochu obmeniť čiže asi pridám ešte nejaké ďalšie čo bude chvíľu trvať potom ešte počkať na Gustíka atď byrokracia poznáš to.. 

-
ZelezoBeton - Profesionál
Díky moc. Ale jestli potřebujete klidně ješte sestříhám další. 

- ReporterNovaTV
- Kolemjdoucí
Keď to tam nahadzuješ vlož to predtým radšej do raru ja to potom musím po jednom sťahovať aby sme ale ďalej nespamovali fórum ak niečo máš pridaj si ma na https://steamcommunity.com/id/zelezobeton

-
ZelezoBeton - Profesionál
Písničky jsou super, určitě to oživí hru. 

-
DiNooo9 - Spamer
• Stránka 1 z 1