• Stránka 1 z 1
nutné ukončení hry
zdravím ,mám tady problém ohledně cska .. většinou ihned po změně mapy (někdy po pár vteřinách či minutách) , se mi hra sekne a musím jí restartovat.
zkoušel jsem reinstal , smazání registru apod co by mohlo byt příčinou , přidání half-life launcheru , cska do vyjímek apod ale nic nefunguje , stále po změně mapy a volby týmu se mi hra sekne a musím jí vypnout , nevíte v čem je problém?
zkoušel jsem reinstal , smazání registru apod co by mohlo byt příčinou , přidání half-life launcheru , cska do vyjímek apod ale nic nefunguje , stále po změně mapy a volby týmu se mi hra sekne a musím jí vypnout , nevíte v čem je problém?
-
DeNyEgO - Amatér
nutné ukončení hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nutné ukončení hry
Pokud reinstall nepomohl a smazal jsi i to co po odinstalaci zbude, tak me napadaji 2 veci:
- Mas PC schopny zvladat tuhle hru?
- Zkus jiny cheat, teda co, smaz ho...

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Máš origo cs nebo nonsteam? Předpokládám že steam protože na NS mi ještě hra s cheaty necrashla. Btw pokud teda zkoušíš cheaty na steam tak na noradr...(neupravenou verzi) můžeš zapomenout a na alte... taky. Zer.. s tím mi steam taky crashl takže nic. Dále HP... ten jde ale je na hovno. Pokud chceš cheat na HnS tak flat (jsou i další ale nechci ban za šíření cheatu). Pokud chceš však multihack s Ab tak to si budeš muset pohledat. Btw máš ještě jednu možnost a tou je vermi... Takže je jen na tobě jak se s tím popereš. Btw celé názvy cheatu tu nedavam takže pls no ban. Jen jsem chtěl chlapci pomoct.
-
eX3mPlary - Drbna
useless píše:Pokud reinstall nepomohl a smazal jsi i to co po odinstalaci zbude, tak me napadaji 2 veci:
- Mas PC schopny zvladat tuhle hru?
- Zkus jiny cheat, teda co, smaz ho...
Prý zkus jiný cheat

Jaké máš ramky

A počítač

- Kód: Vybrat vše
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=96575][img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=96575&background=random[/img][/url]
<-Xtr3m3-> S!GNA! - akademik
-
SIGNA - Zkušený
• Stránka 1 z 1