Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Admin práva

Příspěvekod PiccasaCZ » 05 lis 2019, 14:37

Dobrý den,

rád bych požádal o práva na GunGame 1. a Only D2 server 1

Můj nick ve hře je Emerica. Zdejší si mě mohou pamatovat z dřívějška. Jeden čas, jsem zde prosperoval v dobrých věcech.
Jelikož si nepamatuji přihlašovací údaje starému účtu, kde jej byl nick Emerica. na foru, tak mam nový nick zde a tím je PicassaCZ.

mé datum narození je 24.1.1989

Můj nick ve hře je tedy Emerica.

Moje steam ID je : Emerica." 1037 STEAM_0:1:244453822 0 00:08 11 0

Co se prohřešků týče, nejsem dokonalý, má minulost je obohacená prohřešky, jako mladý puberták sem se dosti vydováděl a to nejhorší už mam pár let za sebou. v dnešní době jsem už rád za každý volný čas ke hraní. Měl jsem několik steamu,několik nicku. hrál jsem ligy,adminoval,prošel několik webu,stovky serveru. Věřte tedy,že vše co jsem chtěl zažít, jsem zažil.

Jmenuji si Marek a pocházím ze severních Čech,je mi 31. Pracuji jako Koordinator programing v automobilovém průmyslu. Vlastním několik RPG serveru, mam své fitness centrum, pomáhám lidém v nouzi a ve svém krátkém volném času si rád zahraji na vašich servrech. A nejvíc tedy na gg1 a onlydustu2server1. to jsou opravdu jediné dva servery na které se rád vracím i po 10 letech.

Jak jsem již zmínil z předchozí větě, tyto dva servery mě opravdu vždy zlákají. Jste jeden z mála portálu, co drží pevnost už opravdu dosti dlouho. Proto tedy zkusím ještě své zkušenosti nabídnout zde a vybral jsem si právě tyto 2. protože sem si všiml,že adminů není nikdy dost. a ještě k tomu všemu mi zbývá ještě trochu času,tak jsem si řekl, že za zkoušku nic nedám.Samozřejmě budu respektovat veškeré nejasnosti a námitky, vůči tomuto tématu. Děkuji za váš čas, pokud jsem něco opomenul,tak žádný strach, jsem schopen vše bleskově vyjasnit.

Hezký zbytek dne. Emerica.
PiccasaCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Admin práva

od Rumcajz » 05 lis 2019, 14:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin práva

Příspěvekod Seweee » 05 lis 2019, 14:51

Ahoj,

post510961.html?hilit=Emerica#p510961
viewtopic.php?t=27594&p=161366

Malé nejasnosti to asi kdysi nebyly co? Navíc nemáš ani na jednom módu, které zmiňuješ nahranou aktivitu. Slovník ve hře taky moc neodpovídá budoucímu adminovi. Snaha na fóru taky nulová.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů